Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 51 025
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
А за тази преса какво ще кажете?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003N7NIS8/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
Отзивите са добри май...гледах и Ремингтън, но тя и без това свърши...

# 376
  • София
еи, новия изглед е отвратителен, имам чувството ,че съм със шизофрения и се разтроявам къде да гледам..изобщо не се ориентирам как върви разговора.. Crossing Arms
+ 1 и мен много ме дразни направо не ми се влиза  ooooh!                                                                                                                                                                                                             
Пресата на  Remington пак са я понамалили и се чудя дали да не си поръчам една.Четох мненията в сайта,но ще се радвам,ако някой я има да сподели дали си заслужава.

РАЗМЕНЯМ код за 10е от немския амазон, за код за отстъпка от английския амазон! Simple Smile
Трудна работа  Wink  Кодовете от английският 10/50 са персонални и няма как да се ползват на друг акаунт(пробвах ги).

Аз я имам от пролетта,ползвам я много,страшно съм доволна.Миналата седмица поръчах още една и за сестра ми.Много лесно се ползва,буклите също стават хубави,изправянето е трайно.
Благодаря ти  Hug  щом стават хубави букли я плащам веднага аз за това ще я ползвам имам друга с който се изправям.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
goddessHug  гледах ги аз днес,но тук са по скъпи https://www.technomarket.bg/products/09112146/remington-s-6600.  На мен с доставката до БГ. ми излезе точно 57 лв.

# 377
  • на земята
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DPJ8H8K/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE
таблета е супер намален,сигурно пак за няколко часа,тук в бг е 299-300 на промо,а в амазон с доставката излиза към 245 лв. Peace
Този таблет Самсунг Галакси 3 за под 325 не можах да го намеря.
Благодаря!   bouquet
Супер..)))новата визия ме дразни яко..))))къде са емо...

# 378
  • Варна
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DPJ8H8K/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE
таблета е супер намален,сигурно пак за няколко часа,тук в бг е 299-300 на промо,а в амазон с доставката излиза към 245 лв. Peace
Този таблет Самсунг Галакси 3 за под 325 не можах да го намеря.
Благодаря!   bouquet
Супер..)))новата визия ме дразни яко..))))къде са емо...
Отзивите точно за този модел не са много добри. И аз му се чудя, ама май ще изчакам.

# 379
  • на земята
добри са,сестра ми е с него,върши чудна работа,лек и удобен,,за дамската чанта е супер  Peace
прави супер снимки  Peace

# 380
  • Стара Загора
Благодаря Ви,че споделихте за раницата с дора.
относно пресата религтон я пуснах,но пишеше че не е налична. newsm78
Дали ще я получа?
Видях я в емага на цена 90лв,и ако купя още 1 продукт на религтон -се намаля цената цената на по-евтиния с 50%.Освен да се комбинираме с някоя мацка и да поръчаме 2 бр и ще ни дойде по 67.50лв пресата Mr. Green

# 381
  • Варна
Да де, ама аз таблета го искам за детето, а той основно играе игрички и му трябва бърз таблет, с доста памет. Сложих го на празна карта, имам 6 дена да го мисля  Peace

# 382
  • на земята
Да де, ама аз таблета го искам за детето, а той основно играе игрички и му трябва бърз таблет, с доста памет. Сложих го на празна карта, имам 6 дена да го мисля  Peace
има допълнително слот карта,ще сложиш и готово  Peace

# 383
  • София
Като заговорихте за пюрета, гледам, че млякото на Хип излиза много по-изгодно от тук. Ако поръчам дали ще става за пиене. Притеснява ме да не се развали нещо при транспорта. С кой ли куриер ще пристигне?
 Вчера получих Бритите, блендера на Авент и една играчка на Втеч. Пристигнаха за 4 дни с DHL. Остана и другата част от поръчката, която е с UPS.
аз поръчвам ам хипп самo оттам, с превозвач обаче, цената на една кутия излиза 20лв, тук е около 30, струва си усилията.
пристига си в чудесен вид.
и пюрета поръчвах, дадената цена си е все такава, пак излизат доста по-евтино от тукашни магазини  ooooh!

# 384
  • насън...
ауууууу наистина е отвратителен новият изглед...направо станах разногледа и забравих какво на кого щях да пиша...разхвърляно и разчекнато - кому е нужно това?!!! искам си старото...
та за пюретата - престраших се и поръчах, че и от всички видове... Crazy после ще пиша като дойдат...

# 385
 Много ви моля да ми кажете само с кой превозвач излиза най-изгодно и на кой да имам доверие? Знам, че това не е темата за превозвачи.

# 386
А за тази преса какво ще кажете?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003N7NIS8/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
Отзивите са добри май...гледах и Ремингтън, но тя и без това свърши...

Пресата я имам от една година. Най-доброто на което съм попадала(а за цената в момента ,нямам думи)
Справя се с едно движение с много къдрава и дива коса и заграява до пълна мощност за няколко секунди,което е супер,когато съм се разбързала нанякъде   Grinning
Препоръчвам   Peace

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 08:51 от Susie

# 387
  • ВАРНА
Спешно,моля кажете къде да им пиша да изпратят по-късно пакета,че трябва да пристигне на 24-ти,а тогава превозвача ще е затворен  Rolling Eyes

# 388
  • София
Веселото, най-изгодно е с превозвач, който има офис в твоя град. Така не се налага да плащаш допълнително на куриери в Бг за превоз от офиса на превозвача до теб. За София ползвам uktobg.com от Англия и pratki.de от Германия. Ето темата за превозвачите, на първа страница е добре обобщена информацията. Ако нещо не ти е ясно, питай пак Peace
morgana07, правят опит да го доставят на следващия ден, ако няма никой на адреса. Сега като са празници, не зная как ще процедират. Но датата, която ти имаш все пак е ориентировъчна. Може да пристигне пратката и на 23-ти.

# 389
Получих тая преса за коса от черния петък.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ESFQBHO/ref=oh_details_o04 … ie=UTF8&psc=1
Искам да спомена, че моята коса е с дебел косъм и трудно се изправя. Много се радвам, че си я купих просто е невероятна. От два дена косата ми седи абсолютно изправена, температурата се настройва според косъма и вид коса има на диплея човечета, които ти показват дали се изправяш правилно. Ами горещо я препоръчвам.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт