Отговори
# 720
  • някъде из Врачанско
ако имаме вода, ама в нашия град често има режим на водата и аз посещавам майка ми на 8 етаж, и вчера нямаше на обяд вода, иначе вечерта като си ида у къщата, дето преспивам, може, там има вода, ама и аз не мога да се оригна нещо, що да правя сега  имам запек ,къде е клизмата Joy Joy

# 721
ако имаме вода, ама в нашия град често има режим на водата и аз посещавам майка ми на 8 етаж, и вчера нямаше на обяд вода, иначе вечерта като си ида у къщата, дето преспивам, може, там има вода, ама и аз не мога да се оригна нещо, що да правя сега  имам запек ,къде е клизмата Joy Joy
Ужас, просто падам от стола вече rotfImao rotfImbo Joy с подобни теми във форума.

# 722
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Някоя добра душа ше ми прати ли колажи на ЛС... smile3514

От толко вълнения с тоя интерфейс останах без колажи... smile3516

# 723
newsm47

Бебе Hug  bouquet това е пълен абсурд за мен ooooh!

Павлина Hug  bouquet

# 724
Зизунче леля, готово, пратих ти линк с мнооожество ФЕмирски и не само колажи.

# 725
Неще да ми зареди лелче... smile3511

Оф яяяяяяя...друг път пълно с народ ся нема никой.... ooooh! ooooh! ooooh!

Ше чакате да спретнем крилоту Peace

# 726
Мууууууууууууу на вси4кииии Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ренку Hug да ти е живо и здраво детенце, много да е щастлива и да си носи достойно името.4естит празник Hug Heart Eyes

Дани Hug4естит имен ден! бъди все така позитивна и усмихната Heart Eyes бъди здрава, с много късмет и изпълнена с любов

хубав ден и от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 727
Неще да ми зареди лелче... smile3511

Оф яяяяяяя...друг път пълно с народ ся нема никой.... ooooh! ooooh! ooooh!

Ше чакате да спретнем крилоту Peace

Как така не ти зарежда?
Даже тези, които публикувам в момента са от линка, който ти пратих.
Това са моите предложения за новата тема, ако си харесаш някой, може да го сложиш.

Скрит текст:

Ето ти и зимни, и не само колажи в унисон с времето навън. Heart Eyes
Избора е твой. Grinning

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 12:10 от Neidjal

# 728
Ужас, просто падам от стола вече rotfImao rotfImbo Joy с подобни теми във форума.
Joy Joy Joy Joy

Мими Hug Heart Eyes  bouquet Мише Hug  bouquet

Да вметна Laughing аз са къпа на 31 .12 в 23:58ч така фащам и др год Mr. Green демек един път годишно Party

# 729
  • У дома :)
Мууууууууууууу Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ренка Hug Heart Eyes Честит имен ден на дъщеричката, да е жива и здрава, много да е щастлива и да има късмет и успех във всичко,с което се захване  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За мама Heart Eyes

Дани Hug Heart Eyes Честит имен ден!!!Да си жива и здрава, да бъдеш себе си,щастлива и много обичана!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 730
Joy Joy Joy Joy

Мими Hug Heart Eyes  bouquet Мише Hug  bouquet

Да вметна Laughing аз са къпа на 31 .12 в 23:58ч така фащам и др год Mr. Green демек един път годишно Party
Ренко  love001

# 731
Мууууууууууууу Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ренка Hug Heart Eyes Честит имен ден на дъщеричката, да е жива и здрава, много да е щастлива и да има късмет и успех във всичко,с което се захване  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За мама Heart Eyes
Скрит текст:

Муууууу Hug Heart Eyes  bouquet

# 732
Йени крилотууу

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755421.new#new

Романтика- Фейсбук

Комикси - АЗ

Благодаря на лелчето ми, че откликна с линк за колажи. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Да се чичечнем и мене си...че съм мнооу бърза начи... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 733
Здравейте момичета.Как сте с новата визия. Hug

Заповядайте. Hug

# 734
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мууууууууууууууу

Аз сА къпя на пролет, че чакам пролетното пълноводие. rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Релаксче, не знам кой го е опаковал онова коте, но аз собственоръчно бих му извила врата като на пиле. Peace А котакът е сладур. Heart Eyes

Бебе,
Скрит текст:
абсолютно трябва да избегнете варианта връщане в 9-ти клас. Тук в темата имаше едно момиче, което би могло да ти отговори компетентно на въпроса, защото работи в отдела по образование към общината. Поне аз така разбрах, че не е в оня баш инспекторат към Министерство на образованието. Тя обаче откакто отиде в служебна командировка в Истанбул спря да пише при нас. Говоря за VeselaT. Дано не бъркам ника! Според мен точно с онези редчета, които си ни сложила в скрит текст, пусни нова тема ето тук - http://www.bg-mamma.com/?board=66.0
Загледай се почти по средата  на екрана стои синият бутон с надпис нова тема. Просто го натисни и действай нататък! Сигурна съм, че ще се намерят и професионалисти, и майки преминали през това, които ще ти дадат добър съвет. Peace

Ренкоооо, честита ти именичка!

Даниииии, честит имен ден!

Да не изброявам, ама всичките съм ви констатирала и установила.  Hug
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт