лечение за псориазис ИМА

• 511 148
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 240
Много се радвам за вас, ама аз като фен на алоето все пак ще продължавам да упорствам все пак да си пиете по 20-30 мл алое всяка сутрин - при псориазис имунната система е късогледа и има нужда от очила  - в случая - от алое. Успех!

# 241
Порових се эь медикаментите от алое и пчелен мед,но със съжаление открих,че са доста скъпички и не са по джоба на всеки българин,омега 3,9-също.Эа ПСОРИАЭАЛА-той е на билкова основа-иэпих две опаковки,но не ми помогна.Явно всичко е индивидуално.Аэ също отдавна не ходя по лекари и си намирам свои си начини да се справям.Най-вече с една лъжичка "майната му".ще изчакам резултат от Kristinbal-дай боже положителен-и тогава ще приложа неговото лечение.Пожелавам успех!!!!

# 242
Повечето псориатици с повечко стаж като мен са се занимавали с лечение с алое.В нас ги имаме 3 и от време на време ги осакътявам с медиц .цел През 1993 г. излезе книгата ЛЕЧЕНИЕ С АЛОЕ на Волфганг Вирт издадена еф.Бонкомерс гр Берковица.Там има рецепти къкво да се прави.Ние сме много и за това трябва да си помагаме .Причинитела на Псори е неизвестен за сега.Колкото хора го носят толкова са и разновидностите му.ЗА това на един помага едно на друг друго.Познавам бургазлия който се излекува от Псори сам чрез Йога.Пробвах и аз но при мен не се получи а той вече над 15години го няма.

# 243
Lavat,моля те кажи ми какво правиш с алоето,эащото и аэ имам такова цвете,но книгата я нямам.Благодаря предварително!

# 244
Най простият и бърз начин е : като късам листото обелвам го отдолу и мажа по големите плаки със слузестата част.На местата където има цепки налагам листото пак обелено отдолу за да се появи слузестата част и го превързвам.Другият начин е : меля листата да стане нещо като каша налагам плаките и превързвам-цапането е по голямо.Това е от мен .По книгата за Псори се препоръчва инжекционно лечение:30 дни по ред всеки ден в сутрешните часове се поставя по една инжекция от 1 мл екстрат от алое подкожно в бедрото.След пауза от 30 дни се провежда втората фаза.Лечението може да бъде повторено след 1 г.На мен ми ги биеха през 1986 в НИДВ в МА София.Инжекциите ги имаше във вълутната аптека .Сега в Бургас не съм проверявал за тях.Всеки може да си ги бие сам също като диабетиците след напъствията от мед.сестра.Инжекциите носят наименованието ALOE-D2 биостимолирано или ALOGEN по Волфганг Вирт MDH.Другите рецепти от книгата по нататък.

# 245
Много ти благодаря,Iavat,за бързия отговор.Ще пробвам,пък може ида ми помогне.Колко време ти е продължила ремисията след такова лечение?Благодаря ти пак!

# 246
Крем от алое за предпазване на кожата:6 гр. пчелен восък бял 6 гр.китова мас. 40 гр сладко бадемово масло 20гр. водна тинктура от алое Д1 от биостимулирани листа всички видове с изкл. на Aloe Capensis и видовете без алоизиди.Има и други при интерес тогава....Лично аз само се подобрявам от него.Извинявай ако съм те заблудил.Даже съм го изстисквал на сок и съм го пил.Цветът му и вкусът му са отврат.Затова може продуктите на мама Тин да са по добри .Е скъпички са но са фабрични.След като дадохме по 50 кинта на варненския доцент за уникалната панацея ЛЕК ЗА ПСОРИАЗИС що пък не.ОНКЛИНИК ми искат 20 лв. за преглед и70 лв. за илачите ОРНИТ19

# 247
Благодаря эа рецептата,Iavat!Далече съм от мисълта,че нещо може да ме излекува.Правилно каза,че тоэи,който открие лек за нашата болест,ще получи нобелова награда.Аз лично видях полэа от билковата рецепта на Мария требен,в комбинация с морски бани эа месец.след това няколко години бях эабравила эа таэи болест.Но смъртта на майка ми/която преживях тежко/ я отключи отново и сега вече нищо не ми помага.Опитвам се отново да пия билката,ьно тя емного горчива и ни мога да си наложа да я пия 2,-3 месеца по 2 л.на ден.вече не ми остана воля и сила да я преборвам.Ще пробвам с алое,омега и витамини в по-големи доэи.Пък дано има полэа!

# 248
Благодаря эа рецептата,Iavat!Далече съм от мисълта,че нещо може да ме излекува.Правилно каза,че тоэи,който открие лек за нашата болест,ще получи нобелова награда.Аз лично видях полэа от билковата рецепта на Мария требен,в комбинация с морски бани эа месец.след това няколко години бях эабравила эа таэи болест.Но смъртта на майка ми/която преживях тежко/ я отключи отново и сега вече нищо не ми помага.Опитвам се отново да пия билката,ьно тя емного горчива и ни мога да си наложа да я пия 2,-3 месеца по 2 л.на ден.вече не ми остана воля и сила да я преборвам.Ще пробвам с алое,омега и витамини в по-големи доэи.Пък дано има полэа!

Имай предвид, че първата седмица след като започнеш няма да има видим ефект:), поне при мен е така:) Но продчлжавай!!! В момента почти нямам дебели плаки по ръце и крака дори лакти и колена са почти изчистени.Остават по-дебели в областта на корем и кръст. Но нямам никакви болки!!! Сърби, но нормално издържа се:) Дебелите плаки преминават в дребни люспи, кожата от долу е все още грубичка и с червен отенък. Не вярвам все още, че ще се излекувам напълно:) но разликата от преди 3 седмици е огромна:)
Успех на всички!!!

# 249
Благодаря за съветите!Днес си купих омега 3,6 и 9 в едно,комбинирани витамини+минерали,пчелно млечице/но не от сайта на мама Тин,там са много скъпи/ и от утре ще започвам.Пък дано постигна някакъв положителен резултат.Също и с алоето.

# 250
Понеже стана дума за цени нека ви направя една сметка за пчелното млечице
Дневната доза за възрастни е 240мг - в една таблетка на Форевър има 250мг и излиза около1 лв на ден, т.е 1 опаковка е за цели два месеца. Погледнете вашите таблетки и си направете сметката за вас - аз съм си купувала от аптека 20 табл по 60мг ми струваха 5,20 и на ден ми излизаше по около 1,10, но сравнение за качеството не може да се прави. Пчелните кошери на Форевър са разположени сред плантациите с алое и самия продукт е още по-лечебен от този факт. Освен това фирмата ви дава и възможност за 30% по-ниски цени при по голяма завка, така че тогава ще ви излезе още по-евтино.

# 251
Само пчелното млечице е на по-нормална цена.Според това,което си описала,че трябва да се приема дневно лечението струва около 300 лв.на месец,а това изобщо не е по джоба на всеки българин.Не се заяждам,а просто констатирам факта.Който има достатъчно пари,нека си ги поръча от предложените от теб дистрибутори.Останалите ще си ги купуваме от обикновените аптеки.Няма продукт в този сайт под 50 лв.,ьа някои пакети с продукти дсстигат дори до 800 лв.Това ако са нормални цени...здраве му кажи!

# 252
  Peace
Има доста продукти под 50 лв ако си дистрибутор - мисля че повечето хора с проблеми точно затова се регистрират, за да им излиза по-евтино лечението.
Успех, стискам ви палци да овладеете болестта  bouquet

# 253
в момента кърмя детето си , но се влошава положението.тези омега киселини могат ли да се пият  по време на кърмене.кажете нещо ,което да помага конкретно за главата , че мен там направо ме е превзело.почти съм без здрава кожа по скалпа ,а и почна да ми се цепи около охото и даже боли.слава богу , че слушкам и не ми дърпат ушите.

# 254
в момента кърмя детето си , но се влошава положението.тези омега киселини могат ли да се пият  по време на кърмене.кажете нещо ,което да помага конкретно за главата , че мен там направо ме е превзело.почти съм без здрава кожа по скалпа ,а и почна да ми се цепи около охото и даже боли.слава богу , че слушкам и не ми дърпат ушите.

Омега 3 са полиненаситени мастни киселини, които основно се съдържат в северните риби,така че можете спокойно да кърмите и да ги пиете, ще се отрази добре и на бебчо.А относно главата бих ви препоръчала да използвате шампоан с алое и след това да мажете скалпа с желе от алое  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт