Отговори
# 510
  • София

Ааа Жани  Heart Eyes Heart Eyes честито чорапче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наде ами ще видим  Rolling Eyes аз не го следя и не ме вълнува честно казано  Rolling Eyes

# 511
# 512
Много изтрещяло ooooh! тя го бутна към другата пък после се пули и риве #Crazy това не е за мен Rolling Eyes

# 513
Нали гледам Хазалчи по тв.то и моя мъж сега дойде при мен и като видя Хазал веднага я позна като Фериха, ама като видя носа на Джан и изпадна в потрес при все, че е мъж.
Йоанче и аз не го следя, мяткам му по някой поглед през пръсти, и мен честно казано не ме вълнува АШК, но ме е яд за Хазал, че се върна от Америка заради тази си роля.
Да се върне там, да си завърши, пък тогава да се върне.
Моя мъж не харесва Хазал.... hahahaсигурно му опротивя като Фериха, че покрай мен лягаше и ставаше с нея, и с Емко. Joy

# 514
ех Азра и Джан танцуват  Heart Eyes

# 515
Нали гледам Хазалчи по тв.то и моя мъж сега дойде при мен и като видя Хазал веднага я позна като Фериха, ама като видя носа на Джан и изпадна в потрес при все, че е мъж.
Joy Joy Joy

# 516
  • София
Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 517
При мене пият и се обесняват колко я обича Laughing

# 518
  • София
ооооооооооооооо  Joy Joy Joy

# 519
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 520

и Мустафа Чичели  дрънка на китарка и им пее  Peace Peace Peace

# 521
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добра вечер, на всички  Hug Hug Hug

# 522
# 523
Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 524

Общи условия

Активация на акаунт