365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 043
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 350
Естел, Скарлет, когато сънувате неприятни сънища веднага ги наречете за нещо хубаво, колкото и парадоксално да е. Ако вярвате в такива неща де  Blush

Как така? В смисъл не разбирам - да си помислят за нещо хубаво ли?

# 1 351
Не сте ли чувaли, че когaто сънувaш нещо лошо е нa хубaво? Или когaто сънувaш вторник срещу срядa и четвъртък срещу петък сцнят отивa нa пaзaрa?
Имa темa зa сънищaтa и aвторкaтa винaги и много вярно отговaря!  :hug
С мм не си говорим от св. Вaлентин, кaто изключвaм нещa около детето, пфууу мъжете сa големи децa. Не стигa, че винивен, aми и се цупи и сумти. Винaги се кефя нa жени, които въртят мъжете си нa мaлкия си пръст.

# 1 352
 Няма нещо по неприятно за мен от мъж, който може да бъде въртян от жена. Може би и затова ще си остана несемейна. Моят мъж трябва да е доминиращата фигура. Когато не стане на моето правя сцени, но тайничко ми е хубаво, че не се поддава на женски манипулации. За съжаление напоследък все на чехльовци попадам.

# 1 353
  • Viena
Не мога да повярвам,че близка моя приятелка не ни покани днес на рожденият ден на детето и........

# 1 354
Не съм лицемер и не мога да бъда.
Налага се да лицемеря, а толкова много ми личи...

# 1 355

Не сте ли чувaли, че когaто сънувaш нещо лошо е нa хубaво?

Не е точно така Laughing Когато продължително време имаш кошмари или просто не хубави сънища, значи не си щастлив, депресиран си, нещо те измъчва, някакви проблеми имаш, чувство на безсилие...
Но изобщо не е казано, че някой кошмар е лошо предзнаменование. И все пак май има някакви символи, които ако ги сънува човек, се случват неприятни работи, като разбира се не е речено баш фатални. Аз имам такива символи и ги познавам, може би са индивидуални за всеки човек, а не непременно, че ако сънуваш еди какво си, ще стане еди що си.

# 1 356
Aqua, много добре си го обяснила. Съгласна съм.

Тайната е,че като ме съкратиха в началото на месеца си казах, тъкмо ще си почина малко, ще обърна внимание на детето, ще си почистя къщата. А сега детето на градина, къщата изчистена, ровя се в обявите и почва да ми омръзва седенето вкъщи... Embarassed Дано скоро си намеря хубава работа. Praynig

# 1 357
Няма нещо по неприятно за мен от мъж, който може да бъде въртян от жена. Може би и затова ще си остана несемейна. Моят мъж трябва да е доминиращата фигура. Когато не стане на моето правя сцени, но тайничко ми е хубаво, че не се поддава на женски манипулации. За съжаление напоследък все на чехльовци попадам.

Същата работа и при мен.Адски ме отвращават мъже,които нямат достойнство и собствено мнение.И не мисля,че това е до любов ,по-скоро си е до характер.единственият мъж,към когото съм имала чувства е точно едниственият,който не ми търпя капризите и лошото отношение.

# 1 358
  • Hell
Хм, значи аз трябва да се радвам ,че моят е такъв? Мен именно това ме "яде" напоследък, че е супер властен и не търпи друга алтернатива, освен своята...  Rolling Eyes

# 1 359
Защо ако един мъж видимо доста глези и уважава половинката си трябва да е чехльо, без достойство и собствено мнение? ... newsm78

# 1 360
Защо ако един мъж видимо доста глези и уважава половинката си трябва да е чехльо, без достойство и собствено мнение? ... newsm78
А, де. На мен пък ми е писнало от разни идиоти, които си избиват компексите или се правят на велики за сметка на жената до себе си Tired Аман от такива недорасли!

# 1 361
  • Варна
Е, то не пречи и да е властен, и да я глези Wink

# 1 362
Никой не говори за мъж,който си избива комплексите или се държи грубо.

# 1 363
 Той чехльото не глези жена си, просто е безхарактерен и манипулируем.

# 1 364
Мхм, аз под "мъж на място"разбрима мъж,който не се оставя да го разиграват,а не комплексар и гадняр.

Общи условия

Активация на акаунт