Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните послания в публикациите?
Какви съвети се предлагат във форума за бъдещи майки?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните послания в публикациите?
-
Какви съвети се предлагат във форума за бъдещи майки?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са симптомите на бременността и кога трябва да се направи първият преглед?
-
Какви са препоръките за витамини и добавки по време на бременност и какви са опитът с тях?
Честито на всички чули сърчица. Чета ви често, въпреки че съм с термин 1-2 октомври. Така или иначе мисля, че къде 1-2 октомври, там и края на септември.

Плуването също е много подходящо, но моя милост не си пада много... "Taz hates water!"
Танци (особено, ако включват движения на таза), йога, стречинг, упражнения с фитнес топка...
Чудесни са за поддържане на нужните мускули и тялото да се подготви за раждането, независимо дали ще е вагинално или секцио.
Иначе и на двамата им говорим какво е да има бебе в семейството, как се раждат бебетата, как се зачеват. Доста са напред с материала. Имаме две енциклопедии - една за човешкото тяло и една специално за зачеването и развитието на бебето. Показвам им там разни неща, обяснявам им като за техния капацитет на разбиране.

Засега няма други симптоми, та май ще се окаже зъб, че са му тръгнали тамън 4 кътника, но да видим.
. Още съм предимно учудена и леко стресната (макар, че планираме детенце отдавна). Почти нямам такива "радости" като гадене, болки, напрегнати гърди и т.н.и затова ми е трудно да осъзная, че чудото е станало. Мисля си към края на другата седмица да отида и на лекар и стискам палци всичко да е наред.