Нека здравето , щастието , любовта и късметът да са постоянни гости в нашите домове !!!
Бързо се ориентирах .... Винаги съм обичала новостите,независимо в каква област е...
Дори и в къщи постоянно гледам нещо да разместя или подновя....
Децата постоянно ме съветват ,че трябва да съм в час с новостите.
Различни хора сме , всеки по различен начин приема нещата.
Направихте ли вече коледните сладки , баклавата ? Аз вчера опекох баклавата и на 22 ще я залея със сиропа. Направих и арменските сладки. Много хубави станаха , нооо малко ми миришат на сода, а тази миризма не я понасям. Пак няма да останат .
Аз правя масленки по друга рецепта ,но сега реших да пробвам тази.
Моята е : 1ч. чаша разтопена мас, 1 ч.ч бира ,2-3 с л. захар,2-3 ванилии и брашно на око , колкото поеме , но да е меко тестото. Правиш ги както искаш- на топчета, на пурички.. Плънката пак като арменските сладки , както се обичат в къщи... Стават много сипкави. Топли се овалват в пудра захар.
Готови ли сте с подаръците ? Моите днес мисля вече да ги опаковам и да ги сложа под елхата.
Янче

Да расте умница и хубавица !!! Желая й много здраве и късмет, щастливо детство, успехи в училище и да слуша много баба!

Янче

Руми

Пожелавам на Шпунц и Айша бързо да се справят със здравословните проблеми !!!
Мамси

Жабче

На всички приятно приготовление за Коледните празници, много настроение и здраве преди всичко !!!
Весел и успешен ден момичета !!!