Банята - 20-та тема

• 130 619
  • 1 022
  •   1
Отговори
# 90
  • Sunshine state
Марси,щеше да даваш снимки.  Stuck Out Tongue
Данон,пусни и ти някоя снимка като стане готова банята ви. Много ме радва да се наслаждавам на новички,чистички бани.  Heart Eyes
Аз да ви кажа,че много лесно се чисти банята-точно за 15 минути я оправям цялата от-до.  Simple Smile

# 91
  • Нейде из лудите гори...
Ще дам, само да ми сложат параванчето, че така на никъде Simple Smile Отделно чак сега сядам да разгледам отново темата, нямах нет сума време покрай празниците. В най-скоро време ще споделя какво се получи у дома  Peace

# 92
Данон,пусни и ти някоя снимка като стане готова банята ви. Много ме радва да се наслаждавам на новички,чистички бани.  Heart Eyes
Аз да ви кажа,че много лесно се чисти банята-точно за 15 минути я оправям цялата от-до.  Simple Smile
Как по точно ? Shocked Rolling Eyes
Дай една снимка на банята си ?Зависи как е направена самата баня , това също после е важно за по леснато и поддържане.Затова дай една снимка на банята си и напиши как , с какво я оправяш за 15 мин. банята си ?

# 93
  • Бургас
здравейте момичета,предстои ми да обзавеждам баня и тоалетна и не мога да си харесам плочки.
Бихте ли ме насочили към магазини в София,ако може да са по-големи-с по-голям избор....ако може да ми кажете как се казват и горе-долу къде се намират,защото няма да има много време,а ми се иска за кратко време да разгледаме повече неща...
 Hug

Аз единствено плочки имам за момента и те са от http://www.volturno.biz. Направиха ми няколко безплатни 3Д проекта и ме спечелиха с вниманието и времето, което ми отделиха. Имат голямо разнообразие и малко можеш да се загубиш сред плочките т.е. обясни на консултантката какво очакваш и тя ще ти предложи конкретни комбинации. Много е готина мацката - Цвети се казва.

Аз сега съм на вълна обзавеждане на баня и свят ми се вие... Огромен избор, ама все не е това, което аз си представям  Sad 
Дали може ориентировъчно да ми напишеш на лични каква е цената ,че ми се виждат доста луксозни?Иние ще обзавеждане напълно новия ни апартамент и търся идеи за всичко:(

# 94
  • Sunshine state
Пускала съм поне 4-5 снимки на банята от всеки ъгъл в предишната тема. Няма чупки,с душ кабина е и супер лесно се минава само с един моп на кауфландската марка-и стените минавам с него,а накрая пода. Нищо не се пръска и съответно минавам само,колкото да заблести тотално. Мивката и смесителите минавам с мокри кърпи на Циф,а стъклата на кабината чистя веднъж на 2 седмици с препарат на А1-пръскам,стои 5 минути,докато оправя другите неща и изплаквам. В сифоните наливам пак на А1 един препарат за канали и точка.  Grinning Бързо,лесно,чисто.  Heart Eyes

# 95
супер лесно се минава само с един моп
Моп парочистачка ли означава?
Ако това имаш в предвид, от известно време се каня да купя подобен уред, най-малко заради черния гранитогрес в кухнята и единия коридор...голям зор видях докато го изчистя след ремонта и все си мисля, че с пара ще се чисти лесно  Rolling Eyes

# 96
  • Sofia
това е моп http://www.hotelierindia.com/pictures/HOTELIER_INDIA/Mop.jpg

имам подобна парочистачка https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrtEntQ3Ic … JOpte2P6P-zObNp-u   купена точно с цел лесно почистване на фугите...е ,не се справя така лесно,както на рекламата  Naughty

# 97
  • Sunshine state
Ето го:

Препоръчаха ми го потребителки от темата за 'Кауфланд'  и се убедих,че е незаменим,поне за мен. Върти се на 360 градуса,дръжката му е телескопична и е много удобен за употреба.  Heart Eyes Пера микрофибърната кърпа след всяко ползване в пералнята и винаги е чистичка и мека.  Peace

# 98
Ето го:

Препоръчаха ми го потребителки от темата за 'Кауфланд'  и се убедих,че е незаменим,поне за мен. Върти се на 360 градуса,дръжката му е телескопична и е много удобен за употреба.  Heart Eyes Пера микрофибърната кърпа след всяко ползване в пералнята и винаги е чистичка и мека.  Peace
С това минаваш стените и пода на банята ли ? Rolling Eyes newsm78
Не разбрах много добре , затова след малко ще се върна да прочета още веднъж как и с какво чистиш банята си за 15 минути.Аз направо ненавиждам чистенето на баня и затова съм отворена към всякакви съвети за най бързо и "безболезнено" чистене . Mr. Green Twisted Evil Peace
Пупитка , ще потърся назад в постовете ти снимките на банята си които си пускала преди време.

# 99
  • Sofia
Търся качествен капак за тоалетна чиния със забавено падане.Какви са цените.Сегашният ни  се оказа,че е с пластмасови свързващи елементи към чинията и постоянно нещо се чупи,ММ го позакрепва,но пак има проблем след известно време.То това май е проблема на всичките такива модели...а дали продават само тези части,з-то си е здрава и материала и е добър

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 12:09 от Doli

# 100
Пускала съм поне 4-5 снимки на банята от всеки ъгъл в предишната тема. Няма чупки,с душ кабина е и супер лесно се минава само с един моп на кауфландската марка-и стените минавам с него,а накрая пода. Нищо не се пръска и съответно минавам само,колкото да заблести тотално. Мивката и смесителите минавам с мокри кърпи на Циф,а стъклата на кабината чистя веднъж на 2 седмици с препарат на А1-пръскам,стои 5 минути,докато оправя другите неща и изплаквам. В сифоните наливам пак на А1 един препарат за канали и точка.  Grinning Бързо,лесно,чисто.  Heart Eyes
Kakva e тази кърпа и препарат А1 ?Линк , снимка ?

# 101
Имам въпрос към тези, които са правили в ремонт на банята в жилището, в което са живеели към момента на ремонта  Mr. Green
Как се справихте с погрома в банята? Как се ходи до тоалетна, как се взима душ? Ей такива въпроси ми се въртят в главата. Ако започнем ремонт на банята вкъщи не мога да си представя тези елементарни нужди къде и как ще си ги вършим  Crazy

# 102
  • София
Тоалетната се ползва. А душа на 3-4ден.

# 103
Да, благодаря , че ме светнахте. Може би ще си взема този моп, а ще пробвам парочистачката на свекървата, преди да купувам. Иначе аз моята баня след ремонта също я изчистих светкавично, то реално плочки имам само в душ кабината и по пода, та не беше голямо търкане. Ще чакам инфо за тия кърпи и този препарат  Peace

# 104
  • Berlin
Имам въпрос към тези, които са правили в ремонт на банята в жилището, в което са живеели към момента на ремонта  Mr. Green
Как се справихте с погрома в банята? Как се ходи до тоалетна, как се взима душ? Ей такива въпроси ми се въртят в главата. Ако започнем ремонт на банята вкъщи не мога да си представя тези елементарни нужди къде и как ще си ги вършим  Crazy

Понеже в момента сме в такова положение, ще кажа как е при нас. Mr. Green Толетната се ползва. Проблемът е, че в момента и уча малкия да пишка там прав и ако не уцели .... минавам и аз с мопа. Laughing Душ - може при приятели; малкият в коритото - да не мърда много и внимавам водата да не плиска отвън, а и ние така, с един голям леген. Laughing То зависи и какъв ремонт трябва да се прави, защото ние сме с 2 бани и в момента и 2те не могат да се ползват съвсем по предназначение, с различни нужди от поправка са.

Общи условия

Активация на акаунт