Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 286
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • София
Момичета, правят ли се общи поръчки тук?
Искам да поръчам накрайници за четки за зъби. Hug
http://www.amazon.co.uk/Compatible-Replacement-Electric-Toothbru … 22/ref=pd_sim_d_2

# 47
Извинете, че не съм ви чела и няма как да се включа с мнение по темите, така или иначе съм абсолютен новак. Току що си поръчах шампоан и балсам 2бр или общо 4бр от амазон. При потвърждение на поръчката ми изкара цена за доставка 16,97 паунда като пратката няма и 2кг Tired newsm78 другото, което ме тревожи е, че пише за доставката 27.12-03.01... това са НАЙ-МАЛКО 2 седмици. Моля ви някой да ми го обясни на прост език защо тъй аджЕба ... Хем скъпо, хем бавно ми се вижда от това, което чета при вас  Thinking

# 48
  • Бг
Извинете, че не съм ви чела и няма как да се включа с мнение по темите, така или иначе съм абсолютен новак. Току що си поръчах шампоан и балсам 2бр или общо 4бр от амазон. При потвърждение на поръчката ми изкара цена за доставка 16,97 паунда като пратката няма и 2кг Tired newsm78 другото, което ме тревожи е, че пише за доставката 27.12-03.01... това са НАЙ-МАЛКО 2 седмици. Моля ви някой да ми го обясни на прост език защо тъй аджЕба ... Хем скъпо, хем бавно ми се вижда от това, което чета при вас  Thinking

Ник4е, ти директно до Бг ли ги поръча ? Ако е така ще имаш доставка. Също така доставка има и при продавачи, различни от Амазон. За поръчки с БД поръчваме до Англия, с превозвач, но и всеки си решава все пак как ще му излезе най-изгодна доставйата.
Това, което ти го дават като дата на доставка ти е ориентировъчно. А и след като ти изпратят нещата ще имаш в поръчката само една дата за ориентировъчна доставка.

# 49
Това какво значи? Is delivered in Certified Frustration-Free Packaging

# 50
# 51
  • Варна
Имаше някакъв код за дрехи в немския, мисля 15Е от 40. Не го намирам, изтекъл ли е?

Заповядай: MODE2013  до 15 декември е. Peace
http://www.amazon.de/gp/browse.html/ref=pe_413811_42051621_pe_10/?node=3502016031

# 52
Пристигнаха ми играчките и леготата за коледни подаръци, както и нещата от ЧП. Много съм доволна, че си спестих лудницата по магазините тези дни. Чакам единствено зебрата и един апарат за кръвно, които пътуват с превозвача насам. Peace

# 53
Чоки мерси за темата   bouquet  
РуК мерси за кодчето   bouquet
И мерси на всички в темата,които винаги помагат с отговори   bouquet
И аз чакам подаръкът на малката за градината,трябва да е на път вече  Peace
Ще чакам намаление на Ботуши за мен и малката-има ли такова явление,че съм от скоропазаруащите от Амазон-мин год си поръчах едни мн евтини Кangaroos ,ама не помня кога беше,дано не съм пропуснала тази година  ooooh!  Mr. Green

# 54
  bouquet за темата!
Аз от ЧП чакам само едни филтри за Брита и отделно едно намалено лего.Скромно.

# 55
  • София
  bouquet мерси за темата..)))
Някой поръчвал ли е таблет Самсунг,да рискувам ли  newsm78
Аз поръчах таблет Самсунг Ноут 3, но все още не е дошъл. Чакам го към 22ри.
Беше на промоция 99 лири от 119, интересно че пишеше че промоцията е до 26/12, а сега виждам, че го няма този надпис и си е на старата цена.
Като го получа мога да дам отзиви.

# 56
  • Сливен
  bouquet за темата
Утре ще си взема от Спиди коледните подаръци  newsm44
От мейлите на Гъбите и движението на курсовете и другите неща/неколедни/ ще си взема преди празниците  Laughing

# 57
  • Абсурдистан
Чакам единствено зебрата и един апарат за кръвно, които пътуват с превозвача насам. Peace

Кой превозвач ползваш, та толкова бързо натовари зебрата. Тя излезе като сделка уикенда.

# 58
 Пак да попитам. На зебрата пише това: Is delivered in Certified Frustration-Free Packaging. Какво имат в предвид?
 Някой има ли код за английския амазон?

# 59
  • Варна
  bouquet мерси за темата..)))
Някой поръчвал ли е таблет Самсунг,да рискувам ли  newsm78

В средата на октомври си поръчах този:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0080OULJ8/ref=oh_details_o04 … ie=UTF8&psc=1
Беше намален на 117 паунда, работи си отлично. Peace Леко ми е дребен, 8-инчовия би трябвало да е по-добре, но пък този е много удобен за носене навсякъде. Peace

Общи условия

Активация на акаунт