Отговори
# 150
# 151
# 152
Ирче то тоз футболист е с български риотан ава е прекъснат на няколко места и за това се забави с падането. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 153
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

ехаааааааааааа Диди,  Hug Hug Hug страхотни Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 154
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Мирка,с вечната гримаса,ама май е задобряла тука в изражението ми се види  hahaha hahaha hahaha

# 155
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Скрит текст:
Мирка,с вечната гримаса,ама май е задобряла тука в изражението ми се види  hahaha hahaha hahaha
Ох маааааааааа.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 156
# 157
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Ирка, до тука всички много яки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 158
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Марче,ти защо ми надничаш в колекциите  hahaha hahaha hahaha
Ама песента наистина е страхотна и клипа също,то щом са ми в колекция се подразбира де  Heart Eyes Heart Eyes
Тцтцтцтцтцтц...то па бива Нарцисизъм, ама тва излиза от нормите вече и на тебе и на мене и на Дида,.... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy аз уж гледам са внимавам с НАРЦИСИТЕ - къде и що, ама ей ти на нагазих тука ... лука ....
Ти па Марието...само ти не беше мучала... Laughingкой па те обвинява тебе, че Нарцисчева е Нарцис... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

еми и аз малко да си измуча викам, стига съм дрямала  Joy Joy Joy Joy

# 159
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Ренку е във вихъра на танца  Joy Joy Joy

# 160
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Поздравче от мен с нещо леко и приятно...

много хубаво  Hug Hug Hug

# 161
  • София
Скрит текст:
Ох маааааааааа.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Не мога повече, да знаете  Joy Joy Joy Joy Joy

Лудостче, супер е  Peace

# 162
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ай на здраве! Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk

Ох, този емотикон трябваше да го кръстят "Дида и ЕлитУлия" hahaha hahaha hahaha hahaha

# 163
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Но,Мирка е упорита и не се отказва с опитите  Joy Joy Joy

# 164
  • Още у мъглата ...
Добър вечер, късометражните  Laughing Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Попрочетох ви в таз темичка, влязох малко в оназ, та малко да им се види пълен балконя  Mr. Green, ама още нищо не съм писала, че не съм у час  newsm78
Разгледах малко това, дет ми излиза отдоле на страницата за изцяло новия облик, ама там са ми дадени някси статично нещата, та не мога съвсем да захапя  Confused
Има ли нещо по-реално да видя кое у лево и кое у десно, че с мойто лево-десно ориентиране  Mr. Green Joy Joy Joy

Ох, пък да направя зафалването за къщурката ни хубава и уютна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зизун  Hug Heart Eyes Heart Eyes За конструкция  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 и хилеж  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ели  Hug Heart Eyes Heart Eyes За романтиката на най-хубавата и хармонична двойка   Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

И за всичкиииииии, ама за всичкиииииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И едни влюбени и красиви ФЕмирчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт