Революция Z: Сезон 3 през 2014 тема 3

• 79 275
  • 644
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Харесвам и подкрепям Ани ! Знам през какво минава за съжаление. Не подкрепям обаче ,че пуши трева или пък посегна на живота си !
Ще се оправи с времето , просто сега и трябва подкрепа  от приятели  , а не такива грозни статии във вестниците .

За Мира важи поговорката че "вълкът козината си мени , но нрава - Не "

Думите на Мира за бащата на Ани и  ДепресАни бяха много по грозни , от колкото тези на Ани ,че  Мира е тъпа кифла .  Peace

# 511
  • гр. София
Животите ни са пълни с безброй изпитания и трудности. Всеки си знае за себе си през какво е минал, колко болка е понесъл, колко близки е изгубил. Самоубийството и наркотиците не са решение и затова не харесвам въпросния персонаж в сериала.

# 512
  • в 1001-та нощ
Това, че Мира има баща, съвсем не означава, че се чувства обичана, разбирана и подкрепяна  Peace Дори бих казала, че Ани, макар и в приемно семейство - среща много повече отношение и разбиране, подкрепа  Peace

Ани е типичната Drama Queen и това не зависи от това, дали има родители или не .... Някои хора в такава ситуация - израстват много по-силни и борбени, други просто хленчат за щяло и нещяло  Stop

И Мира няма майка, и Тино няма баща ... поне не и като присъствие в живота им, опора и подкрепа  Peace разбира се, няма как да се сравняват, всеки случай е различен, но и на тях не им е лесно  Peace

Мъчно ми е за Ани, но ми писна да гледам едно и също  Stop

А жълтата перса, ако няма какво да напише - ще си измисли, така, че ... празно няма, но е хубаво да не й се дава суров материал за украса  Peace Славата, която ги радваше - само ограничава свободата им, но ще има тепърва да го разбират  Peace Всяко нещо има цена, често пъти повече, от колкото ни се иска да платим, а и безсмислено висока  Peace

# 513
  • There I was on a July morning
И мен Тино и Ани много ме дразнят. Изключително неприятни персонажи са станали.  Peace
Защо да ви дразнят, те са млади, още идеалисти и е хубаво, че се борят за това, в което вярват. Още са чисти и някак си не са се компрометирали с/ за пари, интриги и т.н.
Значи по-ви харесват Мира и Боби? Ей, това е показателно за обществото ни Crossing Arms
Мен, Фипо ме разочарова, а беше принципно момче, отиде след парите......
Не мисля така. Смятам, че за един дванадесетокласник е нормално да прави планове за живота след завършването си. Едните планират да учат и евентуално да припечелват по нещо, а Тино - хем иска само да свири, обаче да не се комерсиализира, е, тогава как ще я кара занапред - не знам  Wink  

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 20:15 от Скубиду

# 514
Нещо споменавало ли си е за майката на Мира?
А на Цеков какъв му е статуса-ерген или разведен?

# 515
  • There I was on a July morning
Нещо споменавало ли си е за майката на Мира? - Не
А на Цеков какъв му е статуса-ерген или разведен? Разведен

# 516
# 517
Пиша в скрит текс, защото не съм сигурна до кой епизод са стигнали Бтв синема
Скрит текст:
Няколко неща ме изненадаха : Мислих, че Цеков е стар ерген, а той имал голяма дъщеря, също така смятах, че бащата на Тино е починал, а той се оказа в чужбина.
Мен лично никой от двойките не ме дразни, реално това са тийнове, които сега се учат и сега е времето да правят и грешки, да се карат, да прощават.Дори ми харесват някои от залитанията им, защото показва реални характери, а не само положителни им страни.

# 518
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
Хм, аз уж съм гледала всички серии от Войо, но сега разбирам, че Цеков има дете?!!? Кога го разкриха и как?

# 519
И аз така-но снощи каза "и аз имам дъщеря студентка".

# 520
  • в 1001-та нощ
Аха, минало ми е край ушите  Blush Благодаря  Heart Eyes

# 521
  • somewhere near the sea
Аз скоро изгледах всички епизоди. Работя с тийнове, така че мога да изкажа мнение, ако позволите. Съгласна съм с мнението на  a.l.e.n.a. Всеки един от тях е с индивидуална съдба, всеки има своите проблеми. Истина е, че Мира се промени под въздействието на любовта. Аз вярвам, че тя няма вина за статията.

Ани е по-слаба от двете, избира да се самосъжалява, тя сама предложи на Мира да остане в групата, но после започна да се конкурира с нея за внимание. Това с отделянето малко е недоизпипано като сценарно и режисьорско решение. Колко се радваха в началото, когато спечелиха първите си пари! newsm44 Какво стана изведнъж, че станаха такива идеалисти?

Фипо мина към "лагера" на Боби и Мира, защото се беше вкарал вече във филма с бременността на Криси.

Мисля, че учителите са представени в доста комична светлина. След като има такива драми при дванайсетокласниците, не разбирам защо така лековато са представени драмите на възрастните. Дали за равновесие newsm78

# 522
  • София
Знаете ли от къде мога да сваля последните серии? Тази седмица изпуснах, почти всички  Sick

# 523
Знаете ли от къде мога да сваля последните серии? Тази седмица изпуснах, почти всички  Sick
Тук ги има всички сезони и серии до момента http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&sear … ry=0&active=1

# 524

Общи условия

Активация на акаунт