КГБ = Клуб на Готините Баби - 141.

• 96 724
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Кубрат/ Пишурка

И не знам как да редактирам! Пък и ми няма надписа : Златна баба на златни внучета! И публикациите... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 91
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Като напишеш отговор, вдясно ти излиза "Редактирай" и "Изтрий".

Аз пък усещам липса на бутоните нагоре и долу .

# 92
И няма никаква индикация че страницата се е сменила. Иди се досещай. Аз прочетох през мейла 3те последни поста , а гледам на страницата ги няма. Зареди ми се следващата след 5+  мин. Ако на тази неразбория му викат обновяване, здраве му кажи #Cussing outНа тези противни реклами отстрани горе има Х, обаче не е както би било нормално да се затвори, напротив а си натиснал това Х ела да гледаш що спам се излива. #Cussing out

# 93
  • София
Здравейте мили приятелки. Нищо не съм чела, от работата не мога да влизам въобще да чета поне. Ужасен е този нов дизайн, колко ли пари са дали за тая "новост". Направо съм в потрес.

Янче честит рожден ден на Анджи. Да ви е здрава, все така умна и късмета да е с нея.

# 94

Ох, изобщо не ми харесва нито дизайна им, нито рекламите им, нито "кьошето" в което са ни навряли! #2gunfire
Сигурна бях, че няма да ми харесат новостите им, ама чак пък толкова "тясна и бледа" да я направят темата не съм очаквала! bash

Момичета, вие сте по-печени, няма ли някъде други места, където да се преместим, то бива-бива посегателство, ама това е прекалено! Нито да чета ми е приятно, нито да пиша, непрекъснато нещо което изобщо не ме интересува да ми е навряно в полезрението, това ми действа на нервите!
Сякаш чета рецепта- тясна и дълга! Mr. Green
А аз влизам тук за да ми е приятно и да се разтоваря!
Само БГ МАМА ли е или има и други възможности?

Дано да намерите място за нашата "седянка", иначе не знам как ще я караме! newsm78
Може би и аз ще пиша само във Фейсбук, но там е друго, тук си е нашата тема!

Язък, тъкмо ще ти хареса нещо, ще свикнеш с него и ще се намери някой да го окепази! #Crazy

Лека  нощ! smile3524

# 95
    Привет дружки-е ново...ще свикнем.Тази вечер варненки са на среща-аз липсвам-нали съм от работните-не съжалявам- днес си купихме домашно вино и у нас е като на заведение...Много се радвам че сте харесали арменските сладки-нямам търпение да ги направя отново-все си е друго сладичкото.
   На Анжелка желая много ама много здраве - е и весели игри-с училището да не си дава много зор-нали баба е за това-да помага.
   Приятна вечер на всички Ви!!!

# 96
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
На мен пък в пъти повече ми харесва мама-та сега.
Стегнато , прибрано.  Peace А без реклами никъде няма , все пак
за да съществува нещо и да се поддържа и издържа трябва и реклами.  Grinning
Мен много ме кефи новия облик. Харесвам и съм ЗА с две ръце за всички новости и
промени във всякакъв аспект.  Grinning

# 97

Ох, изобщо не ми харесва нито дизайна им, нито рекламите им, нито "кьошето" в което са ни навряли! #2gunfire
Сигурна бях, че няма да ми харесат новостите им, ама чак пък толкова "тясна и бледа" да я направят темата не съм очаквала! bash

Момичета, вие сте по-печени, няма ли някъде други места, където да се преместим, то бива-бива посегателство, ама това е прекалено! Нито да чета ми е приятно, нито да пиша, непрекъснато нещо което изобщо не ме интересува да ми е навряно в полезрението, това ми действа на нервите!
Сякаш чета рецепта- тясна и дълга! Mr. Green
А аз влизам тук за да ми е приятно и да се разтоваря!
Само БГ МАМА ли е или има и други възможности?

Дано да намерите място за нашата "седянка", иначе не знам как ще я караме! newsm78
Може би и аз ще пиша само във Фейсбук, но там е друго, тук си е нашата тема!

Язък, тъкмо ще ти хареса нещо, ще свикнеш с него и ще се намери някой да го окепази! #Crazy

Лека  нощ! smile3524

Танитка -  bouquet  bouquet  bouquet това са 100% и моите мисли....
Не ми се ,,говори'' ... с никой и за нищо ...

С нетърпение чакам следващата седмица, да се наспя поне като хората ....
Имам нужда от презареждане....

Форумът ми е най-малката грижа, ама пък в последно време беше едно от приятните места, където бягах от сивотата на ежедневието ... Тук  намерих толкова приятелки, научих толкова полезни неща ... ще е жалко ако се загубим ...

Фейсбук не е ,,моето място'', не можах да свикна. дразни ме с подредбата си....
Остава  ми четене на книги и играене на игрички в свободното време - изпробвани са и двете, не ми се отразяват добре.....

Впрочем, не ми обръщайте внимание.
Влязох само да кажа, че ,,мърдам''.

Лека и мека.  Hug Hug Hug Hug
Да спите в кош ....

Жабка, привет!
Адмирации!
 ММ се възхищава на хора, като теб, обичащи новостите и лесно свикващи с тях...
Аз съм като магаре на мост .... и  хич не обичам промените.
То си ми и личи де...

ПП.  Допълвам, ако не сте го видели.
Цитат на: Mamma в Ср., 18 Дек. 2013, 21:46
Здравейте,
Благодаря Ви за отзивите, най-вече за аргументираните критики!

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители, докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта.

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 22:13 от djily

# 98
  • София
На мен пък в пъти повече ми харесва мама-та сега.
Стегнато , прибрано.  Peace А без реклами никъде няма , все пак
за да съществува нещо и да се поддържа и издържа трябва и реклами.  Grinning
Мен много ме кефи новия облик. Харесвам и съм ЗА с две ръце за всички новости и
промени във всякакъв аспект.  Grinning

Това е и моето мнение.
Постепенно ще свикнем, няма да обръщаме внимание на рекламките отстрани. Но без тях не може никъде. И във ФБ отстрани, в дясно ми излизат разни реклами. Всъщност може без реклами, но сайта трябва да е платен.  Sad
Четох темата за новия облик, там пишат, че ако се инсталира някаква програма и не се виждат рекламите. Но не смеяда пипам, да не разваля нещо. Като дойде гаджето на Ани може и да я нагласи.
Иначе нещо ми е отпуснато, изморено. Дано не се разболея за празниците.
Нощес Пл. цяла нощ кашля, въпреки лекарствата. Всеки път се будех и така.
Дано успея да заспя преди 24 ч, ама надали....

# 99
Doбрутро девойки!
Мисля че скоро няма да влизам, просто нямам нерви да изчаквам по 5-1о минути да ми се зарежда саита.Влизам в много бг саитове, но никъде го няма това чудо. Отварят се на секундата, което значи че повредата не е в моя телевизор.Не ми стига и това, че чета на 1/3 екран, а да ми се проточва и като "косъм в мляко" нямам нерви.Жалко за хубавото местенце #Cussing out Sick

Що се отнася до "стегнато и прибрано" верно , толкова е стегнато и прибрано, че един пост мога да прочета само като непрекъснато движа мишката нагоре надолу ,защото в това  "стегнатото и прибрано" пространство се събират само 5 и половина реда.

# 100
Каролин , май повредата е в телевизора ти.
За секунди ми зарежда мамата , както и до сега.
Аз реклами не виждам при мен , само инфо. А и всичко ми е както
преди просто е стеснено. Разликата е , че е стегнат и прибран сайта.
А иначе мрънкащи и недоволни все си има и ще има.
Това е то БГ манталитет.

# 101

Жабче, Айша, аз пък се питам, кое точно ви харесва в "новия облик на темата"! newsm78
Бледия цвят, левия ъгъл в който сме свряни, сякаш сме писали на бланка за рецепта или на руло..... и си я размотаваме за да четем, или "информацията" за "бродирана красота, ски спортове в страната, най добър хирург в Плевен, секс за първи път или за печената пуйка за Коледа"!
Дали в рецептите за коледната пуйка пък не рекламиран КГБ-то! Mr. Green
Плащали били рекламодателите, ние също плащаме ВСЕКИ МЕСЕЦ!

Пълна глупост е, дори надникнах в други теми, в които влизам от време-на време, мнението им е същото- ще ни прогонят с "гениалните" си идеи! #2gunfire

Каролинче, щом имаш представа и от други сайтове, /както и да се наричат/, намерете нещо по-удобно, по-приятно и по-подредено, за да се измъкнем от този хаос! thumbsup
Тук мине-не мине време, все обръщат Мамата с хастара навън, и то към по-сложно и по-нелицеприятно!

Дано това което ни предлага да прочетем Джили е вярно, и да не е временно! newsm10

Вие виждате ли клона, аз не и сигурно още други подробности, за които не се сещам в момента? hahaha

Хубав ден, девойки, аз отивам на концерт, все пак не е само БГ МАММА в тоя живот! smile3503

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 11:12 от Tani-ta49

# 102
Ми разгледай , чети , най долу имаш кой е вътре кой скрит и т.н.
Е на това вече ще кажа мрънкащи бабички.
Весела Коледа и Щастлива нова година!
Останете си със здраве и белким си намерите уютно местенце.

# 103
  • в сърцата на любимите ми хора
Здравейте, момичета Simple Smile
При мен мамата си върви нормално, новият изглед не ми пречи - свиква се, така е първоначално с всичко ново. Явно на всеки компютър е различно, зависи от настройките.
Направихте ли вече коледните сладки? Аз пробвах рецептата за арменските сладки и много ми харесаха. Почти свършиха, та мисля да се повторя Embarassed
В понеделник приеха майка ми за изследвания и за скенер на главата. Днес излязоха резултатите - слава Богу, всичко е нормално, няма нищо обезпокоително. Утре ще я изписват. Ще ми погостува още малко и в неделя потегляме. Коледните празници ще сме заедно в Карлово, а за новогодишните още не сме мислили.
Жабче, прочетох, че се гласиш за пътуване към БГ. Може да е за кратко, но пък ще се съберете всички за празниците. Да ти пожелая лек път!
Днес е едно мразовито навън, а прогнозите уж бяха за затопляне. Дано познаят.
Хубав ден и дано ви е топло и уютно  Hug

# 104
  • София

Отделно, че визията не прави форума, правят го хората в него.
Peace
 Аз стоя във форума заради хората ,не заради визията.
 С моите незавидни знания  и грамотност успявам да се ориентирам за всичко ,което следя.
 Никой никого не задържа никъде. Има къде по лоши  и страшни неща.
 Идват празници ,стига мрънкане ,усмихнете се .  Heart Eyes
 Който плаща той поръчва музиката. Wink
 Мамси радвам се за добрите резултати на майка ти.
 Айша  и у нас болни ,пък сега за капак  истарците се разболели ,та се чудя на къде да хвана гората. Confused
 Янче браво за сертификата на Анджелка. Hug
Жабче лек път  и нагушкай дечурлигата и майките им.
 Желая на всички само добро. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт