лечение за псориазис ИМА

• 511 229
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 660
За гребена четох мисля в сайта на ВМА дерматологична клиника.

# 661
Възможно ли е при псориазис да се напукват върховете на пръстите така, че да не може да се хваща нищо с тях?
Вече поне двама мои познати се оплакват от такъв проблем.

Какво става напоследък с хората?! Имам чувството, че вече не познавам нито един здрав човек.

# 662
Свекърва ми наистина се излекува с продуктите на РСИ, като пиеше по схема Лосос и вит.В-комплек, а се мажеше с Невен/може и с Чаевец/.

# 663
Благодаря на всички за отговора на въпросите ми. На мен в момента ми предстой да раждам и 9-те месеца не съм използвала никакви продукти за . Сега не съм в най- добрата си форма, но се надявам с раждането да се изчистя поне малко.
Успех на всички и нека бъдем оптимисти!

# 664
Доста време се чудих, дали да споделя една идея... а защо пък не:))) Времето се затопля, хубаво пролетно настроение:) А защо мили дами и господа, псорита да не си организираме среща на живо, някъде на място, където е приятно, с хубава кухня, с приятна музика:) А и никой няма да се притеснява,... всички имаме общи проблеми???? Доста хора са от Бургас:)))) А и съм сигурен че доста опит и планове ще се споделят:)

# 665
Идеята ви е чудесна kristinbal.

# 666
нов продукт за лечение на псориазис, предлага го Варненска фирма "Билкпром"
Някой има ли директни впечатления или инфо за тази билкова комбинация от 18 билки?
Ето тук има цяла тема за друг продукт на същата фирма. Какво да ви кажа - мошеници от класа, които печелят от болката на хората.

http://d.host.bg/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=258

# 667
нов продукт за лечение на псориазис, предлага го Варненска фирма "Билкпром"
Някой има ли директни впечатления или инфо за тази билкова комбинация от 18 билки?
Ето тук има цяла тема за друг продукт на същата фирма. Какво да ви кажа - мошеници от класа, които печелят от болката на хората.

http://d.host.bg/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=258

Аз също съм ги пробвала-резултат нямаше!

# 668
Реших в края на април да постъпя във ВМА, но все още се притеснявам да не ме подложат на лечение с метотрексат. Струва ми се, че повече вреди отколкото помага..., но май нямам избор? #Crazy newsm78

# 669
kogato porajenieto e na novo miasto kak i s kakvo da go tretiram samo da ne e s dobre poznatite kortikosteroidi ako niakoi ima ideia i iska da ia spodeli  mnogo blagodaria

# 670
Моля Ви някой може ли да ми кажа дали има опасност за мен и бебето при раждането,  като в момента ми е възпален? И може ли да ми кажете с какво да се мажа преди и след раждане?
Благодаря Ви предварително!

# 671
Реших в края на април да постъпя във ВМА, но все още се притеснявам да не ме подложат на лечение с метотрексат. Струва ми се, че повече вреди отколкото помага..., но май нямам избор? #Crazy newsm78

Здравей Прести,
Във ВМА са малко по пресилени нещата, надявам се да ти помогнат. Аз миналата година лежах там месец и ефекта беше нулев. Ако приемаш съвет, отиди там, но си искаи постояни консултации с доцентката. тяхното лечение е с облъчване и меланин, козметичните продукти на Др.Wolff/ май така се казваше/, както и слънце защитни кремове на Биодерм.
между другото ми казаха че има серия  на " Биодерм" за псориазис и била доста добра. Мисля и аз да е пробвам сега, след като родя.
Успех и не се отчайвай!

# 672
До Kineto, благодаря за информацията. Аз така или иначе не залагам много на това лечение, но се надявам поне за кратко да се стабилизирам за през лятото. Но честно казано не ми се ще да прекарам 1 месец в болница, още повече не искам нищо друто освен физиотерапия. Не знам какво да правя вече, но не съм се отчаяла, та аз съжителствам с тая гадост вече 31 г. Просто през последните 7 г. няма почти никакви ремисии, а е почти по цялото ми тяло... Mr. Green Понякога просто ми писва, но ми минава сравнително бързо не изпадам в депресии. Хората около мен и в къщи и колегите ми ме приемат такава каквато съм и много ме подкрепят, а това понякога също помага да не потъна в самосъжаление.

# 673
До Presty:

Пробвала ли си с минерални бани, води богати на сяра? Аз и моя приятел след ВМА реших че повече пари по болници и лекари не даваме и започнахме минерални бани, слънце,море по повече и да ти кажа бавно става,но се по оправих, без лекарства. Но явно от бременоста отново се възпалих.Сега след като родя мисля да отида за 10 дни до Марикостиново- Петрич.
Аз също като теб си нося псориазиса от 25години, последните 3-и години съм като теб никакви ремисии, изключвам лятото след многото вода и слънце. Има едно лекарство дето на мен ми го носеха от Англия,т.като в България няма внос, не си спомням как се казваше, но ще се опитам даго намеря в интернет и да ти гоизпратя. Цената му беше 25 лв.,но една тубичка,при възпаление стига за две седмици, а след като се оправиш за около два-три месеца.

# 674
До Presty:

лекарството за което говорих се казва Dithrocream, лечението започва от 0.1% и завършва с 2%, на основата на Dithranol e.

Общи условия

Активация на акаунт