лечение за псориазис ИМА

• 511 203
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 405
lavat,
достатъчно е господина да си сложи една фонетика и да си настрои регионалната папка на БГ с фонетика.
Да ви помоля,да дадете малко повече информация за рибките в Кангалските планини или да публикувате сайт,където бих могла да прочета повече за тях

# 406
http://aksatour.com/bg/spabg.htm    - един от многото

# 407
Някой знае ли колко струва лечението в Турция?

# 408
На 10 стр.има инфо от mamatoni.

# 409
zdraveite na vsi4ki eto vi malko info za ribkite i ako nqkoiu ima interes da hodim zaedno da pishe nepremeeno veseli praznici    www.balikli.org

# 410
Сега да питам жените, които имат псориазис - имате ли по главата и ползвате ли боя за коса. До сега винаги съм била с къна, обаче откакто забременях не ме лови. След това като започнах да кърмя положението е същото. Лошото е, че съм почти цялата побеляла и вече ме е гад да се гледам. Боя до сега не съм ползвала от страх за раните. Та моля дайте мнения!

# 411
Мерси  Simple Smile
Можеби аз ще се навия да ходия....знам ли... Wink

# 412
Po-gore sym pisal, 4e kompyt e sluzheben i tuk ima red. V Bulgaria mozhesh da si pravish kakvoto i da e bez da pitash nikoj dali e razresheno (navik, kojto bulgarite trudno shte otviknat). I njama kak da poiskam takava volnost, tyj kato sym gost. I drugo volnostite tuk sa absoljutno zabraneni. I sled tova men me mestjat ot komp na komp v zavisimost dali ima svoboden takyv. Izobshto ne znaete specifikata na rabotata i si pishete naizust. Pyrvo malko pomislete koj ne bi iskal na kirilica da pishe. Da ne bi da go pravja ot ljubov kym latinicata. I ako njakoj ima problem s li4noto otnoshenie kym prof. Cankov i se izzhivjava kato naj-golemijat antikomunist, mislja, 4e tuk ne mu e mjastoto da pravi takiva nameci. Az sym izklju4itelno blagodaren i zadylzhen na profesora. Bulgarinyt trjabva da se nau4i da ceni nau4nijat potencial na svoite u4eni. Edinstveno takova otnoshenie go ima v Bulgaria. Nito v Makedonija, nito v Syrbija, da ne govorim po na sever, kydeto horata imat drug mantalitet i kultura. Otnoshenieto kym li4noto zdrave e vapros na kultura i mantalitet. Nali znaete koga i kyde hodjat bulgarite, kogato neshto gi zaboli? Nito na lekar, nito na 4erkva. I hodjat, kogato njama nakyde. Eto tova e kulturata. Kakto kaza bivshijat premier - smenete si 4ipa i stanete kato vsi4ki evropejci. Tova e golata istina, kolkoto i da ni boli. Vapros na vazprijatie kak shte priemete tova. Az ne go pisha samo za da obidja, a za da se opita vseki ot nas tova da go promeni. Zashtoto tova sa vkoreneni navici ot pamtivek.  newsm78

# 413
... V Bulgaria mozhesh da si pravish kakvoto i da e bez da pitash nikoj dali e razresheno...

По принцип не чета нищо, написано на латиница в български форум.
Нито пък коментирам неща, които смятам за глупави или нахални, понеже всеки коментар на такива неща ги "институционализира" и ги издига до ранг на "нормални", след като се обсъждат.

Но, тъй като тук прочетох поне 10 коментара за написаното от вас, погледнах и цитираното по-горе изречение:
"...Ф Българиа мозхесх да си прафисх какфото и да е без да питасх дали е разресхено..."

kresna, в този форум има правила, с които се разрешават и ограничават определени неща.
Явно смятате форума за част от "България", а себе си - за "българин" и според вашите социално-психологически анализи сте длъжен "да си правите каквото си искате" в тази тема, стига то да е против правилата.

Ако държите да коментирате чужди нрави и обичаи, без да се занимавате със собствените си (и то - на латиница), предполагам, че ще имате повече шанс в "Клюкарника", който понякога прилича да е създаден именно за това.

Мерси  Simple Smile
Можеби аз ще се навия да ходия....знам ли... Wink

Не ви ли тревожи напрежението, дето напоследък (с толкоз зор) успяха да създадат и в Турция - из турските курорти?
Ето онзи ден - атентатът в Истанбул.
Преди година или повече - в Кушадасъ, в Мармарис...
Ние сме обиколили абсолютно всички турски места, които препоръчват в туристическите брошури (освен Диарбекир  Laughing), но беше по изключително спокойно време - преди около 5-6 години.
Въпреки върлия ми патриотизъм - хареса ми (вкъщи станахме по-патриоти, де - всичко в страната ни ми се видя още по-красиво тогава).
Но със сигурност бихме отишли пак - хората са гостоприемни, прецизни и внимателни с гостите си.
Обаче тази несигурност напоследък... Не ви ли притеснява при идеята за пътуване?

# 414
Ауууу....човекът с принципи а пък пише на служебния комп и ползва служебния нет за лични интереси. Що за манталитет наистина?В моята служба за това се УВОЛНЯВА.

# 415
Ами, притесняваме това което се случва в Турция. И затова на курорти там не искам да ходя. Мисля, че терористите се целят по по-известните курорти...

Не ви ли тревожи напрежението, дето напоследък (с толкоз зор) успяха да създадат и в Турция - из турските курорти?
....А и тамън ще се свършат нашите мъки  bambam fiuuuuuu

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 19:32 от DB7

# 416
Ходил съм В Турция няколко пъти но тогава не съм и подозирал за този феномен.Планирам това лято да отида с жена си и малкия си син-13г.( ако не ми мине котка път).Аз съм на принципа ,,ако ти е писано да се удавиш - няма да се обесиш"

# 417
След като разгледах внимателно всички сайтове за Калган, на един от клиповете за санаториума видях два телефонни номера, мисля че това са директните номера, останалите са туристически агенции:)
+902125112198
+902125112296
За lavat: Весели празници градски!!!
На всички, които споделят тук: Весели новогодишни празници, много късмет, дано новата година донесе лек за всички!!!

# 418
Благодаря ти приятелю Кристинбал!!!На всички Псорита през новата година желая много ЗДРАВЕ и много парички щото те и за здраве трябват!!!!

# 419
Здравейте,
Сестра ми има псориазис от може би вече 10 години. Нейният проблем е на главата.
Пробвала е какви ли не мазила, лекарства и т.н. Резултатът е временно подобрение, след което отново се появява.
Опитах се да изчета цялата тема и виждам, че всеки препоръчва едно или друго. Но доколкото разбирам всяко лекарство действа по различен начин на всеки. Не искам отново да тръгваме по стария път, опитвайки мехлеми, които имат временен резултат. Затова се замислям за хомеопатия. Мислите ли, че ще има резултат? Ще бъда благодарна, ако някой, който е опитал този начин, сподели мнението си.

Общи условия

Активация на акаунт