Imam psoriasis ot 10 godini. Niama lechenie,koeto da ne sam probvala i efekta e bil razlichen ot gledna tochka na barz effect, period na izchistvane, period na remisisa (bez nito 1 plaka) i tn. Ot 3 godini imam i artrit, koeto dopalnitelno utejniava problema. Minalata godina se lekuvah 3 sedmitzi v klinika na brega na Martvo More. Moga da napisha mnogo po temata, bih otgovorila na vseki, koito ima vaprosi otnosno lechenieto i efecta - moia i na drugite hora tam, a imashe hora ot cial sviat USA, Japan, France, Germany, UK, Serbia, Poland, Switzerland i drugi. Efecta e razlichen, pri vsichki e dobar, no remisiata e s ralzichna daljina ot 4-5 meseca do 7-8 godini. Ako niakoi se interesuva ot lechenieto neka da se svarje s men. Reshila sam da otida pak za 3 sedmitzi ot 20-25.05 do sredata na June.2008, patuvam sama vsiako drugarche e dobre doshlo. Shte Vi dam ceni/hoteli vsichko, koeto sam sabrala po vreme na moeto prouchvane i mojete da se vazpolzvate sami, kogato reshite. Ne sam agentzia, a prosto edin bilen chovek, nameril svetlinka v tunela.
Pozdravi
Galia
galia_top@yahoo.com
От доста време не съм чел толкова добър пост, Браво Галя!!! Мисля, че първият въпрос на всички четящи темата ще е: а колко ще струва? Ако не те притеснява, сподели какво представлява лечението и какъв ефект имаше при теб? Предварително Благодаря!!!
Здравейте на всички в този форум пак.Аз отдавна не съм писала но чета постоянно.Много ме зарадва Галка браво това е нещо много обнадеждаващо защо не напишеш нещо повече за всичко което се прави там.При теб как са сега нещата?Сигурно не много добре щом мислиш да ходиш.Пиши наистина каква е цената и дали ще могат да си го позволят повечето хора.Ще чакам с нетърпение развитие на темата.Поздрави на всички!
Аз съм пристрастена към КЛОБЕДЕРМ-МАЗ,знам че не трябва да се ползва дълго и много е изприказвано за кортикостероидите,но само с него мога да се чуствам нормално и горе-долу да скрия неприятната гледка
В момента и аз се мажа с Клобедерм и има ефект върху кожата,но си остава проблема с главата.Отиди ако искаш в кожната поликлиника и потърси др.Георгиева.За моя псориазис лежах в кожното и тя ми беше лекуващия лекар.Желая ти успех. 

..