лечение за псориазис ИМА

• 511 177
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 795
spe6no tarsq antisedin ili antisedin forte!izvednaj iz4ezna ot aptekite a mi e stra6no noebhodim.koito moje da pomogne e dobre do6al....blagodarq vi

# 796
Хора, не ходете в ОН КЛИНИК!!! Само гледат да Ви вземат паричките. Еврейска работа! Независимо какви здравни проблеми имате единственото, което ще Ви кажат е, че само техните лекарства, само техните лекари и НИКОЙ друг не може да Ви помогне. Ако Ви кажат, че прегледа е 20-30 лева, лечението струва например около 600-700 лева, то още първия път си ги носете, иначе ще Ви изгонят. Поне вземете 300-400 лева с Вас. Лечението трябва да почне моментално след прегледа, след като ПЛАТИТЕ, без да Ви се издаде фискален бон или разписка  поне, иначе сте отписан завинаги! Не се занимавайте с тези безобразни търгаши!!!

# 797
 GrinningРадвам се да споделя, че лечението ми вече дава резултати... не са светкавични, но така е по-добре. Напатих се от светкавични резултати #Crazy. Тялото ми вече почти няма люспи, а тези дето ги има са съвсем тънички. Положението с краката от коленете надолу още не е добро и ръцете все още са ми така, но се надявам да се подобри скоро. Най-после мога да ходя с отворени блузи, а не само с поло както през последните около 6 год. Стискайте палци този път подобрението да продължи и да изкарам в ремисия поне лятото. Wink

# 798
По-горе съм допуснала грешка месечната доза от 60 таблетки е около 260 лв. тук, но ми го донесоха от Гърция - 90 евро за 60 т.

# 799
  • София
прести, успех и продължавай да се хвалиш   bouquet

# 800
GrinningРадвам се да споделя, че лечението ми вече дава резултати... не са светкавични, но така е по-добре. Напатих се от светкавични резултати #Crazy. Тялото ми вече почти няма люспи, а тези дето ги има са съвсем тънички. Положението с краката от коленете надолу още не е добро и ръцете все още са ми така, но се надявам да се подобри скоро. Най-после мога да ходя с отворени блузи, а не само с поло както през последните около 6 год. Стискайте палци този път подобрението да продължи и да изкарам в ремисия поне лятото. Wink
Еееее, радвам се за теб, желая ти блузка без ръкави и къси панталонки:)))))))))

# 801
Браво presty,стискам палци newsm10,а някакви странични ефекти от описаните в листовката има ли ?

# 802
  • София
presty,стискам палци този път да се получи.
Аз в момента се опитвам да стопя миомен възел с алое.Не знам до къде съм стигнала с възела,но псориазиса видимо се е успокоил.Плаките по главата ми са много по-тънички.По тялото някои изчезнаха.Сигурно ще има временен резултат,но в момента се чувствам добре.

# 803
Анна-Мария,а под каква форма пиеш алоето?

# 804
Здравейте! Наскоро разбрах, че имам псориазис. Дълги години смятах че имам себореен дерматит, така ми беше казала дерматоложка. Плаките са само по скалпа и зад ушите, след бременност и раждане се появиха дупчици по ноктите на ръцете ми и гъбички на палците на краката. Ходих на кожен лекар в кожната клиника, но тъй като лечението включваше и кортикостероиден крем за скалпа, и някакви добавки без никакъв ефект дори минимален, се отказах и този доктор.
Отидох на хомеопат, пия капки, и добавки на аква сурс. Само че не мога да си ги купувам постоянно, защото както знаете не са евтини. Сърбежите по главата обаче са ужасни. Вече незнам с какъв шампоан да се мия. Последно ползвах на шампоана на бебчо, ама без ефект.
Вярвам че начина на лечение не е алопатията. Може би комбинация от хомеопатия, добавки и най-вече спокойствие. Храната също е много важна.
Незнам...може би не съм достатъчно упорита..но е доста неприятно. От няколко дни се побърквам от сърбежи newsm78

# 805
Вземи си Псанол за косата /в аптеките..около 8лв е/ с 3-4 намазвания ще си решиш проблема, но за съжаление няма да е излекуване-да те предупредя Confused
Това е един тъмен миризлив лосион, които мажеш в корените с пам.тампон. Аз лично мажа 30-ина мин преди баня Peace

# 806
Благодаря! Ще опитам, дано да помогне. А на каква основа е?
А какъв шампоан би ми препоръчала?

# 807
Благодаря! Ще опитам, дано да помогне. А на каква основа е?
А какъв шампоан би ми препоръчала?
Rolling Eyes не помня..отдавна не съм го ползвала, но е точно за псори.
Относно шампоана-какъвто ми попадне Mr. Green Абсолютно връзка м/у двете няма-поне при мен.

# 808
До  gaburche:

Аз скоро бях на същото положение какво ли не купих,на мен най-много ми помага T-GEL за суха коса на NEUTROGINA  на J&J,но не го внасят в България от почти една година,поръчах си го от Гърция и сега съм добре.Тук по аптеките има за мазна коса и някакъв интензивен,пробвай може да ти помогнат Peace

# 809
Мъжът ми има псориазис - доказан и е ходил по много лекари без резултат.
Само че не знам какъв вид е.
"Цъфти" по ходилата и дланите. Суха червена кожа, която се пука и сърби.
Работи в сервиз и всяка вечер си мие ръцете със силен препарат.
В резултат на това положението е ужас.
Дактакорта не помага. Пръска и Блу Кап.
Но май верно ще трябва да спрем стероидите.
Пробвам му и разни други мазила. Маслото от ший му действа добре.
Дали да взема Дайвонекс?
А Омега?
А Спа-почивка /минерални бани/ добре ли ще е?

аз се мажа от 10 дена с дайвонекс и наистина виждам резултат

Общи условия

Активация на акаунт