Банята - 20-та тема

• 131 334
  • 1 022
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Би трябвало тръбата да е ф110.Вентилатора е на  ф100 освен
ако не е  на ф 120 newsm78

# 796
  • Варна
И двете били Ф 100. Какво е решението в този случай?

# 797
И двете били Ф 100. Какво е решението в този случай?

Ами значи идеално пасват  ooooh!. къде го намерихте тоя майстор #Crazy #Crazy #Crazy, ужас....

Единственото, което може да не му стига е разстоянието - в този случай се слага малко гофре на същият диаметър с две скоби, съответно за тръбата и за вентилатора.

# 798
  • Варна
Ами значи идеално пасват  ooooh!. къде го намерихте тоя майстор #Crazy #Crazy #Crazy, ужас....
Този майстор ни прави други неща в апартамента и нищо не разбира от бани ЯВНО, но не си признава. Постоянно ми обяснява как нещо си по банята не става, едното беше за ъглите без лайсни. Извика един свой майстор за бани, който дойде и опатка плочките за 2-3 дена, без гък да каже и всичко направи както го исках. Обаче му остави малко работа - да монтира обзавеждането в банята, да направи окачения таван и в случая въпросния вентилатор.  ooooh! ooooh! ooooh! Нищо не спомена за проблемно разстояние, само Ф-то.

Тъкмо се зарадвах, че отбелязахме невероятен прогрес с банята и всичко става както си го представям и този сега ще ми извади душата за дребни неща.  ooooh!

# 799
  • и тук и там :)
Здравейте,
нямам време да изчета цялата тема, за това направо ще попитам:
Някой от вас ползвал ли е услугите на baniata.bg?!
Моля ви за отзиви......

# 800
Ами значи идеално пасват  ooooh!. къде го намерихте тоя майстор #Crazy #Crazy #Crazy, ужас....
-------

Не се нервирай, последните неща по ремонта, често ни се струват на предела на силите ни....

Ако задната част на вентилатора е достатъчно дълга и тръбата е достатъчно близо, същият влиза директно в тръбата нямата никакви проблеми.

По въпроса за окачният таван - оставете си място за ревизия близо до трансформатора - поне 10 х 10 см. Peace Дано да не ви се налага да я използвате, но за всеки случай  Peace

# 801
Може ли линк към тия турски плочки
Къде ги продават и какви са цените?

# 802
И аз чакам за линка на тези турски плочки.
Никой не каза нищо за плочките на КАI,а аз все към тях поглеждам....

# 803
Преди 5 години си сложихме плочки КАИ в банята, но явно вече ги няма на сайта точно тази разцветка- ми не са мръднали нито цветове, нито някакви дефекти, перфектно се налепиха...та затова сега мисля пак такива да взема, макар че ако турските са още по-добри на същите пари...
Не че имам база за сравнение с други плочки...но от тези нямам оплаквания

# 804
Като ви четях с оцветени от фугите плочки тъкмо си мислех да питам какво производство са, това е безумие просто  Rolling Eyes

Какви са предимствата на паравана пред душкабината  newsm78

# 805
  • София
-------

Не се нервирай, последните неща по ремонта, често ни се струват на предела на силите ни....

Ако задната част на вентилатора е достатъчно дълга и тръбата е достатъчно близо, същият влиза директно в тръбата нямата никакви проблеми.

По въпроса за окачният таван - оставете си място за ревизия близо до трансформатора - поне 10 х 10 см. Peace Дано да не ви се налага да я използвате, но за всеки случай  Peace
Не е необходима ревизия за трансформатора.Той може да се промуши и през отвора на луничката.

# 806
  • Sunshine state
Нашите бяха 24лв кв.м. ,за турските говоря. Линк мога да дам към мнението на потребителка от предната тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=711924.msg25755789#msg25755789
Ето и снимки на нашата баня,понеже някой поиска:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=711924.msg25814770#msg25814770

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 19:24 от Pupitka

# 807
Обмислям чисто бели плочки 20 на 20 за малката баня - 1.50 на 1.75. Притеснявам се леко за чистенето и събирам мнения.

# 808
  • София
Аз имам предвид първите от снимката.
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0 … =1162&bih=639

# 809
  • sofia
Обмислям чисто бели плочки 20 на 20 за малката баня - 1.50 на 1.75. Притеснявам се леко за чистенето и събирам мнения.
Никакъв проблем с чистенето няма при белите плочки. При мен вече фугите са се захабили.
Моите са 15х15 гарнирани със сини и сиви.

Общи условия

Активация на акаунт