Не визирам никого конкретно, просто ми се иска да си говорим пак, когато децата станат на 3-4 (въпреки че тогава таблетите ще са отживелица).
Освен това нормално е да изпитваме носталгия към нашето детство, но не можем да очакваме децата ни да имат същото. Когато бях дете нямаше компютри, но възрастните много страдаха как по тяхно време все си играели, а ние все гледаме телевизия. Мога да добавя и още изказвания от рода на това, колко много сме изпуснали понеже никога не сме играли "челик" (или май беше чилик
) или пък колко играчки сме имали, а те си правели топки от свински мехур.Да ви кажа какво прави дъщеря ми в момента: лежи на спалнята и сглабя един пъзел от 6 части (по-голям не може да сглоби). Сглабяйки го ми разказва, че това и е читателската карта (това го е видяла във филмчето за Франклин). Картата й трябва, за да отиде в библиотеката да пусне писмото си до Дядо Коледа. Като го пусне, той ще й донесе лаптоп.
Тя все още не мечтае за собствен
На нов живот било! Честито на сестра ти, пък махни с ръка на отношенията, може покрай децата с толкова малка възрастова разлика да се сближите повече. Аз питах педи за не пиенето на вода и каза, че можело от 7 месец да се смесва с малко плодов сок - прясно изстискан - ябълка или круша. Преди това не било добре, защото е сурова храна и не щади стомахчето.
Дано обаче да успеем с идеята, че малко утопична изглежда на фона на тази бясна акселерация. Браво за гледачката. А от къде я намери? Че аз не знам до кога ще изкарам сама с тия обесници.
.Аз имах Барби ама от тези измислените дето не им се сгъваха краката и понеже моите приятелки от блока имаха(баща им им ги беше донесъл от Турция) та си ги разменяхме за няколко дни.Е голям кеф ми беше.А да ви кажа и какво още правехме.........
.Но от личен опит казвам,че ако вече всичко е наред и имаш кърма,спри да ги пиеш.Понеже ,като се приемат дълаг период,като всяко нещо,действието отслабва. 

И честото за сестра ти, пожелавам й всичко да мине леко и на финала да се радва на сладко бебенце.
Аз знам кое е най-доброто за децата ми и съвсем не съм глупаво и не интелигентно същество.Изобщо как може да се сложат всички майки под общ знаменател и да се каже, че не са особено интелигентни същества??? Ми не съм съгласна.Обидно е.