лечение за псориазис ИМА

• 511 230
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Хора кажете не6то за тази иванка димитрова,някой ходил ли е при нея и изоб6то има ли смисал да ходя,дали 6те ми помогне? newsm78
Почети из темата. Много са ходили, не съм разбрала да е излекувала някой. newsm78
Стани 27, много се радвам, че си се справила. Дори да не е било псориазис, кожните са упорити и е щастие някой да се отърве от тях.
Хора, може ли дискова херния да се влоши от псориазиса? Моя мъж е с него от 2002 год, преди година и половина му намериха дискова херния на Л4-Л5, Л5-С1. Но напоследък много го боли и лечението рядко повлиява.
А някой разбра ли колко струва престоя в Кангал и за колко време е препоръчително да се отиде?

# 706
Тези рибки в Кангал наистина ли лекуват псориазис.Има ли някои излекуван след терапия там.И аз сьм склонен да отида,стига наистина да има резултат.Дано някои може да даде инфо за сумата нужна за Кангал.  Peace

# 707
Незнам защо се съмнявате че имам\х псориазис.Тази диагноза ми е поставена от двама лекари.С какво се различават моите симптоми от вашите? Знам че когато си опитвал различни неща и нищо не помага човек се обезверява и не вярва вече на нищо.Някой пробвал ли е лекарствата които съм ползвала?   

# 708
ЗДРАВЕЙТЕ.ДНЕС СЕ ЗАПОЗНАХ С ФОРУМА , А
ИНАЧЕ С ПСОРИАЗИСА СЕ ЗНАЕМ ОТ ПОЧТИ 10 ГОД. МОЯ СКОМЕН ОПИТ--- 1.НИКАКВИ СТЕРОИДИ.2.НИКАКВИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ И НЕЛЕГАЛНИ СРЕДСТВА.3. СБОГОМ НА ЧЕРВЕНОТО ВИНО4.ПОНЕ 25-30 ДНИ МОРЕ.5. МАЗАНЕ С ДАЙВОНЕКС ДО 2 ПЪТИ ГОДИШНО.6.УМЕРЕНОСТ ВЪВ ВСИЧКО.;ВСЯКА ЕДНА ТОЧКА Е  ЗАДЪЛЖИТЕЛНА  МИСЛЯ ЗА ВСИЧКИ ИЛИ ПОЧТИ ВСИЧКИ ТУК. МОГА ДА ДАМ ОБШИРНИ ОБЯСНЕНИЯ НО МАЙ ВЕЧЕ ГИ ИМА  ДО СЕГА . ВЪПОСИ-КАКЪВ Е ОПИТА ВИ И ХОДИЛ ЛИ Е НЯКОЙ НА СОЛАРИУМ? ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ НА ПАЗАРА ПАК СЕ Е ПОЯВИЛ ПСАНОЛ?ПИЛ ЛИ Е НЯКОЙ  ИМУНОБОР? ЩЕ ИМА ЛИ СРЕЩА В БУРГАС?

# 709
Тези рибки в Кангал наистина ли лекуват псориазис.Има ли някои излекуван след терапия там.И аз сьм склонен да отида,стига наистина да има резултат.Дано някои може да даде инфо за сумата нужна за Кангал.  Peace

За рибките - прочетете страница 8-10 има пост от дама, която е била там! Има и цени! Най подробният сайт за Калган е:
http://www.psoriasisfishcure.com/
На английски:) Има и цени:) Но това е туристическа агенция,:)  Реалните цени за лечението са разбира се по-ниски:) Препоръчително е 21 дневено лечение, макар че има едноседмично и двуседмично:) Добре е всеки, който пита, най-напред ВНИМАТЕЛНО да прочете всички страници на форума, защото, често се повтарят задавани въпроси:)
Успешен ден на всички!!! И релакс...релакс:))

# 710
Сега видях че има доста хора от Бургас.Аз също живея до Бургас и съм ходила на лекар именно там.Вие при кои доктори сте ходили?И какво лечение са ви преписвали?

# 711
И ОЩЕ-ЛИЧНО ПОЗНАВАМ МОМИЧЕ КОЕТО Е ХОДИЛО В ТУРЦИЯ- НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ. ЗНАЯ ЗА ДРУГО КОЕТО Е БИЛО ПРИ МОМЕРА В СТ ЗАГОРА-ВЕЧЕ ШЕСТА ГОДИНА В РЕМИСИЯ. НЯМА  ЛОГИКА  НО АЗ ИМ ВЯРВАМ  ЩОТО С ЕДНАТА СЕ ЗНАЕМ ОТ ГОДИНИИ ОБМЕНЯМЕ ;ОПИТ;, А НА ДРУГАТА СЕСТРА И МИ Е КОЛЕЖКА.ИНАЧЕ САМОТО МОМИЧЕ ОТ 2-3 ГОДИНИ БАЧКА В ДУБАЙ.

# 712
Nqkoi hodil li e vAleksandrovska pri profesor Stransli i ako da,kakvi sa vi vpe4etleniqta,pomogna li vi?

# 713
          А вие самата,Zumbi,след като имате такава позната,на която Момера е помогнала и вече 6-та година е в ремисия,ходила ли сте при нея за помощ и ако-на вас помогнала ли ви е?Защото и аз преди години съм ходила на такива сеанси.Е,не е било при Момера,но при човек с доста силно излъчване,но не съм имала полза.За Момера нищо не мога да кажа-може  пък някой да се повлиява от такива сеанси.Аз съм забелязала,че колкото повече се вторачвам в болестта и мисля колко съм зле,ставам още по-зле и нищо не ми помага.Последните години почти съм я забравила и се чувствам по-добре.

# 714
Здравейте на всички, имам псориазис от 10 години на главата и от 4 на лакътя. Пробвах какво ли не, вътрешно и външно, имах временен ефект само от клободерм но после още по зле. Един билкар ми каза да се мажа с грес чиста, купих си грес и мазах лакътя близо 10 дена и слава на Бог петното изчезна (плаките изчезнаха и кожата е нормална). Много съм обнадеждена от резултата и искам да пробвам да си мажа и главата (косата) но ме спира факта че не знам от какво е направен греса (на греса с който се мазах пише "A lithium soap grease, produced from carefully selected base materials and special additives") и не знам дали няма да ми окапе косата от това. Ако някой може да ми помогне с инфо ще съм много благодарна. Успех на всички в борбата с псориазиса!!!

# 715
Здравейте хора Grinning.Интересува ме дали има някой болен от псориазис,който ходи на фитнес освен мен в този форум за да обменим малко инфо  helpuu.Аз тренирам що годе сериозно,но никога не съм пил не6то пове4е от протеин.Заради псориазиса ходих на преглед при един професор и той като видя,4е сьм по-здав ме пита дали съм пил анаболи,а аз му казах,4е несъм(както е в действителност),та той ми каза,4е ако направя един цикал с нещо по-слабо,което няма да е мн вредно за организма ми,ще ми е от полза не само за фигурата,но 6те повлияе добре и на псориазиса.Сега се 4удя дали наистина да пробвам и дали няма да има обратния ефект на кортикостероидите.Дано има някой компетентен,който може да ме посъветва какво да правя.Предварително ви благодаря  bouquet.

# 716
Здравейте на всички, имам псориазис от 10 години на главата и от 4 на лакътя. Пробвах какво ли не, вътрешно и външно, имах временен ефект само от клободерм но после още по зле. Един билкар ми каза да се мажа с грес чиста, купих си грес и мазах лакътя близо 10 дена и слава на Бог петното изчезна (плаките изчезнаха и кожата е нормална). Много съм обнадеждена от резултата и искам да пробвам да си мажа и главата (косата) но ме спира факта че не знам от какво е направен греса (на греса с който се мазах пише "A lithium soap grease, produced from carefully selected base materials and special additives") и не знам дали няма да ми окапе косата от това. Ако някой може да ми помогне с инфо ще съм много благодарна. Успех на всички в борбата с псориазиса!!!
Преведено звучи горе долу така: Литиева сапунена грес, произведена от внимателно подбрани основни материали и със специални добавки.
Едно време имаше по аптеките лекарство на основа на греста, беше кафяво на цвят и миришеше доста кофти, а и оставаха и петна по бельото:)
Съвета ми е да намажеш не целия скалп, а един малък участък, от него ще разбереш как ти действа, макар че не вярвам да ти окапе косата. Но предпазливите и друг ги пази:) От къде закупи греста, колко е голяма опаковката и каква е цената?

# 717
Преведено звучи горе долу така: Литиева сапунена грес, произведена от внимателно подбрани основни материали и със специални добавки.
Едно време имаше по аптеките лекарство на основа на греста, беше кафяво на цвят и миришеше доста кофти, а и оставаха и петна по бельото:)
Съвета ми е да намажеш не целия скалп, а един малък участък, от него ще разбереш как ти действа, макар че не вярвам да ти окапе косата. Но предпазливите и друг ги пази:) От къде закупи греста, колко е голяма опаковката и каква е цената?

# 718

# 719
благодаря за съвета kristinbal, скоро ще събера кураж и ще пробвам...
Греста я купих от един магазин за авточасти, беше последната. Струва 7 лева син флакон 400gr. немско производство - ARAL   "Mehrzveckfett" Typ: K2K-30 Прозрачно кафява като крем е и мирише на машина.

Общи условия

Активация на акаунт