Революция Z: Сезон 3 през 2014 тема 3

• 79 243
  • 644
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Благодаря   bouquet

# 526
Девети епизод е много веселяшки, страшно се смях с Пешева и Димитрова.Видях Силвия Петкова (Димитрова) в реклама за инициативата" Нощ на театрите ".Много я харесвам  Heart Eyes
Да ви попитам нещо, че малко се обърках
Скрит текст:
Цялата тази работа с надписите в училището, хлебарките,Цеков ли го направи, за да има мотив да отложи сватбата или друг е саботьор?

# 527
Девети епизод е много веселяшки, страшно се смях с Пешева и Димитрова.Видях Силвия Петкова (Димитрова) в реклама за инициативата" Нощ на театрите ".Много я харесвам  Heart Eyes
Да ви попитам нещо, че малко се обърках
Скрит текст:
Цялата тази работа с надписите в училището, хлебарките,Цеков ли го направи, за да има мотив да отложи сватбата или друг е саботьор?

Скрит текст:
според мен, е друг....като гледам, накрая ще закрият точно 197 и с това ще свърши филма

# 528
  • Анкх-Морпорк
Този последният (9-ти) епизод стана много екшън.
Скрит текст:
Цеков писа само надписите. Хлебарките ги пусна някой с маска на горила, а Цеков беше с проста черна маска и фенерче.

Според вас, кой беше човекът с шапката на края на филма? Цеков или хазаинът им за гаражчето, който криеше наркотици в дивана?

# 529
Само на мен ли всичко около Цеков и Пешева ми идва прекалена бутафория? Гледам, много му се радвате. Дори в Столичаните, на които им приляга подобна комичната абсурдност, няма толкова прекалено нереалистични ситуации. То все едно гледам Пълна лудница или Аламинут. И това ми го комбинират с драмите около Ани и баща ѝ... ooooh!
Няма да се научим да правим сериали и това е. Много си е повярвал Митовски и съвсем го кара през просото. Иди мрънкай после на Босфор ТВ, че ще си я карат само на турски сапунки вече. Ония поне знаят какво искат да правят - сапунки и правят точно това. А нашите - манджа с грозде.

# 530
Само на мен ли всичко около Цеков и Пешева ми идва прекалена бутафория? Гледам, много му се радвате. Дори в Столичаните, на които им приляга подобна комичната абсурдност, няма толкова прекалено нереалистични ситуации. То все едно гледам Пълна лудница или Аламинут. И това ми го комбинират с драмите около Ани и баща ѝ... ooooh!
Няма да се научим да правим сериали и това е. Много си е повярвал Митовски и съвсем го кара през просото. Иди мрънкай после на Босфор ТВ, че ще си я карат само на турски сапунки вече. Ония поне знаят какво искат да правят - сапунки и правят точно това. А нашите - манджа с грозде.

+1 за Цеков и Пешева. Tired

# 531
# 532
На мен Цеков и Пешева са ми много збавни!

# 533
Всъщност наистина е пълна фантастика някой директор на училище сам да си направи номер и да се държи като пълен келеш.Колкото до столичаните,на които бях фен, вече изобщо не са интересни меко казано. Гледах първите две серии и се отказах. Сега ми щукна нещо и изтеглих всичките- изгледах го понеже нямаше какво да правя. Но пълен крах- нищо общо с първите сезони.Скука, а сценарият сякаш го е писал някой на 15 години. ooooh!  Колкото и да не ми се иска да  го  кажа- ами изпипват ги до край, до безкрай, турските сериали- как пък никъде не видях преиграване./Ей тва ме дразни там, че действието се развива на три места:в болницата,затвора и на гробището./Тук в едната серия даже се виждаше сянката на този,който снима, пред апартамента на майката на Тино.
Благодаря на момичето,което редовно качва сериите тук   bouquet

Последна редакция: пн, 18 авг 2014, 09:43 от Nil desperandum!

# 534
Всъщност наистина е пълна фантастика някой директор на училище сам да си направи номер и да се държи като пълен келеш.Колкото до столичаните,на които бях фен, вече изобщо не са интересни меко казано. Гледах първите две серии и се отказах. Сега ми щукна нещо и изтеглих всичките- изгледах го понеже нямаше какво да правя. Но пълен крах- нищо общо с първите сезони.Скука, а сценарият сякаш го е писал някой на 15 години. ooooh!  Колкото и да не ми се иска да  го  кажа- ами изпипват ги до край, до безкрай, турските сериали- как пък никъде не видях преиграване./Ей тва ме дразни там, че действието се развива на три места:в болницата,затвора и на гробището./Тук в едната серия даже се виждаше сянката на този,който снима, пред апартамента на майката на Тино.
Благодаря на момичето,което редовно качва сериите тук   bouquet

Не съм съгласна отнсоно "Столичани в повече". В началото го гледах, псоле имаше някои не толкова забавни епизоди и спрях, но после пак почнах - забавно си е, интересно. Simple Smile

# 535
# 536
меееерси   bouquetSad
Скрит текст:
определено е края на филма; очертава се избора им след края на 12 ти клас; раздялата на Цеков и Пешева и  newsm78 най-вероятно ще затворят училището. Чакам с нетърпение еп 12 

# 537
  • Be realistic - plan for a miracle.
Записче Simple Smile

Въпрос към гледалите серия 9 и 10: имате ли представа защо

Скрит текст:
серия 9 завърши как някой отвори вратата на гаража и застана заплашително там, а те го гледаха изцъклено, а в серия 10 в сценария нямаше АБСОЛЮТНО НИЩО за това... все едно са го сънували  Shocked

# 538
  • There I was on a July morning
Записче Simple Smile
Въпрос към гледалите серия 9 и 10: имате ли представа защо
Скрит текст:
серия 9 завърши как някой отвори вратата на гаража и застана заплашително там, а те го гледаха изцъклено, а в серия 10 в сценария нямаше АБСОЛЮТНО НИЩО за това... все едно са го сънували  Shocked
И аз се питам, защо го вкараха в сценария, а после - нищо  newsm78

# 539
Здравейте, момичета Simple Smile
Извинявам се, ако е коментирано, но можете ли да ми кажете дали по-късно ще дават сериала и по Бтв, защото сега го изпуснах окончателно Sad

Общи условия

Активация на акаунт