лечение за псориазис ИМА

• 511 176
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм гълтал МЕТОТРЕКСАТ.При Псори се използва
 главно за псориартричен артрит.Той е противотуморен продукт от групата на антиметаболитите.Той е вещество с висок токсичен ефект особено ако се взима продължително.Това е едно от малкото лекарства за което лекарят трябва да прецени дали ползата ще е по голяма от токсичното увреждане на ч.дроб на бъбреците и белите дробове кръвната картина трябва да се следи постоянно.АЗ смятам да пробвам ония чудодейни рибоци в Кангал Турция но сигурно това ще стане догодина.

# 226
lavat, ще ми е много приятно, ако отидем заедно Laughing Аз също го планувам!
Моят имейл е: kristinbal@yahoo.com Ще се радвам, ако отговориш!

# 227
При мен нещата няма да се вържат по рано от догодина май месец.На 10 стр. на форума има чат на жена която вече е била там и има апел да се организираме съвместно.До тогава тя може да ни светва от време на време как са нещата при нея.Аз тъка и не можах да разбера нищо в нета за ОРНИТ 19.

# 228
Ето линка: http://forum.psora.net/index.php?showtopic=893&mode=threaded&pid=116524
Руски форум, но мисля, че всеки ще разбере:)
Ще попрочета по-късно:)

Надявам се да съм бил полезен:)

# 229
Мисля, че не е внушение Wink, десет дни,
 и има някакъв ефект:) започвайте с витамините и омега 3,6,9
На всички, успех Joy

# 230
Мисля, че не е внушение Wink, десет дни,
 и има някакъв ефект:) започвайте с витамините и омега 3,6,9
На всички, успех Joy

И аз имам приятелка, на която след като препоръчах алое и Омега има страхотно подобрение. Бараво, радвам се и за вас!

# 231
От къде се купуват тези Омега 3 6 9  и какви витамини? Скъпи ли са?

# 232
Ето ви едни Омега 3 и 9 - http://www.aloebulgaria.com/index.php?option=com_content&tas … id=48&Itemid=, а относно витамините там избора е много голям, но като се има предвид че псориазиса е автоимунно заболяване, добре е да се пие гел от алое като имуномодулатор, източник на витамини и минерали и едновременно с това имащ благотворно влияние върху кожата и лигавиците.

# 233
От къде се купуват тези Омега 3 6 9  и какви витамини? Скъпи ли са?

Къде в България, нямам идея... В Канада във всеки дръг стор(Магазин в който продават и лекарства)  Няма точна формула(Мисля, от това което чета във форума и лечението на д-р Димитрова е нещо подобно, но с изследвания на кръв и урина, и т.н)
Ще споделя какво приемам:
Сутрин:
1 капсула Омега 3-6-9 тук струва 21 долара-150 капсули
1 таблетка житамин Ц 500мг - 7 долара-120 таблетки
1 капсула Б 50 комплекс 50 мг - 10 долара -80 капсули
1 таблетка витамин Д 1000ИУ - 4 долара 80 таблетки
1 таблетка мултивитамини и минерали Centrum forte  цена не помня -250 таблетки
На обед:
1 капсула Омега
1 таблетка мултивитамин
Вечер:
1 капсула Омега
1таблетка Мултивитамин
1 таблетка Б комплекс
По предписания за мултивитамина 1 на ден за възрастен:)
Пуша и консумирам алкохол:) Пия също много кафе:) Всички противопоказни неща:) Не съм  ги спирал:)
Започнах преди около 2 седмици
Бях в отвратително състояние, сърбеж, болки, нацепени и оголени участъци от кожа, нямам думи...
В момента: нямам болки, няма оголени участъци кожа, сърби но нормално, понася се:), дебелите плаки изчезват, не навсякъде, но общо по-добре
Не можах за съжаление да намеря алое, може бине съм търсил на правилното място:)

Не пречи от пробване за месец, мисля че няма да струва повече от 30-50 лв.???? Не съм наясно с цените:)
И на всички успех и късмет:)

А, на мама Тин  искрени благодарности  Laughing

# 234
Кristinbal, щом сте в Канада вижте американския сайт на Форевър www.foreverliving.com- мисля че има и начин да се купуват нещата с 30% по-евтино ако се влезе през дистрибутори.Въпреки че ще ви иска някои дании, но ако се стигне дотам, пишете ще помогна да дам моя номер.

# 235
Запалих се по ОРНИТ19 понеже клиниката и илача са израелски а Израел е една от най засегнатите страни от псориазис според глава на население.
Значи редно е да работят повече по въпроса.Обаче секретноста с която действат и от руският сайт който беше подаден от Кристинбал малко ми намирисва на варненския фишек.Ще взема да се разходя до столицата защото номерът става само ако лично се явиш в ОНКЛИНИК.Ако някой е пробвал тези соли минерали и кал от мъртво море моля да ни осветли за къкво става дума!

# 236
здравейте приятели по съдба.От 20 години влачь таэи тежка и твърде неприятна болест.Полэа не видях от нищо.Нито от лечението на д-р Димитрова-дьже се почувсвах по зле.Ползвала съм мехлеми от мъртво море-те се смесват с дермоват,намаэват се эасегнатите участъци,покриват с найлон и така се преспива-прави се най-малко 10 вечери,но можете да си представите какво мъчение е това.УСТОЯХ!!!!Наистина плаките се иэчистиха и о какво ЩАСТИЕ...Уви само эь месец.Сега мисля да пробвам с омегите и алоето.Много се радвам,че ви има,приятели мои,че има с кого да сподели човек общите зпроблеми.БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!!

# 237
Кristinbal, щом сте в Канада вижте американския сайт на Форевър www.foreverliving.com- мисля че има и начин да се купуват нещата с 30% по-евтино ако се влезе през дистрибутори.Въпреки че ще ви иска някои дании, но ако се стигне дотам, пишете ще помогна да дам моя номер.

Благодаря, намерих и Канадския, има телефон и адрес, за всички които се интересуват пускам линка на три езика е английски, френски и руски:)
www.foreverliving.ca
Нека си помагаме, на всички ще е от полза, и не се притеснявайте да споделяте:)
 Embarassed Joy

# 238
Искам да попитам Kristinbal таэи схема на лечение по лекарско предписание ли е?Тук не намерих в аптеките комбинирани Омега 3,6 и 9, само 3.може би чреэ дистрибутори.эа маэане иэполэвам ПСАНОЛ и след това КЛОВЕЙТ.Упокояваме эь иэвестно време,след което повтарям няколко дни маэанията и така....до беэкрай.една приятелка,която живее в Швеция ми каэа,че в тяхната преса е прочела,че са открили лечение,но в момента е в процес на иэпитание-иска се време.Обеща да се раэрови по-подробно.Ще споделя,ако раэбера нещо.надежда винаги има,трябва да сме оптимисти!!!! 

# 239
Искам да попитам Kristinbal таэи схема на лечение по лекарско предписание ли е?Тук не намерих в аптеките комбинирани Омега 3,6 и 9, само 3.може би чреэ дистрибутори.эа маэане иэполэвам ПСАНОЛ и след това КЛОВЕЙТ.Упокояваме эь иэвестно време,след което повтарям няколко дни маэанията и така....до беэкрай.една приятелка,която живее в Швеция ми каэа,че в тяхната преса е прочела,че са открили лечение,но в момента е в процес на иэпитание-иска се време.Обеща да се раэрови по-подробно.Ще споделя,ако раэбера нещо.надежда винаги има,трябва да сме оптимисти!!!! 

Ползата и вредата от кремовете е описана в предните страници на темата, от 4 години не ползувам:) Те не лекуват, само успокояват:) Използувал съм всички в България, и тук;))
Спрях да ходя и по доктори:) Пих и китайски корени и билки-без ефект.
Да е жива и здрава мама Тин, в нейния пост прочетох за Омега и витамините!!!
Дозата си я съставих сам, няма странични ефекти при мен:)
Дебелите плаки по бедра, пръсци почти са на изчезване, по ръцете между китките и лактите все още има, но е по- добре от преди:)
И не забравяй, че на един действа едно, на друг друго:)
Успех:)

Общи условия

Активация на акаунт