Добре дошли СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2014!

• 38 263
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
  • София
не той не загрява, а ми го изписва за да може ако има някакви антитела да ги спре, пих  го и с предната бременност и нямаше проблеми, а тогава пак имах зацапване но беше от киста, която по време на бременността изчезна.

# 136
Кристи, аспирин-протект се предписва за по-добро кръвоснабдяване на матката с цел намаляване на контракциите. Аз бях няколко дни със зацапване и вечерта на 31.12 се появи кръв и някакви дребни съсиречета. В Тина Киркова не видяха проблем, не съм спирала с аспирина, а зацапването спря след като се прибрах от прегледа Simple Smile

# 137
eli_t, Natali03, благодаря за информацията!

# 138
Днес сутринта отчетохме втори положителен тест.
Странно беше, че теста от снощи беше с по-засилена черта, а сутрешния с малко по-бледа.
Утре мисля да посетя личната лекарка и да пусна един кръвен тест.Запазила съм си час за ендокринолог заради щитовидната жлезна за началото на следващата седмица.Ще се консултирам дали трябва да пусна изследвания за хормоните преди това, за да ги види лекарката.

За гинеколог някой може ли да ме посъветва кога да ида за да се види нещо? Цикъла ми трябваше да дойде на 3-ти януари.

# 139
Би трябвало да съм в средата на 5та г.с.,но с нея започна и нещо наподобяващо гъбична инфекция  Sad на първи преглед съм на 16.01 Мислите ли,че до тогава трябва просто да изчакам ? Ималили сте подобен проблем и как се справихте?

# 140
На мен ми казаха да ида на гинеколог 10 дни след закъснението,но май е най-добре след 14 дни

# 141
  • София
Едва ли има някой без течение и да не са му открити гъби. Wink  Положението се влоши по време на 1-вата бременност, особено накрая щях да се побъркам от сърбеж. :/ Обикновено изписват глобули за локално приложение, но трябва да прецени гинеколога ти.
По принцип се прави гинекологичен преглед и цитонамазка в началото и края на бременността. Поне моята докторка го прави.

# 142
Мерси за отговора.Ще потърпя до 16ти.....а до тогава , мога ли да ползвам лайка,смрадлика,сода или нещо подобно....имам си само лактацида,с той явно няма да ми помогне особено....

# 143
Мда, познато... С първата бременност гъбичасах няколко пъти и направо полудявах от сърбеж. Често срещано е и не е повод за притеснение. Simple Smile За смрадликата, содата и лайката няма проблем - можеш да си ползваш, стига да ти помагат.
Аз още не съм отишла на преглед. Ще почакам може би до 7-ма седмица, за да може направо да се чуе сърчице. Лошото е, че нямам идея къде да се запиша по ЗК. При миналия доктор няма да ходя, въпреки че като цяло бях доволна, докато не се о*ра накрая, отказа да ме прегледа, когато разбра, че съм избрала да раждам в друга болница, а беше длъжен.

# 144
Аз съм си запазила час при др Богословова,но тя не работи по каса,ще дам после отзиви.Иначе само се надявам 16ти да не е много рано,но тъй като трябва да посетяя и ендокринолог-Начев....трябва да побързам...

# 145
Момичета, някоя от вас има ли киселини? Мен ме побъркват, установих го вчера, че е така от няколко дни....до сега не съм имала, никога   #Crazy Четох за газирана вода, сухари на гладно сутрин, кисли краставички и какво ли още не, ще пробвам и ще пиша, дали и какво помага.

# 146
  • Добрич
Здравейте септемврийки!Радвам се да се включа в темата и на всички пожелавам лека бременност и живи и здрави бебчета.Очаквам второто си бебче края на август по един каклкулатор ,по друг на 2 септември..Имам едно момиченце,септемврийче на 8г.
Хубав ден засега!  Heart Eyes

# 147
  • София

Имам добри отзиви за д-р Богословова от 2 свои приятелки, които се следиха при нея. Simple Smile Но да, тя не работи с НЗОК, само платено. Доколкото знам, на абонамент.

Mulberry, ще си позволя на ЛС да ти препоръчам моята лекарка, защото наистина мисля, че имах голям късмет да попадна на рядко свестен и съвестен доктор по ЗК.  Peace

Киселини нямам засега и не съм имала, но в крайна сметка май тази бременност няма да е като предишната- имам гадене, ама не сутрешно, а по всяко време. Ей, хич не било приятно чувството.  Tired

Вчера минах на кола маска, готова съм за петъчния преглед.  Laughing

# 148
Здравейте момичета  Peace

Днес бях на лекар, но явно е твърде рано и не се видя нищо (в началото на 4г.с.). Sad Другата седмица отново ще ходя. При вас кога се видя за първи път плоден сак?
...Забелязвам, че има доста мами от Сф, а дали има от Благоевград или областта, за да обменим информация относно АГ специалисти?

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 09:53 от Marion_

# 149
Марион, при мен видяха сакче на 5 седмица и 1 ден, доста мъничко, така че не се притеснявай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт