Банята - 20-та тема

• 131 340
  • 1 022
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Това е проекта, по който има леки промени,но още не са ми изпратили последния вариант.
http://tasia.snimka.bg/other/proekt-banya.823536.33420536

# 856
Това е проекта, по който има леки промени,но още не са ми изпратили последния вариант.
Плочките са много приятен цвят и правят банята оптически по-просторна Simple Smile много ми харесва - успех с реализацията и

# 857

Красиво!  bouquet Аз бих обърнала тоалетната чиния на 90-градуса и бих вградила казанчето в колоната, която сигурно и куха, щом има ревизионна вратичка на нея. Ще стане още по-просторно и хармонично. Ако е технически възможно, пробвай да го направиш на 3D - мисля, че ще ти хареса. Освен това, бих преместила на срещуположната стена или мивката, или душ-кабината, за да мога да сложа по-голямо огледало с осветление и да вградя умивалника в плот, на който мога да си разполагам тоалетните принадлежности, кърпи, гримчета и т.н. Обичам да ми е широко, а ти разполагаш с пространство - използвай го!  Peace

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 00:39 от Миньон

# 858
Здравейте, може ли да ми дадете идеи за магазини където сте виждали шкафове за под мивка (банята ни не е ремонтирана и мивката си е там) от PVC...? Гледам по интернет навсякъде са от пдч или мдф а банята е панелна и знаете как е - шкафът е до душа и не ми се иска да цъфне след няколко месеца, но в краен случаи бих помислила и за такова временно решение. Отворена съм за всякакви идеи. Много благодаря

Amik 94 са производител на PVC мебели за баня - почти всичката "конфекция" по големите магазини е тяхна, правят и по поръчка. Твоята баня, както я описваш, не е за MDF или ПДЧ, така че ако не намериш нищо подходящо, обади им се: http://www.amiksite.com/shop/page/1/za-kompaniata.html

# 859
Здравейте, присъединявам се отново към вас. Предстои ми отново ремонт на баня. Помещението е много малко Confused Планувам да сложа душ кабина, но не искам да има корито от долу, а кабината да ляга директно на плочките. Къде да търся такъв тип кабина или стъклата се правят някъде по поръчка? Thinking
И да попитам още нещо, някой слагал ли е гранитогрес в баня?

# 860
Виж и в Сико и Джесика на Ботевградско.
Благодаря,  bouquet.Днес ходих до Сико на бул.Гоце Делчев, но много беден избор. Само испански Парадиз, ако не бъркам произношението и малко на Керос. На Кай им хвърлих едно око и си излязох. Нищо не си харесах и ще трябва да пообиколим с ММ и други магазини.

# 861
  • София
Здравейте, присъединявам се отново към вас. Предстои ми отново ремонт на баня. Помещението е много малко Confused Планувам да сложа душ кабина, но не искам да има корито от долу, а кабината да ляга директно на плочките. Къде да търся такъв тип кабина или стъклата се правят някъде по поръчка? Thinking
И да попитам още нещо, някой слагал ли е гранитогрес в баня?
В повечето магазини за обзавеждане на баня предлагат и опция да ти произведат кабина по поръчка. Ние не сме избрали още къде да поръчаме нашата, но при всички положения няма да й слагаме корито отдолу. Смятаме да сложим готов праг и върху него ще легнат стъклата, подобно на това: http://www.keranova.org/img/upl/0.jpg

# 862
Имате ли идеи как да закачим бойлер на стена дебела 7 см.
Банята е готова, но измислихме глупостта бойлера да е в коридора на една от стените.изводите са направени, бойлер предстои да купим, но се усетихме, че панела е тънък и може би няма да стане.Бойлер си трябва така че търсим алтернативно решение?

# 863
Каая, ако го скриете в някой шкаф в коридора - така тежестта ще падне в шкафа, а не на стената. Може в гардероб или да направите такъв.  newsm78

# 864
  • Варна
И нашият бойлер е на такава тънка стена. Закрепен е с едни доста дълги винтове, но в момента няма как да ги снимам.
Нещо такова:
Обаче е продупчено и от другата стена, не знам при вас това дали е възможно.

# 865
Бойлерът ще е скрит в гардероб, но не трябва ли преди това да се закачи за стената?
Да ММ също казва че винтовете ще отидат от другата страна, тоест на стената в банята, а там има плочки и може би ще изглежда зле.

Тоест търся по-подходяща алтернатива.

# 866
  • София
Нашият майстор каза, че не препоръчва бойлера да е на такава стена.

# 867
Аз не разбирам нищо от бани, но стена дебела 7см. не мисля, че ще издържи тежестта на бойлера.Не говоря за болтовете, а за самата стена. Ако не се лъжа 1 нормален 80л. бойлер тежи, и то празен, към 30кг. Като добавим и водата, става,,,,. Не може ли да го сложите лежащ/ строящ в някой шкаф?

# 868
  • София
Аз не разбирам нищо от бани, но стена дебела 7см. не мисля, че ще издържи тежестта на бойлера.Не говоря за болтовете, а за самата стена. Ако не се лъжа 1 нормален 80л. бойлер тежи, и то празен, към 30кг. Като добавим и водата, става,,,,. Не може ли да го сложите лежащ/ строящ в някой шкаф?

Моят мъж рече същото.
Предложи да му направите стойка стоманена. И без това ще е в гардероб.

# 869
  • София
Стената ще издържи бойлера.Обикновено бойлера го закачам с дюбели за мивка но има едни по-дебели.
А бойлера тежи на долу и няма как да събори стената.

Общи условия

Активация на акаунт