Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните послания в публикациите?
Какви съвети се предлагат във форума за бъдещи майки?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните послания в публикациите?
-
Какви съвети се предлагат във форума за бъдещи майки?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са симптомите на бременността и кога трябва да се направи първият преглед?
-
Какви са препоръките за витамини и добавки по време на бременност и какви са опитът с тях?
Ще я видим тази работа с "по- лесното гледане на 2 деца", засега ми се струва доста лудо твърдение.
Просто тази 1 година от появата на детето мина като един миг, до скоро бях с чувството, че още е 2012 година и ми предстои всеки момент да раждам, а вече стягахме 1-ви рожден ден.
Този път съм се зарекла да бъда супер упорита и да направя всичко възможно да ни се получи. 
.." 
Терминът е малко относително понятие, въпреки модерната техника... в крайна сметка бебето може да реши друго. Нашето подрани с 15 дни и ни свари бая неподготвени. 

Честито на мамите септемврийки 2013, да са живи и здрави бебоците и много да ви радват. А на бъдещите майки пожелавам лека бременност. От няколко дни се каня да видя дали е започнала темата и се радвам че вече има септемврийки. Аз на 27.12 си направих тест, който излезна положителен 
до тогава- спокойствие, надежда и позизтивни мисли