Отговори
# 660
Ели Hug Ир4е Hug лека нощ Heart Eyes Heart Eyes

# 661
Миче, Hug Heart Eyes Heart Eyes разбрах, ама ми стана кофти...аз нали съм ви приела се едно сте ми близки и си говорим така как с приятелки на кафе...пък и аз прекалих като че ли...  bouquet
не си бе душо Hug аз си го приех на пълен майтап и се скъсах от смях, особено Йо, като вика,''глей ги тия по4наха да се изпращат'' Joy Joy Joy Joy Joy
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
чекай и аз дЪ сЪ наредя тука  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 662
Миче, Hug Heart Eyes Heart Eyes разбрах, ама ми стана кофти...аз нали съм ви приела се едно сте ми близки и си говорим така как с приятелки на кафе...пък и аз прекалих като че ли...  bouquet
не си бе душо Hug аз си го приех на пълен майтап и се скъсах от смях, особено Йо, като вика,''глей ги тия по4наха да се изпращат'' Joy Joy Joy Joy Joy
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
чекай и аз дЪ сЪ наредя тука  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и пак Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
оба4е и аз ще ви кажа лека нощ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 663
МИМИ  Heart Eyes Hug ЛЕКА И СЛАДКИ СЪНИЩА

# 664
# 665
 newsm78 само аз и 6 госта  Crazy де избягахте всички бре

# 666
# 667
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Ходих да измуча компетентно. Mr. Green
Иначе съм си тука, но много ми се приспа.
......

# 668
  • София
Аз съм тука още  Joy Joy Joy Joy Joy

Ехаааа това изобще не е циганско  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 669
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Ходих да измуча компетентно. Mr. Green
Иначе съм си тука, но много ми се приспа.
......

Профи ,в онази тема ли ходи да мучиш  Mr. Green щот аз само ходя да си разполагам титлите там и да заемам място на балкона  Joy

ЙО ,и ти ли си тука ,точно взех да се притеснявам  че гостите са по вече от нас  Joy Joy Joy

# 670
  • София
Ди е тука съм, къде да съм  Joy Joy Joy Joy Joy Joy и си се хиля и си ми е кеф  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и утре рано трябва да ставам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ама си седя Joy Joy Joy

# 671
Аз съм тука още  Joy Joy Joy Joy Joy

Ехаааа това изобще не е циганско  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ама хич  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ох,па колко актуално бешИ в дискотеките преди много време  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 672
ето ощИ Идно ретро  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 673
  • София

Еее скивай го тоя бее  Two Hearts Two Hearts Two Hearts и с къф мобифон  Joy Joy Joy Joy smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Лелелееееее сега прегледах комиксите  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 674
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт