лечение за псориазис ИМА

• 511 192
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, може би наистина за пръв път в форума азэ споменах диетата на Пиер Дюкан, защото от доста време чета какво ли не за псориазиса досега не бях писала защото намаше какво.
Както вече писах преди месец си купих книгата на д-р пиер Дюкан "Да отслабнем завинаги" и започнах режима на Дюкан, който е в 4 фази:
1фаза-пилешко месо, риба, телешко, мляко кисело и прясно 0.1% до 1 кг. на ден, яйца
2фаза- 1фаза+зеленчуци /без грах, картофи, царевица/, аз не ям и домати заради псориазиса
1 и 2 фаза се редуват до достигане на желаните кг.
Изключени са всякакви мазнини, пържено, хляб, сладки, шоколади и др.
Аз съм до 2 фаза и усещам ефекта на диетата както в свалянето на кг./вече съм -8 кг за 1 месец/, така и върху заболавянето ми реших да споделя с всички вас.
За режима е писано страшно много в нета затова само в обще линии нахвърлих какво се яде за 1 и 2 фаза.
В момента не се мажа и не пия абсолютно никакви лекарства.
Надявам се че и при други диетата на Дюкан би имал подобен ефект като при мен.
Четох в форуми за Диетата на Дюкан че и други пишат че има мн. добър ефект за различни кожни заболявания, но не и за псориазис, така че не знам как ще се развият нещата при мен за в бъдеще, но съм мотивирана да продължа този режим, за да мога все пак лятото да не ходя с дълги панталони да прикривам грозните плаки на краката ми.
Много ми е интересна цената на лечението на Мъртво море дано Галя пише отново повече подробности...

# 751
Папаризу, при теб има ли ефект диетата върху заболяването???

# 752
Да,като че ли има-засега се забелязва слабо подобрение  при положение,че и аз не използвам в момента никакви мехлеми и хапове.Ако подобрението е по-голямо,ще пиша пак.

# 753
# 754
А някой пробвал ли е продуктите на /не знам точно как се пише/ билкова и микроорганична основа на ЕР СИ/така се чете/.Съпругът ми се лющеше,като змия.Купих му мазило.Мисля,че беше от чаено дърво.После допълнително пи,но не ги изпи всичките капсули - Зо Актив Капсули с витамин B-комплекс.Другите са: Омега 3 капсули с рибено масло и витамин Е.Продуктите са германски.Всичко по тялото му и главата изчезна.Беше страшна гледка.Вече цяла година не са се появили.Има само на лактите,но е немърлив,не изпи всички капсули,а трябваше.Както и да е.Ако някой иска да пробва.Успех на всички Simple Smile

# 755
  • София
А някой пробвал ли е продуктите на /не знам точно как се пише/ билкова и микроорганична основа на ЕР СИ/така се чете/.Съпругът ми се лющеше,като змия.Купих му мазило.Мисля,че беше от чаено дърво.После допълнително пи,но не ги изпи всичките капсули - Зо Актив Капсули с витамин B-комплекс.Другите са: Омега 3 капсули с рибено масло и витамин Е.Продуктите са германски.Всичко по тялото му и главата изчезна.Беше страшна гледка.Вече цяла година не са се появили.Има само на лактите,но е немърлив,не изпи всички капсули,а трябваше.Както и да е.Ако някой иска да пробва.Успех на всички Simple Smile
Може ли повече инфо? Има ли ги в БГ? Кой е производител. Моят мъж е от 2 дни на Омега 3,6,9. Но се маже само с Дайвонекс, а не ми се иска....Сега ще му взема и алое да пие. Но искам и нещо външно.

# 756
Моля Ви напишете по - подробно, как се казват всичките медикаменти и продават ли се свободно в аптеките?

# 757
Здрвейте на всички Псорита.Немога да се сетя как точно се казваха тези хапчета но бяха за туберколоза.Аз вече взех да се бъркам то да не е едно нещо което се пие и аз като някои хора си хвърлям рецептите особено след като нямат ефект.ХАХАХА!!!Лекувах се при младия Томов но нали е ясно на всички че той не лекува по различно от татко си все пак той се учи от него.Хубавото при него е че няма инжекции които да трябва да си бучиш.Аз мисля да си взема да пробвам тези Омега 3-6-9 в една другерия ми казаха че доста псоритици ги ползват и дават ефект.Доста труд ще падне но мисля да опитам ако някой има прясно инфо моля да сподели.Като се сетя за антибиотика ще се запиша пак.Сетх се казваше се Тубоцин.моят също е вулгарис и забелязвам че започва да се съединяват малките петна едно със друго стават големи гадове.

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 23:51 от pufita

# 758
Моля Ви напишете по - подробно, как се казват всичките медикаменти и продават ли се свободно в аптеките?
По-горе в темата съм писала, че свекърва ми наистина се излекува с продуктите на РСИ, като пиеше по схема Лосос, което е Омега 3 капсули с рибено масло и витамин Е и вит.В-комплек, а се мажеше с Невен/може и с Чаевец/.Продуктите не се продават в аптеките, а се разпространяват чрез дистрибутори.Всеки един може да си ги поръчва и то на дистрибуторски цени /с 20 % по-ниски от тези в каталога/, стига да се регестрира, като за записване не се плаща допълнителна такса, а само цената на поръчаните продукти.

# 759
Може ли повече инфо? Има ли ги в БГ? Кой е производител. Моят мъж е от 2 дни на Омега 3,6,9. Но се маже само с Дайвонекс, а не ми се иска....Сега ще му взема и алое да пие. Но искам и нещо външно.
Тези лекарства не се продават по аптеките-само от дистрибутори на РСИ.Значи Казват се Зо актив капсули с витамин В-комплекс-едното,другото е Омега 3 капсули с рибено масло и вит. Е .Отделно се маже с крем от Чаевец.Имам приятелка,на която споделих/дистрибуторка на РСИ/.Отначало  мъжът ми се мажеше само,после тя ходи на презентация и са й казали да пие горепосочените капсули.Казвам и цената-струваха/2-те кутийки/ около 75лв.Малко скъпички,но ги купих.А лекарката му каза,колкото може да се пече на слънце.Не знам сега при вас как е,но той живна,беше се отчаял,направо се беше сринал.Обаче тия мазила и капсули наистина му върнаха самочувствието.Дано съм в полза.Simple Smile

# 760
  • София
Петя, има Омегите на доста по-прилични цени по аптеките. А може ли да видиш този крем чаевец какво съдържа и къде се произвежда? Че нещо руско ми звучи... Thinking

# 761
Да кажа нещо за Омегите - добре е да се гледа и от колко мг са капсулите, защото понякога като се направи сметката, излиза че за наглед по евтин продукт се плаща повече. Освен това е добре освен Омегаа 3,6 и 9, капсулите да съдържат и вит Е, защото той предпазва Омега мастните киселини от окисляване. Освен това при кожни проблеми дневният прием на Омега трябва да е между 4- 6 грама, за да има ефект.

# 762
  • София
Да кажа нещо за Омегите - добре е да се гледа и от колко мг са капсулите, защото понякога като се направи сметката, излиза че за наглед по евтин продукт се плаща повече. Освен това е добре освен Омегаа 3,6 и 9, капсулите да съдържат и вит Е, защото той предпазва Омега мастните киселини от окисляване. Освен това при кожни проблеми дневният прием на Омега трябва да е между 4- 6 грама, за да има ефект.
А какво е Омега 3, 6, 9?

# 763
Полиненаситените мастни киселини са Омега 3 , Омега 6 и Омега 9 - повечето производители комбинират поне две от тях в една капсула.

# 764
  • София
Полиненаситените мастни киселини са Омега 3 , Омега 6 и Омега 9 - повечето производители комбинират поне две от тях в една капсула.
Да де, ама от какво са масла.....?
А някой да е пил Алое?

Общи условия

Активация на акаунт