КГБ = Клуб на Готините Баби - 141.

• 96 727
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • в малка спретната къщурка
Привет,привет !
Снощи се прибрахме от село,но така уморени,че набързо се хоризонтирахме.Прибрахме прасето,напълнихме фризера с мръвка и сега ще хапваме и почиваме.
Шпунц,Айша,дано до празниците,болестите са зад гърба Ви.
Мамси,заплюла съм си арменските сладки,но още не съм се запретнала за приготовления.
Жабче, newsm10 newsm10 newsm10.Приятно пътуване!
Новата визия на форума не ме дразни,защото от раз ми заприлича на фейсбук подредбата.Нямам проблеми с отварянето и с разходките в темите от Хоби,аз там си прекарвам приятно.Няма за какво да се мрънка,все едно в собствената ми градинка,някой да нарежда,как да я поддържам,само защото той и се любува.Ще свикнем,но само пушилка ще се вдига.
Приятен следобед !

# 106
  • Кубрат/ Пишурка

Ето го пак старият вариант! Казаха и го направиха.Браво!

# 107
  • София

Ето го пак старият вариант! Казаха и го направиха.Браво!

Янче, нищо старо няма. при мен е новия, но като си в тема е като стария

# 108
Мамси, аз я имам тази рецепта изрязана от един вестник и съм ги правила. Много са вкусни, но не ми харесва, че като ги овалям в пудра захар и тя се заплесква отгоре. Отдадох го на това, че има доста мазнина в сладките. Днес ги направих пак, но с по-малко олио, но пак станаха заплескани отгоре.Иначе са много вкусни.Ето ги и днешните Simple Smile

По обяд бях на новата версия, а сега като отворих сайта и пак си е старата.

# 109
  • София
Ето съм, но разболяваща се.  Sad
Нямаше начин, като везе вируса у дома. А за капак в работата днес имахме противопожарно учение.
Сутринта 1 час стояхме в задния двор на студ и вятър. Освен това нашият 4ти етаж трябваше да слизаме  по желязна, заледена, пожарна стълба. Аз, естествено не използвах екстрата - не рискувам да си счупя нещо. Колежки се опитаха да мърморят, че не се подчинявам на заповедта. Много кротко и отчетливо им заявих, че ако стане трудова злополука не могат да ме изплатят.  Laughing
От обяд се наливам с топли течности и хапове, дано преборя вируса.
Шпунц, седи си на топло и болните ще оздравеят сами.
Фурия, само в Хоби не съм влизала. Ще трябва да се поразходя и там. А как завиждам за прасето. Не, че го ям. Но като дете баща ми ме водеше на село, при брат му на прасе. Братовчедките ми се криеха и запушваха ушите, а аз гледах как го гонят из двора и колят. А после се врях около тях, докато го разфасоваха. Канибалче съм била  Laughing, явно.
Каролин, дано се е оправил нета и не те бави.
Мамси, все така да е здрава майка ти.

# 110

Аз си казах мнението, а то като мрънкане ли излезе? Joy
Ами, така си е, не ми харесва новата МАМА, а и ми е късно да се уча май, все пак сме бабешка тема,  затова ми е мъчно за стария вариант.
Баба съм, но имам мнение по въпроса, което няма нищо общо с идващите празници.
Все едно не съм чела нищо, на мен ми е празнично и не може да ми развали никой настроението. Laughing
А и, ако беше нещо хубаво и удачно, нямаше да върнат пак стария вариант на темата!
Един на нула за мен! thumbsup

Ще си легна рано, че утре ще имаме концерт в един частен хоспис извън Варна.

Лека  нощ! smile3503

# 111
  • София
Танита, не се притеснявай - ще свикнеш.
То и първия път като попаднахме тук пак е било ново за нас. Но сме се научили.
Сега, като останеш в къщи по празниците и ще влизаш с мишката насам-натам, ще ти се изясни новата визия на форума. А най-лесно е отгоре, под името ти и профила има падащи менюта. От тях може да влезеш във всеки подфорум, а после и в тема.

# 112
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,РИМАР !  bouquet  bouquet  bouquet
ЩАСТЛИВИ ДНИ,С БЛИЗКИТЕ ТИ И ЛЮБИМИ ХОРА ТИ ПОЖЕЛАВАМ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Излежавах се,но с книга,защото иначе при мен не се получава.Получих подарък изненада от Ели-книга.Изпрати ми я по Еконт и до като отида да я получа,гадах КОЙ,КАКВО,ЗАЩО.Подозирах я нея най вече,но и други мисли ми минаваха.Купила същата книга,но на английски за приятелка и решила и мен да изненада.Това ще правя днес,защото за ядене има бол.
Лек,приятен и усмихнат ден !

# 113

Римар, честит рожден ден! newsm51
Освен във фейса, ти честитя и тук,
този ден е твой, и на никой друг,
изживей го с усмивка на лице,
празнувай от душа и от сърце!
Бъди здрава в годините напред,
нека всичко да ти е наред,
радвай се на внуци и деца,
а сега- купон до утре сутринта!
Наздраве! cheers

newsm59 Flowers Four Leaf Clover Two Hearts

# 114
  • София

Мила Руми желая ти здраве и много сбъднати мечти.

Танче немой с лошо ,и аз имам скромно мнение. Всеки има право. Весела Коледа. Hug

# 115
Игнажден е.
Нека в домовете ни влязат Добри хора днес  и Доброто да е през цялата година с нас!
На празнуващите-Честит Имен Ден и Наздраве,за много здраве!

# 116

А бе, Шпунц, какво лошо виждаш в мнението ми бе жена!
Стига вече бе, аз писах за облика на темата!

Защо да харесвам всичко, който го харесва да си го харесва!
На мен просто не ми е по вкуса и навиците явно!
Къде е лошото!?

# 117
  • София
Игнажден е.
Нека в домовете ни влязат Добри хора днес  и Доброто да е през цялата година с нас!
На празнуващите-Честит Имен Ден и Наздраве,за много здраве!

Peace
 ЕЕЕ Танче това е наш шопски лаф-"Немой с лошо"
Означава да не се сърдиш,да знаеш ,че няма лоши мисли към теб
 Майната му на това как и защо изглежда така форума. Много си докачлива бе Wink
 С най добри чувства. Heart Eyes
 Аз май ще пътувам ,че старците ми са болни ,та ще са едни празници.....

# 118
МИЛО РИМАРЧЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

bigdance2  Gift newsm67

ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ!

"Мойта мама"  newsm63 се върна! Ура!  bg
Танче, немой се докача тъй лесно, ще ти се образуват нерви. И на мен ми беше неуютна новата мама.  #Silly
Каролинче, сега като се върна мамка ни - нали и ти ще се върнеш?
Шпунц, леко и бързо оздравяване у дома!
 Two Hearts

# 119
Добро утро на Игнажден!!
Честит рожден ден на РИМАР!  party023  party023
Девойки , Мери Попинс , ако искате пудрата в сладките да остава смесвайте пудра+нишесте.
Нишестето обира мазнината и захарта си остава. Hug  Внимавайте с калориите Laughing
Болните да оздравяват .
Хубав ден!!

Общи условия

Активация на акаунт