Банята - 20-та тема

• 130 664
  • 1 022
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте. С какво отоплявате бянатя?  Замислям се за инверторна печка или инфрачервена. Моля за мнение от ползващите подобни.

# 106
  • Бургас
Здравейте. С какво отоплявате бянатя?  Замислям се за инверторна печка или инфрачервена. Моля за мнение от ползващите подобни.
Ние сме много отдавна с инверторна ,специално за баня на фирмата Теси,и не беше скъпа доколкото си спомням.Много сме доволни,стопля много бързо и е супер комфортно-децата страшно я обичат:)

# 107
  • Нейде из лудите гори...
Ние пък имаме  маслено радиаторче на De'Longhi от този тип. Топли за минути, не заема никакво място, докато се чудехме къде да го приберем, решихме тази зима да изкара в банята  Mr. Green

# 108
  • Sunshine state
И ние слагаме радиатор,но на Теси. Екстра е.  Peace

# 109
Здравейте! И вкъщи започваме ремонт на банята от другата седмица. Избрахме си плочките, сега чакаме да стане проекта. Междувременно попаднах  на това. Нищо не разбирам от структури и марки на санитария, та ако може да дадете мнение. Иска ми се нещо много добро. Ако това не е добре, може ли да ме насочите към други.
И друго - какво мислите за вградените душ системи? Добри ли са? Повреждат ли се често?

# 110
Грое са добри, можеш да видиш и Геберит.  Peace

# 111
Здравейте! И вкъщи започваме ремонт на банята от другата седмица. Избрахме си плочките, сега чакаме да стане проекта. Междувременно попаднах  на това. Нищо не разбирам от структури и марки на санитария, та ако може да дадете мнение. Иска ми се нещо много добро. Ако това не е добре, може ли да ме насочите към други.
Ние сме точно с тази структура за вграждане, но я имаме само от месец. Засега сме много доволни. Нашата я взехме от тук: http://baniastil.com/%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%D1%82%D1%83% … 2845%29-5302.html и мисля, че идва по изгодно (има  и 7% отстъпка при онлайн поръчки). Може да се комбинира със всякакви висящи тоалетни чинии.
И друго - какво мислите за вградените душ системи? Добри ли са? Повреждат ли се често?

# 112
Атлас, danon, благодаря! Може би ще вземем тази промоция /в сайта, който danon е дала излиза пак толкова цената - за структура, бутон и чиния, дори малко по-висока като сложа и смесител за бидето/.
Мнения за вградени душ системи? Кои са + и - /най-вече/?

# 113
Момичета, моля ви някоя да сподели ако си е давала водомерите за засичане. Чудя се дали да ги давам, или направо да вземем нови. Има такава тема във форума, но е стара и реших да се допитам до вас  Wink
Предварително благодаря!

# 114
  • Sofia
на колко години са,те ли ви казаха да ги засечете....

# 115
На 13 години са, знам че е крайно време. Просто се чудя дали да ги дам за засичане и повторно пломбиране, или направо да сложим нови. Според мен си отчитат правилно, но исках някой да сподели мнение  newsm78

# 116
  • Sofia
направо ги сменяй,направиха го да са до 10год.,едно засичане с демонтаж и монтаж е около 25лв.,а нови около 40лв.

# 117
  • Sunshine state
Само да кажа,че нови вече ае купуват от строителни или магазини за ВиК чаркове,а не от самото водоснабдяване. Аз лятото така си се разкарах нахалос и там така ми обясниха.  Peace

# 118
  • Sofia
На нас ни ги донесоха майсторите,които бяхме извикали...Има много обяви и по телефона се разбирате какви да са ,за топла или студена ,дистанционни или обикновени...Идват,поставят,пломбират,не се налага да се ходи до централата

# 119
  • Sunshine state
Екстра.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт