лечение за псориазис ИМА

• 511 224
  • 1 154
  •   2
Отговори
# 780
s risk pak da mi zabranqt da pi6a tuk
имам няколко опаковки с дайвонекс...и дайвобет....дай си данни сте ти ги пратя
някои от сайта ме познават...и знаят, 4е не се занимавам с лекарства...ама по4вам с псориазиса.....
а ина4е тука пове4ето сте за да се рекламирате

# 781
  • София
s risk pak da mi zabranqt da pi6a tuk
имам няколко опаковки с дайвонекс...и дайвобет....дай си данни сте ти ги пратя
някои от сайта ме познават...и знаят, 4е не се занимавам с лекарства...ама по4вам с псориазиса.....
а ина4е тука пове4ето сте за да се рекламирате
На кого и защо да ги пратиш  newsm78. И какво си рекламираме - болежките ли?

# 782
 В неделя си надрах ръцете от едни храсти на вилата и на предмишницата ми излезе една пъпка, която мина за два дена с помоща на алое и на третия ден, на същото място,  ми излезнаха някакви червени петънца като ухапване от комар, които ме сърбяха. Днес ходих в Токуда и лекарката ми изписа Epitheliale A.H. Споменах й, че имам псори и тя ми каза че трябва да се поддържам, (което аз не правя заради малко засегнатата ми кожа и понякога бързо отминаващо без да ползвам нищо или най-много пия витамини) изписа ми един лосион за тяло Excipial и шампоан Kertyol S....Казах й също че 2002г. съм се лекувал при Димитрова, която според нея,  използвала кортикостероиди в инжекциите си. След  Димитрова идвали хора в Токуда в много лошо състояние...Та внимавайте с тези инжекции, за витамините е ясно...

# 783
ето ме отново, няма да лежа в болница а само ще ходя на процедури. Отказах лечението с Ремикейд защото прочетох за многото му странични действия, а нямат регистриран излекуван случай.  Сега ми предлагат лечение с Неотигазон, който струва към 300 лв. месечно и трябва да се приема около 6 месеца. Някой ползвал ли го е и ако да маля да ми каже какъв е ефекта. Знам че няма да ме излекува, но поне да го ограничи малко и да го вкара в някаква норма, защото от 6-7 г. съм много ама много зле... newsm78

# 784
Колеги ,пробвайте билковата комбинация на Мария Требен-ползвам я от почти месец и съм доволна от резултата.Рецептата я имаше по-горе в темата (ако не успеете да я откриете-ще я напиша отново) и може да си я поръчате в билковите аптеки-не е скъпа и дори да не ви помогне,поне няма да ви навреди.Аз я комбинирам и с Аркол-сребърна вода,ще продължавам да ви информирам за резултатите.За сега засегнатите места избледняват и се свиват и кожата възвръща нормалното си състояние-дано така да продължи и занапред....
Стискам палци на всички да открият своята светлина в тунела...!!!!! Praynig

# 785
Преди 10-15 години бях в САЩ и си донесох книга "Лечение на псориазис" по Едгар Кейси. Тя ми отвори очите и ми помогна да разбера същността на заболяването. После започнах да уча хомеопатия, което също се оказа много яко. А най-накрая попаднах и на суперхраните АкваСорс. Мога да кажа, че сега нямам псориазис.

Оттогава съм помогнал на няколко души да се изчистят. Все се каня да напиша сайт по въпроса и може би ще го стоя скоро. А дотогава предлагам следното:
1. Чистене на храносмилателната система и черния дроб
2. Регенерация на власинките и лигавицата на червата
3. Наместване на гръбнака
4. Суплементация с определени суперхрани и добавки
5. Лечение с класическа хомеопатия
6. Съвети за живот и хранене
7. Медицинска астрология

Ако проявявате интерес, мога да ви помогна - някои хора се повлияват за 1-2 месеца, но по-вероятно е да се следват указанията поне 6 месеца. Освен това е възможно да си имате дразнител, който постоянно да ви трови нервите - например съпруг/а, свекърва, гаден шеф или комшия и пр. Псориазисът е един от начините да се изхвърля потиснат гняв.

Много се кефя на обяви от типа "Лекувам псориазис с витамини и глад" - те са меко казано знак за това, че авторът им не е наясно с нещата. Трябва да се подходи холистично и тогава наистина има резултат. Например, има едни рибки в Турция, които помагат, ама и това не е всичко, защото те действат отвън, а проблемът е вътрешен. Псориазисът не е кожна болест, както си мислят някои. Той е по-скоро конституционално предразположение на ниво психика, нервна система, храносмилане, черен дроб, кръв, имунитет, стави и кожа. Има отношение и към миазмите псора, гонорея, сифилис, а може би и други. Всеки случай е уникален.

Още по-тъпо е да се "лекува" псориазис с кортизон, ПУВА и метотрексат. Те просто могат да потиснат кожните прояви и имунитета и ВИНАГИ водят до усложнения. Ако случайно някой се е излекувал, верочтно това се дължи на нещо друго - например, някой гадняр се е махнал от живота му, или случайно е налучкал нещо друго.

За връзка с мен: 0888 540442 - д-р Петър Найденов, имам и e-mail peter@anhira.com

# 786
Преди 10-15 години бях в САЩ и си донесох книга "Лечение на псориазис" по Едгар Кейси. Тя ми отвори очите и ми помогна да разбера същността на заболяването. После започнах да уча хомеопатия, което също се оказа много яко. А най-накрая попаднах и на суперхраните АкваСорс. Мога да кажа, че сега нямам псориазис.

Оттогава съм помогнал на няколко души да се изчистят. Все се каня да напиша сайт по въпроса и може би ще го стоя скоро. А дотогава предлагам следното:
1. Чистене на храносмилателната система и черния дроб
2. Регенерация на власинките и лигавицата на червата
3. Наместване на гръбнака
4. Суплементация с определени суперхрани и добавки
5. Лечение с класическа хомеопатия
6. Съвети за живот и хранене
7. Медицинска астрология

Ако проявявате интерес, мога да ви помогна - някои хора се повлияват за 1-2 месеца, но по-вероятно е да се следват указанията поне 6 месеца. Освен това е възможно да си имате дразнител, който постоянно да ви трови нервите - например съпруг/а, свекърва, гаден шеф или комшия и пр. Псориазисът е един от начините да се изхвърля потиснат гняв.

Много се кефя на обяви от типа "Лекувам псориазис с витамини и глад" - те са меко казано знак за това, че авторът им не е наясно с нещата. Трябва да се подходи холистично и тогава наистина има резултат. Например, има едни рибки в Турция, които помагат, ама и това не е всичко, защото те действат отвън, а проблемът е вътрешен. Псориазисът не е кожна болест, както си мислят някои. Той е по-скоро конституционално предразположение на ниво психика, нервна система, храносмилане, черен дроб, кръв, имунитет, стави и кожа. Има отношение и към миазмите псора, гонорея, сифилис, а може би и други. Всеки случай е уникален.

Още по-тъпо е да се "лекува" псориазис с кортизон, ПУВА и метотрексат. Те просто могат да потиснат кожните прояви и имунитета и ВИНАГИ водят до усложнения. Ако случайно някой се е излекувал, верочтно това се дължи на нещо друго - например, някой гадняр се е махнал от живота му, или случайно е налучкал нещо друго.

За връзка с мен: 0888 540442 - д-р Петър Найденов, имам и e-mail peter@anhira.com

# 787
това да не е реклама на супер продуктите ThinkingАз се занимавам с йога 20 години ,правя редовно очистване на храносмилателния трак ,черния дроб гладолечение по 10 дена два пъти в годината и не мога да се излекувам от тази гадост.мозеби някаде бъркам но каде newsm78

# 788
ми както искаш го разбирай

мисля, че най-лесното е да опиташ и да провериш сам
а пропо, понякога ключът към направянето на нещо е неправенето на нещо...
а ето ти и още една реклама:http://anhira.com/consult_dpn.php
само че според мен не е реклама а самозатрупване с работа, ама кво да правя, то ние лекарите сме си малко мазохисти...

# 789
  • На края на света !
знам че има много болни от псориазис в българия,защото това е болест причинявана най-вече от нерви,или поне при мен беше така.вече 2години и половина се радвам на чиста кожа,а имах много тежка форма на псориазис.1 година ходене по мъките и хвърляне на луди пари по доктори които били на обучение в германия и имали последните"най-добри"лекарства за псориазис.германия защото това е страната,в която има най-много болни от тази болест.е никакъв резултат от мехлемите и процедурите.нито диавонех нито мъничките малки кутиики с германски крем,миришещ на паста за зъби,струващ 40 лв(бройчицата)която стига да си намажеш само едната ръка,нищо не помогна.бях се отчаяла но случайно разбрах за доктор Порязов от гр.Своге.той ми изпрати 9 кутиики крем които струваха 70 лв(и девете общо)на 3-4 ден всичко взе да пада и под наранената кожа се появи здрава и чиста.след това има малко билки за пиене и ви гарантирам че ще ви оправи дано съм полезна на повече хора.за съжаление съм изгубила телефона на човека но с един прост тел.указател ще го откриете. Grinning Grinning Grinning
Явно при теб тези мехлемчета са подействали ,и се радвам че е така  Peace но при моята свекърва ,нямаше ефект ,накрая ,взе кутията с билките и я изгори,преди да поръчаме билките и кремчетата ,искахме да отидем и да се срешнем лично с този доктор ,но той си измисляше разни оправдания ,че нямало да е там ,че си имал ангажименти И.н.т. накрая просто се отказахме от среща с него Peace

# 790
МТВ
МЕРСИ
виж този форум дето цитира6...от кога е......ако има6 проблем с болеста наистина....пи6и ми
наистина  храната е най- важното
а онзи...доктора...като пове4ето...про4ел една книга...и станал доктор
хаха
аз ви казвам, 4е съм се мазал с вси4ко....даже посетих и 2 курса на норбеков
за 1-ви пър ми се ту6ира псориазиса......

# 791
ето ме отново, няма да лежа в болница а само ще ходя на процедури. Отказах лечението с Ремикейд защото прочетох за многото му странични действия, а нямат регистриран излекуван случай.  Сега ми предлагат лечение с Неотигазон, който струва към 300 лв. месечно и трябва да се приема около 6 месеца. Някой ползвал ли го е и ако да маля да ми каже какъв е ефекта. Знам че няма да ме излекува, но поне да го ограничи малко и да го вкара в някаква норма, защото от 6-7 г. съм много ама много зле... newsm78

Ето тук има описание на НЕОТИГАЗОН  http://www.doctorbg.com/data/File/86_N/Neotigason.pdf  ,но ако си в детеродна възраст не е препоръчително,ако го използваш моля те дай инфо Peace

# 792

Ето тук има описание на НЕОТИГАЗОН  http://www.doctorbg.com/data/File/86_N/Neotigason.pdf  ,но ако си в детеродна възраст не е препоръчително,ако го използваш моля те дай инфо Peace

От днес вече го взимам. На 43 г. съм и нямам опасения свързани с посочените странични ефекти. Интересува ме по-скоро резултата, ако някой друг го е пробвал, но явно тук засега ще съм първата и разбира се ще информирам за всичко свързано с това лечение.  bouquet

# 793

От днес вече го взимам. На 43 г. съм и нямам опасения свързани с посочените странични ефекти. Интересува ме по-скоро резултата, ако някой друг го е пробвал, но явно тук засега ще съм първата и разбира се ще информирам за всичко свързано с това лечение.  bouquet

Ще чакам с нетърпение да разбера резултатът  newsm03,един познат на майка ми го е пил и той казва,че само след 10 таблетки има видим резултат,и няколко месеца е добре,,дано да има ефект,ще изчакам да видя как е при теб и аз ще почна,стискам палци  newsm10  Моля те кажи какви изследвания ти правиха и при кой лекар ходиш,и схемата по която се пие,може и на лични,благодаря ти Heart Eyes

# 794
До Михи,
Във ВМА при д-р Йорданова съм. Пия един ден по 2 т. от по 25мг, а на другия 1 т. Това е първоначалната ми доза, която ще се корегира в зависимост от реакцията на организма + облъчване със SUT. Трябва да го пия м/у 4 и 6 месеца, пак зависи от индивидуалната реакция на организма. За 20 дни ми го усигуряват те, а после сама трябва да си го купувам. 30 т. от 25мг са около 260 лв. Но сега съм си го поръчала от Гърция, защото там било по-евтино колко точно още не знам. За мазане през деня Ексципиал вечер, крем Попов, за главата вечер глицерин със салицил сутрин Алпикорт лосион през 2 дни маслена баня с Линола масло за баня на д-р Волф. Това е всичко. Доста скъпичко излиза, но доста се намъчих и ще пробвам. В един руски форум четох доста добри отзиви. Че няма да ме излекува ясно, но поне да го ограничи. Изследванията са обичайните плюс чернодробни билирубин и холестерола е важно да не е висок. Това е... Иначе ми предложиха някакво супер ново лечение със системи, но като прочетох подробно ми настръхна косата, омръзна ми да ме ползват за опитна мишка.
 #2gunfire
Щом има някакъв резултат ще пиша.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт