Отговори
# 225
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Ей, оставих ви за час да си изчистя спалнята, че одеве като влязох и ме хвана срам от мене си  Sick , а вие през това време сте си развявали съцветията и крачолите из революционната тема, та да привлечете вниманието на разни навлеци, дето изобщо не ни трябват.  hahaha hahaha hahaha

Момичета файлът е обикновен уърдовски и аз нали съм от изкопаемите, и техниката ми кат`  мен, Уърда ми е версия 2003, кат` целият ми Офис пакет. Embarassed Би трябвало с по-нови версии да го отваряте по-лесно.   33uu  Събирала съм всяка подхвърлена пикантерия, спомен, коментар, но по-голямата част от постовете са на Белл  Hug. Просто тя най-много споделя. Laughing
Виж в 1-ви том, дето съм го почнала, има други главни разказвачи, но и него го почнах много нелепо от някаква тема по средата на грандиозния списък и затова го оставих. Намеренията ми са да се върна на първа тема АФК и да карам последователно. Трябва да ми стискате палци в щуротията. #Silly Joy Joy

Белл, аз не разбрах - изтегли го, а не можеш да го отвориш ли? Мога да ти го метна на скайпа, но не знам дали няма пак да имаш проблем.

# 226
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Прекрасна както винаги!

Мише, аз го отворих, вероятно сте на друга версия на word

Ето, Джейн пък е сложила снимка от снощи, дет ви казах, че съм видяла Хазал и Ча в едно заведение в БГ, като Хазалка дойде първа  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Верче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Не беше ли в твойта механа  newsm78 Mr. Green Joy Joy
абе моля ти се снощи ми скапаха нервите,вече към 4 не издържах и им казах да си ходят то не се търпи тяхното  Joy

# 227
  • Още у мъглата ...
Цялата рода се впуснала  Joy Joy Joy Joy
Стига сте се занимавала с тях,си драскат каквото искат  Mr. Green

Ми то им напълнихме балконя, та още повече изглеждаме  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Ренка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Деми  Hug Heart Eyes

# 228
ей това е цялото ни лудо семейство в другата тема  smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 229
  • Още у мъглата ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Прекрасна както винаги!

Мише, аз го отворих, вероятно сте на друга версия на word

Ето, Джейн пък е сложила снимка от снощи, дет ви казах, че съм видяла Хазал и Ча в едно заведение в БГ, като Хазалка дойде първа  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Верче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Не беше ли в твойта механа  newsm78 Mr. Green Joy Joy
абе моля ти се снощи ми скапаха нервите,вече към 4 не издържах и им казах да си ходят то не се търпи тяхното  Joy

Нали, нали  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 230

Заповядайте момичета. Hug
А Хазал може и да дочака Ча нищо не се знае.

# 231

Заповядайте момичета. Hug
А Хазал може и да дочака Ча нищо не се знае.
Галя  Hug

eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat

# 232
Хайде, слагайте роклите с голи гърбове, диамантите, ЕлитУ написа при тати, че не може да влиза, явно се почва, до по-къснооо Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фалшива тревога, май е от нета Grinning

# 233
Току що го изтеглих файла за да пробвам дали всичко е наред, изтеглих го безпроблемно, ама то големи писаници сме писали няколко девойки. Joy
Профи, Praynig ако обичаш махни вече линка за докса от поста ти, че очаквам чужди нашествия от другата тема, която подхвана някои от нас, едни за подписите ни, други за титлите. ooooh!

# 234
  • У дома :)
Хайде, слагайте роклите с голи гърбове, диамантите, ЕлитУ написа при тати, че не може да влиза, явно се почва, до по-къснооо Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фалшива тревога Mr. Green от нета ми било пфууууууу Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 235
ей това е цялото ни лудо семейство в другата тема  smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
каква друга тема,какво пак съм изпуснала  newsm78

# 236
  • София
Току що го изтеглих файла за да пробвам дали всичко е наред, изтеглих го безпроблемно, ама то големи писаници сме писали няколко девойки. Joy
Профи, Praynig ако обичаш махни вече линка за докса от поста ти, че очаквам чужди нашествия от другата тема, която подхвана някои от нас, едни за подписите ни, други за титлите. ooooh!

Аз още тегля  Embarassed

# 237
Обличам аз  вечерната рокля.
Чакам ли чакам новият облик да се появи.
Чакалнята е на гара или автогара.
Но чакаме ние от тема за Огледален свят.
Сигурно ще има рязане на ленти и фоеверки.
Чакаме ние с захлас за да минем у лево.

# 238
Как така го теглиш още бе Мишенце, аз го дръпнах, прочетох, че даже и изтрих, а ти още го теглиш?!

# 239
Благодаря за новата тема   bouquet

Нямам време да ви чета,че след малко ще се приготвям,че ще купонясвам тази вечер  Laughing Следващия ден ще съм на работа и ще съм така  Shocked ама какво да се прави  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт