лечение за псориазис ИМА

• 511 191
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 765
Отдавна не сьм се включвала защото нямах представа какво ми предстои... В понеделник влизам във ВМА,  може би за ново лечение ако се съглася... Някой знае ли нещо за "Ремикейд" ново поколение биоимуномудолатор, ако имате представа пишете защото не знам дали да се съглася. newsm78 #Crazy
 newsm78

# 766
  • София
Отдавна не сьм се включвала защото нямах представа какво ми предстои... В понеделник влизам във ВМА,  може би за ново лечение ако се съглася... Някой знае ли нещо за "Ремикейд" ново поколение биоимуномудолатор, ако имате представа пишете защото не знам дали да се съглася. newsm78 #Crazy
 newsm78
Аз не съм го чувала, кажи какво повече ти казаха? Чие е? В болницата ли го прилагат, откъде се купува?

# 767
Полиненаситените мастни киселини са Омега 3 , Омега 6 и Омега 9 - повечето производители комбинират поне две от тях в една капсула.
Да де, ама от какво са масла.....?
А някой да е пил Алое?
Най много Омега 3 има в сьомгата,в риба тон и в дивеча, от растителните източници най богати на Омега са лененото семе или конопеното олио, Омега 9 се извлича от зехтина.

# 768
  • София
Това, което взех на моя мъж е Омега...1000 мг, 90 капсули, 18 лв.. Има ленено масло, слънчогледово,сусамово, от иглика, соев лецитин, от овесени и оризови трици и зародиши, гама-линоленова киселина, кокосово масло. За сега не мога да кажа дали е добро, само от 5 дни пие...

# 769
Това, което взех на моя мъж е Омега...1000 мг, 90 капсули, 18 лв.. Има ленено масло, слънчогледово,сусамово, от иглика, соев лецитин, от овесени и оризови трици и зародиши, гама-линоленова киселина, кокосово масло. За сега не мога да кажа дали е добро, само от 5 дни пие...
Дано помогнат!
В рибите  се съдържат – ЕПА (ейкосапентапеларгонова киселина)  и DHA (докосахексапеларгонова киселина)-  те се усвояват директно от нашия организъм. Много вегетарианци си мислят, че като наблягат на орехите, лененото семе или конопеното олио си набавят необходимите количества омега-3 мазнини. Това е така, но не съвсем! Омега мастните киселини извлечени от растителни източници трябва да се преработват от организма и като резултат усвоените количества са много по-малки от очакваното.

# 770
Mnogo Vi se molja da mi dadete tel. na tozi doktor - ot grad Svoge za lekuvane na psoriazis - shte Vi bada mnogo blagodarna

emo i lili, много ценна информация! Поздрави!  bouquet
Съгласна съм с теб, че който не е преживял това чудо на свличащата се от олющване кожа, не може дори да си представи за какво става дума. При мен се бяха оголили (буквално до месо!)дланите и стъпалата. Бях стигнала до там да не мога да сваля ръкавиците. Пробвах всичко, за което чуех отнякъде. След временно подобрение, болестта рецидивираще в още по-остра форма. От 2002г. се лекувам с хомеопатия. Всичко започна да изчезва постепенно по реда, както се беше появило. Наскоро преживях ужаса от загубата на бебето си и за съжаление отново се появи лющещо се петно на едната длан. Но според един индиец-хомеопат, който наскоро беше в България, пълно излекуване настъпва след около 6-7 години. Засега ще продължа с този метод, но инфото за доктора от Своге е много ценно и не доумявам откъде толкова желание у някои да се нахвърлят срещу желанието на един човек да помогне??????????
От мен - голямо БЛАГОДАРЯ на теб и на tsveti7, която е пуснала телефона!   bouquet
На всички желая хубав Великден   easter easter easter- най-оптимистичният ден в календара. Тържесвото на живота над смъртта!

# 771
 newsm78
Тук намерих описанието и приложението на лекарството:
http://www.webapteka.ru/drugbase/name15394.html

# 772
някой ползвал ли е BLUE- cap
от 4 дена го ползвам....и има невероятен ефект

# 773
прести
питай там за блу кап.....

# 774
Във връзка с лечението с витамини, който един потребител прокламира...:
"....Предозирането на витамини води до преждевременна смърт
17 Април 2008, четвъртък
Предозирането на витамини при здрави хора увеличава риска от преждевременна смърт. До този извод стигнаха учени от Копенхаген.

Според тях профилактичния прием на антиоксиданти не само че не помага, но и уврежда имунната система. Най-опасно било предозирането на витамините А, В и С, и селен.

Дали тези твърдения ще намалят употребата на витамини през пролетния сезон и съгласни ли са българските учени с колегите си от Дания.

Определено се купуват повече витамини - може би двойно повече, казва Галина Георгиева – магистър фармацевт.

Според датските учени отрицателното въздействие от витамините се получава от натрупването на т. Нар. свободни радикали. Именно това натрупване води до различни заболявания и разрушаване на клетки.

Според българските специалисти нуждата от витамини се определя от възрастта, пола и физиологичното състояние на човека.
Приемането на някои антиоксиданти в по-големи количества обаче наистина може да доведе до усложнения.

Според доц. Николай Данчев, фармаколог,
предозирането на витамин А, тъй като е мастноразтворим витамин, се натрупва в депа в организма в черния дроб, слезка и други и може да доведе до увеличаването им.

От предозиране на витамини а може да започне и лющене на кожата.

Българските специалисти съветват да не прекаляваме с витамините. Според тях е най-добре е да се спазва хранителен режим, чрез който организмът приема точната доза, от която има нужда."

Това е цитат от новините на NOVA телевизия.

# 775
някой ползвал ли е BLUE- cap
от 4 дена го ползвам....и има невероятен ефект

Предполагам ефекта идва от факта че са стероиди, а това не е мн добре...даже хич Tired

Ето инфо:
 "...The National psoriasis Foundation in the USA learned from tests performed on Skin Cap by the Dutch Government some months ago that although the listed active ingredient on Skin-Cap is Zinc pyrithione, which by itself is not harmful the product also contains a potent prescription steroid - Clobetasol proprionate. After similar results were obtained by the USA Food and Drug Administration, warnings were immediately sent out by both the FDA and the NpA in the US, unfortunately those warnings took a little longer to reach our shores.

The Skin Cap product for psoriasis is ILLEGAL to market, sell and use is most countries. Its manufacturers do NOT list the dangerous steroid in the ingredients and it is therefore deceptively marketed. Steroids are dangerous if used for long periods and can cause severe and permanent injuries. Please see information about the side effects of this steroid here..."

Ето и сайта, който иска повече информация:

http://www.beatpsoriasis.com/skincap.htm

# 776
  • София
Аз пих Омега 3 6 9 ,косата ми стана мека и лъскава,спря да капе,ноктите ми също станаха по-здрави и това беше всичко.Пих го 6 месеца.Имам псориазис вулгарис от 30г.Когато бях дете майка ми опита всичко,но без особен резултат.От години не пия и не мажа нищо.Плаките изчезват на някои места ,на други се появяват нови.Това което знам със сигурност е че не трябва да се използват стероиди.За съжаление във всички лекарства които действат има от тях.

# 777
Здравейте,на всички Пишете за Pylova_22@abv.bg   Лечение за псориазис има  Пожелавам на всички ЗДРАВЕ С Уваж. А.П. Heart Eyes

# 778
  • София
Мъжът ми има псориазис - доказан и е ходил по много лекари без резултат.
Само че не знам какъв вид е.
"Цъфти" по ходилата и дланите. Суха червена кожа, която се пука и сърби.
Работи в сервиз и всяка вечер си мие ръцете със силен препарат.
В резултат на това положението е ужас.
Дактакорта не помага. Пръска и Блу Кап.
Но май верно ще трябва да спрем стероидите.
Пробвам му и разни други мазила. Маслото от ший му действа добре.
Дали да взема Дайвонекс?
А Омега?
А Спа-почивка /минерални бани/ добре ли ще е?

# 779
  • София
Dilqnka, tova e psoriazis vulgaris, mislq. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт