лечение за псориазис ИМА

• 511 165
  • 1 154
  •   2
Отговори
# 885
  • София
Az iskam da popitam dali moje da se izpolzvat predi i po vreme na bremenost  i gore dolo kolko pari struva blue cap.Ne mojax da nameria takava informazia
Не знам за бременни, но днес ще питам, имам среща във фирмата. Спреят е 75 лв.  ooooh!

# 886
Аз използвам едни инжекции някой може и да ги е чувал"Flosteron" нещо като синтетичен кортикостероид ,не лекуват но поне в рамките на около месец помага и така всеки месец без мазане и без други приеми

Такааа.... Относно Флостерона. Ползвам го от около 2 години почти всеки месец. В началото имаше невероятен ефект. С течение на времето все по-слаб и по-слаб. Страничен ефект е и появата на прекрасен обрив, подобен на онези, които се появяват при фитнес маниаците, блъскащи се със стероиди. И това е най-малкото. ... Днес ме изписаха от Правителствена болница. В неделя получих масивен инфаркт и ако екипа се беше забавил дори 5 мин. сега нямаше да пиша това. Запушване на основна артерия.
Ако някой ползва Флостерон и го прави повече от година .... ДА ГО СПРЕ ВЕДНАГА!

На който не му се вярва, да провери в правителствена болница. Казвам се Мирослав Мирчев. Там ми викат вече: "Късметлията" Simple Smile)))))

# 887
късметлия си...наистина
а...75 лева
ти май си грозна...на мен ми взеха 72
много сА МЕ Харесали

2 месеца ве4е нямам ....и спомен за псориазис
про4етете внимателно статията в Правда
няма нищо с Извсестия...и 24 4аса
хаха

# 888
  • София
късметлия си...наистина
а...75 лева
ти май си грозна...на мен ми взеха 72
много сА МЕ Харесали

Едва ли са те...по-скоро си е личало, че можеш да си позволиш само толкова.
 Не е въпросът в 2-3 лв. По-нагоре някой питаше за цена. Всички знаем, че сме готови да дадем много повече, само да има ефект и той да не е кратковременен. Което много ме съмнява, но т.к. не можах да отида на срещата, като се видим тази седмица ще разпитам.

# 889
Здравейте, надявам се че някой от вас може да ми помогне.
Става въпрос за обрив по дланите на ръцете, първоначално бяха малки пъпчици пълни с течност, след това започнаха да изсъхват и да се белят, като отдолу кожата бе6е леко зачервена, а сега след появата на пъпчиците кожата изсъхва до степен че на се бели а се чупи.
Ходих на лекар, предписаха ми крем Дипрогента с който се мажа сутрин и Колодерм за вечер, като преди да започна да се мажа с тях ми поставиха инжекция (мускулно) която е с 27 дена времетраене.
честно казано дипрогента не ми помага(аз не го и ползвам толкова често понеже разете ми често са нацепени, а той е с кокстикостероид), колкото до колодерма може би помага понеже след като се намажа слагам ръкавици и така спя, но спра ли го след 2 дена рацете са ми са6тите както преди.
Въпроса ми е има ли някой с подобно не6то и дали все пак се лекува, така съм вече 7 месеца, и най_ло6ото е че ми е изрично забранено всякакво докосване на вода, но не става 7 месеца да ходя без да си мия ръцете...
На всичкото отгоре днес забелязах че е започнало да се появява и по стъпалата на краката

# 890
sisi26 , не си ли питала каква ти е диагнозата - това с пазенето от вода не е характерно за псориазиса. Възможно е да е някаква алергия (една позната имаше такава на дланите от сапун), дерматит, екзема, знам ли какво ....... Струва ми се, че не си от нашия клуб  Wink

# 891
Еделвайс, в БГ ми казаха че е екзема, а тук в Норвегия ми казаха че е псориазис, дори ми направиха биопсия, но честно казано незнам на кого да вярвам.
Последно тук ми казаха да ходя на нагрявки с UV лъчи но това въоб6те не помага.
Охх вече направо не знам от кои клуб съм, но за това попитах тук, все пак трябва да се ориентирам на някъде

# 892
Здравейте Simple Smile Искам да попитам ползвал ли е някой PSONAL за мазане? Има ли някакъв ефект при псориазис? newsm78

# 893
  • София
Здравейте Simple Smile Искам да попитам ползвал ли е някой PSONAL за мазане? Има ли някакъв ефект при псориазис? newsm78
Може би питаш за Псанол?

# 894
Лекувам се от много години с мехлемите на д-р Порязов от Своге. Псориазиса изчезва напълно, но само при непрекъснато мазане, ако го спра всичко започва отначало, ставаш зависим от него, защото не можеш да преживееш отново мисълта да си обринат отгоре до долу....скъпичко ми излиза лечението, но няма как...дойде ли ти на главата..., опитвала съм преди това с какво ли не-резултат никакъв, единственно с тези мехлеми го лекувам.

# 895
Лекувам се от много години с мехлемите на д-р Порязов от Своге. Псориазиса изчезва напълно, но само при непрекъснато мазане, ако го спра всичко започва отначало, ставаш зависим от него, защото не можеш да преживееш отново мисълта да си обринат отгоре до долу....скъпичко ми излиза лечението, но няма как...дойде ли ти на главата..., опитвала съм преди това с какво ли не-резултат никакъв, единственно с тези мехлеми го лекувам.

В мехлемите на Порязов СЕ СЪДЪРЖАТ КОРТИКОСТЕРОИДИ !!! Резултатът от продължителната им употреба е АТРОФИЯ НА КОЖАТА и изтъняването й, при което тя става като "цигарена хартия"! Това ще го прочетеш в листовката на всеки крем с кортикостероиди, купен от аптеката и е само част от страничните им ефекти.  Опитай се да ги спреш за известно време - първоначално се появява силен рецидив, но после значително се поуспокояват нещата, особено ако съчетаеш с диета и витамини. Прочети темата - има нови лекарствени средства, несъдържащи кортикостероиди и по-евтини от мехлемите на Порязов, които си струва да опиташ ......

# 896
Здравейте,
Във вас ми е надеждата!!!
Чували ли сте нещо като Център за лечение на псориазис с риби в България? Намирал се в някакво село или нещо от сорта, в близост до гр. Мелник. Става въпрос за нещо подобно на така модерното в момента рибно спа, само че съществува от доста години у нас (май от соца) и рибите са в естествена среда.
Моля ви, споделете ако знаете нещо!

# 897
да, за  Псанол? знаеш ли нещо?

# 898
да, за  Псанол? знаеш ли нещо?
С Псанол съм се лекувала много отдавна, още когато го приготвяха в Кожна клиника на МА. Имаше много добър ефект, но е на катранена основа и мирише ужасно, но и много цапа. Можеш да опиташ, нямя да ти навреди. При мен всичко е с краткотраен ефект. Сега залагам много на Неотигазона, но нещата са в застой.  newsm78

# 899
 От 2 седмица всяка вечер мажа съпруга ми и ми се струва, че има много добър ефект. Белите плаки паднаха. Вярно е че много мирише, но поне да има някакъв по дълъг ефект. 

Общи условия

Активация на акаунт