Много мрънка и реве, малко спи и иска почти нон стоп на цица...можеби заради венците
Съответно аз нямам много възможност да уча, а в неделя съм отново на изпит....исках и да изплета една шапка за подарък за 16ти, ама като гледам няма да стане номера, имам и няколко поръчки на познати, но просто като гледам няма как да стане номера сега, та ще ги откажа 

, ама не се знае де може тез малко по-възрастните да отстъпят място на внуците с бебета и да се насели кооперацията с дечица. То и при нас е така почти няма деца и трудно могат да се играят игрите които играехме ние навремето. 
. Факт е неможе детството на децата ни да е като нашето, времената са различни. Ама добре, че има компютри и интернет, че и телефони с интернет иначе как щяхме да си общуваме, че и да ви чета от топлото ми легло вечер когато цялата къща спи.
нямаме таблет, тя има лаптоп само на 100 години, аз съм на обикновен компютър и по - ми е удобен и не искам лаптоп. Изобщо пенсионерската я караме, а пред блока не съм виждала деца и аз в този квартал, но в старият ни имаше постоянно деца по улиците.

Каза, че е в 6 г.с. и за сега са видяли само плодно сакче. 
)) колкш малко може да направи едно дете щастливо 
))
) Препоръчани теми