Банята - 20-та тема

• 130 556
  • 1 022
  •   1
Отговори
# 75
Да - това си представих и аз - но просто няма нищо общо с моето биде - има си различни функции, прибират се нещата, има функция за измиването им. Имаше въпрос и относно монтажа - майсторите го монтираха - свързва се с топлата и студена вода.

# 76
SnejanaRZ , какви функции има, кой от двата варианта е по-добър?

# 77
  • Пловдив
Записвам се при вас за идеи!   bouquet
Предстои ми ремонт на банята,не знам точно кога.Банята е баня на панелен апартамент.Сега има вътре вана Tired,която искам да махна и да сложа душ кабина.И понеже баща ми ще ми я прави,той иска и пералнята да е в банята (сега е в кухнята,която пък от своя страна е преустроена тераса  Laughing)не знам колко е удачно,но май май така ще стане.Казах му,че тук (той живее в Русия) много не е прието пералнята да е в банята,но той каза,че ако влагата ми е проблем,ще се купува по-често нова пералня Rolling Eyes
Задължително тоалетна с биде ще сложа!Или пък от тази дъска като на Снежана  Party
Много хубава баня и тоалетна,Снежана!  bouquet

# 78
Ние направихме така минала година - преместихме пералнята в нишата до душ кабината, отгоре има плот /представи си все едно е шкаф и пералнята е вградена/ върху него си слагам всякакви неща много ми е удобен, а над него направихме доста голям шкаф, стана много хубаво и практично. Проблеми с пералнята не сме имали.

# 79
  • Пловдив
Супер!Благодаря,съпружкаbouquet

# 80
  • Sofia
В никакъв случай не препоръчвам пералня в баня,особено в стандартна малка без прозорец,каквито са в повечето панелки.
Около 5год.имахме пералня в баня на вилата.В голяма баня,като стая,с прозорец,къпане/мокрене рядко,/когато сме там,2-3 пъти месечно/ и пералнята ръждяса,не се е развалила,но външно беше като 100 годишна антика.

# 81
Пералнята мокреше ли се? Ние сме с душ кабина и както казах пералнята е "опакована" в шкаф, така че няма никакъв контакт с вода. Определено помещението е по-влажно от кухнята, но не виждам проблем, ако не се мокри.

# 82
  • Sofia
Не,нямаше влага дори,рядко се ползваше банята,постоянно се проветряваше,но въпреки това ръждяса

# 83
  • Sunshine state
И ние сме имали пералня в банята,точно в панелка, и да ви кажа не е добра идея. И тя беше доста добре изолирана,но наистина външно заприлича на 100 годишна такава. След изнасянето на свекърва ми,директно си сложихме новата пералня в кухнята и не смятам да я връщам отново в банята въпреки,че имаме кабина. Може би с шкаф щеше да е друго,не знам.Ако банята е голяма,също..Нашата е средна хубост.  Peace

# 84
  • Berlin
И нашата пералня е в банята, за 1.5 год. нищо й няма.

# 85
  • Пловдив
И аз мисля,че не е добра идея,но той си знае неговата.Другия вариант е в коридора в гардероба да я оставим.Даже ми прати снимка на последната му направена баня за да видя с очите си,че там така се правело  Laughing

# 86
  • Sofia
по-добър вариант е в коридора,в гардероба...мои познати точно там си я държат,гардероба е с плъзгащи огледални врати и всичко е скрито,а и безопасно,ако има и малки деца

а на мястото предвидено за пералня в банята може да си сложиш някакво шкафче,винаги са нужни за тоалетните принадлежности,хавлии и т.н.

# 87
  • София
  При мен и пералнята и сушилнята са си в банята в момента и след ремонта определено мисля отново да са там. Не съм имала проблеми с ръждясване, там са вече 4-5 години. Няма място в кухнята, както и в коридора, макар че за коридора се чудех след преустройство, но не защото се притеснявах от влагата в банята. Банята е малко по-голяма, но няма прозорец и често е доста влажно и мокро вътре.

# 88
Имала съм пералня в баня - удобно е и не е имало никакъв проблем с пералнята.

# 89
Ние почти приключихме с ремонта в нашата баня. В очакване сме на стъкления парван, който ще монтираме между душа и мивката, трябва да сложим и лампа над огледалото и сме готови. Темата обаче продължава да ме вълнува и се включвам да ви следя. Успех на тепърва започващите.

Общи условия

Активация на акаунт