Отговори
# 300
Ето ме в новата клизмаааа  Joy Joy Joy Joy

Сравни и сподели newsm78

# 301

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Виж колко по.добре от теб се справя Мира Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 302
  • в подножието на планината

Ехоооо, тука ли сте?! wavey wavey wavey

Благодаря за новата уютна темичка!  bouquet  bouquet  bouquet

Ох, бях се уплашила, че няма да мога да ви намеря... ooooh!

И защо не виждам кой знае каква промяна? Така ли ще остане вече?... newsm78

# 303
Ко нема да въртим очите бе Дидок Heart Eyes Heart Eyes? Проф,  Heart Eyes обяснява некви манипулации дет ме е страх от тях...аз за тва нема да спим и ше чакам да задуха вятъра на промяната...та да не ми се налага посещение в КЛИЗМАТА. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и аз сЪ стресирах  от тЪз  манипулацията дет следва ама съм си облякла роклята с голия гръб без предница и чИкам   4470

# 304
  • Варненска клюкарка
погледнете какво излиза като най важно инфо на главната страница- ОС и аватарите на Зизка и Ренка и на половината ни тема тук там се е промушило и нещо друго....Божееее Joy Кой ще им чете малоумната подредба сега Joy Joy Joy

ето
http://www.bg-mamma.com/index.php

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 305
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оф бееееееее... Joy Joy Joy Joy Отворила съм хиляда прозореца на Мамата сакън да не се затрием и установявам, че само заглавната страница е нова...луда ли съм или е така... Shocked

# 306
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Кой сега е номер 1 ..... Party Party Party Party
Познайте темата на първо място Joy Joy Joy Joy и чии аватар се кипри там Mr. Green

# 307
  • У Диспансера ...♥♥♥
Само дето се шашкахте,няма нищо променено,аз и преди не съм отваряла главната страница,та сега пък хич  hahaha hahaha hahaha

# 308
Оф бееееееее... Joy Joy Joy Joy Отворила съм хиляда прозореца на Мамата сакън да не се затрием и установявам, че само заглавната страница е нова...луда ли съм или е така... Shocked
Така е, ама за диагнозата не съм сигурна hahaha hahaha hahaha, все пак си духовен вожд на диспансера, но сме на 1-во място по важност newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 309
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Зиз, те изрично казаха, че сега пускат в новия вид само началната страница.
Впрочем намирам я за отвратителна.
 Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick......

Ирче, като си търсиш отговори по темите, в които си писала те праща там.

# 310
Кой сега е номер 1 ..... Party Party Party Party
Познайте темата на първо място Joy Joy Joy Joy и чии аватар се кипри там Mr. Green

ехееее,няма да сЪ затрием  Party на 1 -ва страница сме  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 311
  • София
Това "всичко" всички ли го виждат?

# 312
  • У Диспансера ...♥♥♥
Проф,не ме праща там бе,цъкам си на известията и си пиша в нашата си тема  Peace

# 313
Много ми е тежък този момент Cry Cry Cry

Трябваше да отидеш и да я прегърнеш, както искаше, и тя наранена, оф как нямаха един човек да им помогне Whistling

# 314
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много ми е тежък този момент Cry Cry Cry

Трябваше да отидеш и да я прегърнеш, както искаше, и тя наранена, оф как нямаха един човек да им помогне Whistling

Да,а тя трябваше да хръкне даже,за повече реализъм,а що тя при тия думи не скочи да го прегърне,щот е направо нямам думи за идиотизма и  #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт