Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 858
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Еми...то така ще е най-лесно...засега просто промених начина на плащане на поръчката от 20ти с грешна изтичаща дата на картата...Мен по-скоро ме интересуваше, не ти ли пращат допълнително и-мейл, когато ти блокират парите...тъй като досега винаги са ми взимали парите за стоката до 24часа от поръчката....а сега нямам нищо, тъй като и самата поръчка ще я пратят и обработят на по-късен етап Simple Smile Както и да е де...Благодаря   bouquet

# 661
Някой от ползващите Philips HX6311/02 Sonicare for Kids може ли да споделите от колко годишни ги дадохте на децата. Днес най-накрая поръчах една за почти 5 годишния батко. Видях, че едната глава е за 4 г, а другата за 7 г. Чудя се обаче дали малкото няма да пищи и то, а е на 3 г... а и цената от 56 лв много ме блазни да взема и за него  Thinking

Цената на детската четка за зъби кога е била 56 лв.?

besyto, съжалявам, че ще удвоя въпростителните относно поръчките ти, но когато аз пробвах да въведа грешна дата на изтичане на картата, Амазон съвсем успешно ми дръпнаха пари.
По принцип не изпращат мейл, когато блокират пари. Изпращат, когато диспачнат поръчката. Би трябвало да имаш мейл и за анулирането на първата поръчка. Провери и в Спам-а.  Peace

# 662
Някой от ползващите Philips HX6311/02 Sonicare for Kids може ли да споделите от колко годишни ги дадохте на децата. Днес най-накрая поръчах една за почти 5 годишния батко. Видях, че едната глава е за 4 г, а другата за 7 г. Чудя се обаче дали малкото няма да пищи и то, а е на 3 г... а и цената от 56 лв много ме блазни да взема и за него  Thinking

Цената на детската четка за зъби кога е била 56 лв.?

besyto, съжалявам, че ще удвоя въпростителните относно поръчките ти, но когато аз пробвах да въведа грешна дата на изтичане на картата, Амазон съвсем успешно ми дръпнаха пари.
По принцип не изпращат мейл, когато блокират пари. Изпращат, когато диспачнат поръчката. Би трябвало да имаш мейл и за анулирането на първата поръчка. Провери и в Спам-а.  Peace

Ами от Amazon.com ми е толкова. Исках и един Киндъл да взема за 49 долара ама май е минала офертата дето се коментира. Confused

# 663
А как си я доставяш??

# 664
  • София
Да ви питам нещо за гаранциите. Имаме една  машинка за коса, купена е миналата година от щатския амазон, вчера с счупи, в сайта пише 2 години международна гаранция... на амазон ли трябва да пишем или?
За съжаление моя не си пази книжки и т.н., има само ордера от поръчката, който с пази в самия амазон....
Не пишеш на Амазон, а я носиш в сервиза официалния с принтирана бележката за покупка (ордера). Поне така е за Ремингтън, Панасоник и Асус.

Тука ли направо, в БГ?  Мислиш ли, че няма да е проблем....направо супер ако стане така (не че вече не си купихме нова), обаче нашата е Филипс..

# 665
# 666
Да ви питам нещо за гаранциите. Имаме една  машинка за коса, купена е миналата година от щатския амазон, вчера с счупи, в сайта пише 2 години международна гаранция... на амазон ли трябва да пишем или?
За съжаление моя не си пази книжки и т.н., има само ордера от поръчката, който с пази в самия амазон....
Не пишеш на Амазон, а я носиш в сервиза официалния с принтирана бележката за покупка (ордера). Поне така е за Ремингтън, Панасоник и Асус.

Тука ли направо, в БГ?  Мислиш ли, че няма да е проблем....направо супер ако стане така (не че вече не си купихме нова)

Няма проблеми никакви за БГ сервиза. За ремингтън си сканират бележката, която е от Амазон и я препращат на официалния представитал за потвърждение. Лично съм говорила с една мениджърка от Ремингтън БГ и каза, че те удобряват всички поправки на такива купени от Амазон и ако има преблем със сервиза да звъня... Не ми се е наложило да се обаждам  Peace С Асус също никакви проблеми.
При Филипс също с бележката от Амазон.

# 667
  • София
Мерси, ще пробваме във филипса да видим дали и те ще са така точни и отзивчиви Simple Smile

# 668
  • Варна
Еми...то така ще е най-лесно...засега просто промених начина на плащане на поръчката от 20ти с грешна изтичаща дата на картата...Мен по-скоро ме интересуваше, не ти ли пращат допълнително и-мейл, когато ти блокират парите...тъй като досега винаги са ми взимали парите за стоката до 24часа от поръчката....а сега нямам нищо, тъй като и самата поръчка ще я пратят и обработят на по-късен етап Simple Smile Както и да е де...Благодаря   bouquet

Блокират парите когато започнат да подготвят поръчката за изпращане. Щом статуса на поръчката е бил Noch nicht versandt, по вероятно е парите все още да не са били блокирани. Допълнителен мейл за блокирана или изтеглена сума няма да получиш.
Що се отнася до грешната дата за валидността на картата, има една малка подробност. Картата е вързана с акаунта ви във всички Амазони. Не може да промените датата само на една поръчка, променят се данните за плащане на всички поръчки от този акаунт. Така че, ако пуснете поръчка с грешна дата, но след два дни решите да платите друга поръчка от този акаунт и оправите датата, рискувате да си изтеглят сумата за всички неплатени поръчки от този акаунт в който и да е Амазон.

# 669
  • София
Здравейте,
има ли действащ код за първа поръчка от немският амазон?Благодаря:)
Rolling Eyes

# 670
drago_2008, това сигурно ли е? Къде мога да проверя? Да не стане така, че да излъжа купувача..
Еми щом съм писала, значи съм проверила. Където за всяка марка се проверява - звъниш на официалния представител.
Мерси!

# 671
  • Бг
Здравейте,
има ли действащ код за първа поръчка от немският амазон?Благодаря:)
Rolling Eyes

Няма такъв код.

# 672
  • София
Alexa_a благодаря.
Искам да попитам:сега пускам поръчка. Доставката кога се начислява? По пощата ли простогат нещата или с DHL?

# 673
  • Бг
Alexa_a благодаря.
Искам да попитам:сега пускам поръчка. Доставката кога се начислява? По пощата ли простогат нещата или с DHL?

Ако пускаш до немски адрес, и продавач ти е Амазон няма да имаш доставка. Ако е директно до Бг цената на доставката ще я видиш преди да финализираш поръчката. Зависи какво поръчваш, ако имаш проследяващ номер ще дойде с  DHL, ако не идват по пощата.

# 674
  • Пловдив
Здравейте, да попитам и аз нещо. Преди няколко дни една съседка ме помоли да проверя колко би струвало да порчам едни маратонки до БГ. Сложих ги в кошницата и прехвърлих до последна стъпка за да видя колко е доставката, в последствие съседката се отказа и не ги пуснах. Сега гледам че по сметката ми липсва точно тази сума. Нямам отразена поръчка, нямам потвърдителен имейл. Тази карта не съм я ползвала месец. Възможно ли е по някаква причина от въпросния немски Амазон да са ми блокирали сумата?

ПП Абонамент за Амазом Прайм е било  ooooh! Последно време в такива истории се забърквам Sick

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 00:04 от Linkata

Общи условия

Активация на акаунт