Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 924
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Габко са сложили обява, че От 23.12.2013г. до 01.01.2014г на адевса в ДЕ няма да се приемат пратки, а имам поръчки, на които е зададен адата на доставка 30? Какво се случва с доставките в този период?

Аз пък имам поръчка за утре и също се чудя какво ще стане с нея. Да не говорим, че имам сума неща в курса, който трябва да пристигне в България утре, а се оказа, че ще се раздава чак през 2014 г.,  а не в работните дни между празниците Sad

# 526
  • Абсурдистан
Габко са сложили обява, че От 23.12.2013г. до 01.01.2014г на адевса в ДЕ няма да се приемат пратки, а имам поръчки, на които е зададен адата на доставка 30? Какво се случва с доставките в този период?

Аз пък имам поръчка за утре и също се чудя какво ще стане с нея. Да не говорим, че имам сума неща в курса, който трябва да пристигне в България утре, а се оказа, че ще се раздава чак през 2014 г.,  а не в работните дни между празниците Sad

Ами всъщност проблемът се получи, защото Гъбарите обявиха, че този курс ще се раздава, пък в последствие промениха съобщението си. И както винаги проблемите останаха за хората. Да не говорим колко объркани и загубени поръчки има и тази година при тях.

# 527
260 е супер цена за този модел. От склада ли е, или не?
E от скалада е, но нали си има гаранция Blush Сега ще преговарям с ММ.
Нищо, просто ми стана интересно. Понеже аз върнах първата, която получих и си помислих, че ще я поправят и пуснат в склада. А може и да не е тя де. Peace
Много бързо са я ремонтирали ако е твоята, че и да я върнат и пуснат пак  newsm78 Ама и така да е да се надяваме, че всичко ще ѝ е наред сега и ако се повреди пак поне ще съм я тествала и ще ми върнат парите, ако тръгне въобще  Joy
Новата дойде ли ти и шумна ли е като работи? Доволна ли си?

# 528

Ами всъщност проблемът се получи, защото Гъбарите обявиха, че този курс ще се раздава, пък в последствие промениха съобщението си. И както винаги проблемите останаха за хората. Да не говорим колко объркани и загубени поръчки има и тази година при тях.

Защо продължавате да ги ползвате??? Аз отдавна да съм ги сменила!
Използвам фирма, която днес раздаде един курс, между Коледа и Нова година ще раздаде още един. Нямам загубена или объркана пратка досега!

# 529
  • Абсурдистан

Защо продължавате да ги ползвате??? Аз отдавна да съм ги сменила!
Използвам фирма, която днес раздаде един курс, между Коледа и Нова година ще раздаде още един. Нямам загубена или объркана пратка досега!

Алекс, аз няколко пъти се оплаквам тук в тази тема. Вярно по-плахо, за да не спамя темата, щото не е за това. Даже питах за отзиви от други фирми. В процес на избор съм, но не ми се иска да попадна от трън, та на глог. Затова събирам отзиви. Твоята не я знам. Ако искаш сподели на лични.

# 530
Оф дразнят ме Гъбите. Трият коментари и въпроси от фейсбука си. Официални неработни дни в Германия са само 24,25,26 и 1-ви. От преди две седмици вървеше съобщение, че по празниците всички дни в офисите ще се приемат пратки. Аз имам за утре за Германия една пратка и изобщо нзнам какво ще стане. Крайно некоректна история ....в 5 без 5, ни обявяват че в 5 прекъсват да работят. 

Я подшушнете на лични кои други превозвачи ползвате.   bouquet

# 531
Момичета, писах за фирма от Англия, не от Германия.

# 532
И аз искам на лични добър превозвач от Германия и Франция.

# 533
260 е супер цена за този модел. От склада ли е, или не?
E от скалада е, но нали си има гаранция Blush Сега ще преговарям с ММ.
Нищо, просто ми стана интересно. Понеже аз върнах първата, която получих и си помислих, че ще я поправят и пуснат в склада. А може и да не е тя де. Peace
Много бързо са я ремонтирали ако е твоята, че и да я върнат и пуснат пак  newsm78 Ама и така да е да се надяваме, че всичко ще ѝ е наред сега и ако се повреди пак поне ще съм я тествала и ще ми върнат парите, ако тръгне въобще  Joy
Новата дойде ли ти и шумна ли е като работи? Доволна ли си?
Aз съм много доволна от моята. За сега работи супер (да чукна на дърво). И лесно се почиства.

Някой иска ли този сешоар Remington? Взех го от Черния петък - тогава беше 18.99п. Излезе ми 45 лв + 4 лв доставката. Ако не , ще го пускам в Продавалника. Моя се оказа по-силен от този.

# 534
Как е качеството на тези? Някой има ли ги и изобщо нещо общо с UGG имат ли?
Супер са. Особено , ако ги вземеш на 20-30 п. 75 п са много. Има ги и по-евтни (примерно седемдесет и няколко ЕВРО).

# 535
Искам безжични слушалки, които ще ползвам за компютър и ТВ.
Има някои на оферта като Филипс например, но на тях пише Bluetooth и не съм сигурна дали ще мога да ги ползвам на ТВ-то. Ако някой е запознат с подобни слушалки моля да сподели

# 536
  • Варна
Искам безжични слушалки, които ще ползвам за компютър и ТВ.
Има някои на оферта като Филипс например, но на тях пише Bluetooth и не съм сигурна дали ще мога да ги ползвам на ТВ-то. Ако някой е запознат с подобни слушалки моля да сподели

Може ли  линк към Филипс-а.  Blush

# 537
  • София
Спомням си, че доста от вас купиха преди време от детските часовници Ravel. Вчера взех един от превозвача, предвиден за кръщелницата. Голямата стрелка мисля, че е откачена от механизма - движи се свободно 5 минути назад. Някоя от вас имала ли е проблем с тези часовници. Добре беше опакован, не се е лашкал в кутията. Чудя се ако махна пръстенчето, с което да стартирам часовника дали може да се оправи това... Ако го махна, после дали мога да го поставя пак?  newsm78

# 538
  • Варна
Спомням си, че доста от вас купиха преди време от детските часовници Ravel. Вчера взех един от превозвача, предвиден за кръщелницата. Голямата стрелка мисля, че е откачена от механизма - движи се свободно 5 минути назад. Някоя от вас имала ли е проблем с тези часовници. Добре беше опакован, не се е лашкал в кутията. Чудя се ако махна пръстенчето, с което да стартирам часовника дали може да се оправи това... Ако го махна, после дали мога да го поставя пак?  newsm78

Да, на мен ми се е случвало, след като махна скобичката стрелките да се оправят. Според мен пробвай, щом е за подарък. Скобата пак може да се сложи.

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 09:27 от Хексе

# 539
http://www.amazon.co.uk/dp/B007WSAAKS/ref=gbsl_tit_c-1_5147_8bbb … pf_rd_p=451355147
Тази четка за зъби още 17 часа е на 59.99 п

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 09:32 от drago_2008

Общи условия

Активация на акаунт