Отговори
# 435
  • София
Абе Миси, кво ми разправяш че кат натиснеш ''отговори" те препраща на начална... Shocked Shocked Shocked Мен що не ме изпраща? newsm78

Да, всеки пък, когато натисна "отговори" и отивам на заглавната. Това е замисълът. До утре при всички ще е така  Tired

# 436
  • У Диспансера ...♥♥♥
И мен ме праща там също ,когато натисна отговор или известие  Peace

# 437
Попринцип Светкавица я има.Но би трябвало да е с Стрелата..Попринцип нещо взе да не ми харесва актьора дето играе Рой.

# 438
  • София
И мен ме праща там също ,когато натисна отговор или известие  Peace

Това е с цел генериране на трафик  Peace

# 439
  • Варненска клюкарка
Ох беее, умирам да си гледкам Ферито пияна, ама как обръщаше шотовете Joy Joy Joy
Супер и се получават такива сцени,  Heart Eyes друга такава която ми е кеф да гледам е в началото на втория сезон като се отряза.... Party
Абе както беше пийнала, и докато и събуваше обувките Емко, да се беше надигнала от леглото и да го приклещи в някое кьоше Crazy и дъх да не му остави, или пък да го дръпне към себе си, ама май много хард щеше да се получи Joy или пък още докато влизат и се олюлява тя да го притисне към стената и да няма къде да бяга  Емко Joy Mr. Green.....абе  дето се вика на пияни глави да се възползват един от друг, пък ако ще на другия ден да се прочуят от сръдни Crazy Mr. Green (тъпи сценаристи тъпиии smile3514)

пп Милион пъти съм казвала че сценаристите са изУ мени отвсякъде. Ще гледа Емко, една жена и няма на секундата, дори и подсъзнателно да я познае...всъщност не просто една, а неговата...любимата си ! Ми то очи, устни, даже зъбите между тях, тялото.....балконитИ Mr. Green пууууу  абсолютни идиоти

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 22:27 от Беллора

# 440
  • Варненска клюкарка
Абе хора какво става newsm78 Влизам си в публикациите да се ориентирам за нещо, номерацията във вертикален порядък и ми дава от 1 до 122 стр или брой текстове....Опитвам се да вляза на една или друга страница но нищо друго не се отваря освен страницата с последните ми публикации от днес. Някой може ли да влезе в последните ми публикации и да ми каже може ли да отвори друга страница освен най-новата Rolling Eyes

# 441
  • София
Абе хора какво става newsm78 Влизам си в публикациите да се ориентирам за нещо, номерацията във вертикален порядък и ми дава от 1 до 122 стр или брой текстове....Опитвам се да вляза на една или друга страница но нищо друго не се отваря освен страницата с последните ми публикации от днес. Някой може ли да влезе в последните ми публикации и да ми каже може ли да отвори друга страница освен най-новата Rolling Eyes

не, не може  Rolling Eyes

# 442
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе кво прайте горе да кликате бе... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Толко ли не използвате бутона долу и да си седите позиционирани където сте. Crazy
Колко пък толкова теми следите, та да прибягвате до горен бутон. Аз следя 2-3 и си ги намирам в менюто...напраУ не моА ви рАзбера... Crazy Crazy Crazy Crazy

Белче, не става Peace

# 443
  • У Диспансера ...♥♥♥
Майката на шофьора на Ча,е пратила обвинително писмо в съда,и там е споменала,че адвоката и Ча вместо сътрудничество,искали да натопят за всичко сина и .Но какво съдържа писмото не се знае още  ooooh! ooooh!

# 444
Искам да се поправя този който ще е Светкавицата ми харесва но този дето ще е Червената Стрела нещо ми губи интереса към него.

# 445
Аз пък засега с тези промени нямам проблем, даже не е толкова зле колкото очаквах.
Ако се запазят темите отвътре както сега, ще е най-добре, а и аз не ходя на заглавната страница а си влизам директно в подфорума и никъде не ме препраща.

# 446
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Белл, не! На практика като влезнеш в последни публикации на потребител не можеш да разцъкваш по страниците.

Зиз, горе ми показва когато ми се появи нов отговор в някоя от следените теми. Няма как да знам в коя от всичките се е случило, че от долу да отида точно в него подфорум.
......

# 447
  • София
Майката на шофьора на Ча,е пратила обвинително писмо в съда,и там е споменала,че адвоката и Ча вместо сътрудничество,искали да натопят за всичко сина и .Но какво съдържа писмото не се знае още  ooooh! ooooh!

Тя сама ще предаде сина си, но е против той да поема вината на Ча, какъвто според нея е замисълът  Rolling Eyes

# 448
 newsm78 незнам но при мен всичко си е постарому само началната страница ми е променена и никъде не ме праща все още  Rolling Eyes

# 449
  • Варненска клюкарка
Мерси момичета, че опитахте, явно има бъг системата. Абе тези как им дава сърце да го съсипят така този форум- не вълна, а цунами от недоволство ще им се изсипе утре #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт