365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 248
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 020
Познавам мъж , който живее с жена с 4 деца. Wink С тази жена общо дете нямат и живеят в сравнително малък град.

# 1 021
 Аз имам случай в семейството, и то хора родени в средата на миналия век. Тогава самата свекърва, която иначе е била класически случай на проклета свекърва, с всички екстри, като бонус и живееща в село, където всеки гледа какво се случва в чуждия дом- та тогава тя пита  сина си дали е наясно, че  детето на бъдещата му съпруга вече ще е негово и не бива никога да бъде делено с бъдещите им деца. Много приятно семейство са, аз доста късно разбрах, че първото дете не е от този баща, съвсем случайно видях различната фамилия. Никога не си е личало.

# 1 022
 Aз пък познавам мъж, който остави своето си дете и 20 години се грижеше за чуждото, което му беше тикнато под лъжата че е негово.....а иначе майката на второто, не се свинеше да се хвали как е хванала синеок, за да има дете с тези очи, че "по-лесно да го върже" първия... така, че всякакви ги има.....

Тайната ми за днес:
след полунощ ми се обади любимият  колега. Беше доста пиян и ми вдигна скандал, защо вчера съм се направила на ударена и не съм го поздравила. От  началото на тази седмица го избягвам за да не подхранвам любовта си. Но определено го поздравявам....само че не се застоявам около него..... newsm78 вместо да съм вярна на себе си и да го пратя по дяволите както обикновено правя в подобни ситуации, го оставих да се наприказва без да му отговарям.....посъветвах го накрая да се прибере и да си легне и той ми затвори.....след час ще се видим на лекции....идея си нямам как да се държа  ooooh!....защото ако си отворя устата, така ще го "изпохапя" че като нищо ще ме намрази.... Sad

# 1 023
  • ГО
Бременна съм с третото ни дете. Новината ни шокира, а аз до вчера бях убедена, че ще направя аборт.
Снощи бях на преглед и чухме сърчицето на нашето бебе. В този миг разбрах, че ще си го гледаме.  Heart Eyes
Много ме е страх, много съм объркана, много съм  Crazy
Още не сме казали на роднини и приятели, не знам защо се страхувам от тяхната реакция.
Тъпо е, ама... Sad

# 1 024

Тайната ми за днес:
след полунощ ми се обади любимият  колега. Беше доста пиян и ми вдигна скандал, защо вчера съм се направила на ударена и не съм го поздравила. От  началото на тази седмица го избягвам за да не подхранвам любовта си. Но определено го поздравявам....само че не се застоявам около него..... newsm78 вместо да съм вярна на себе си и да го пратя по дяволите както обикновено правя в подобни ситуации, го оставих да се наприказва без да му отговарям.....посъветвах го накрая да се прибере и да си легне и той ми затвори.....след час ще се видим на лекции....идея си нямам как да се държа  ooooh!....защото ако си отворя устата, така ще го "изпохапя" че като нищо ще ме намрази.... Sad

Май че ти е по удобно да си постоянно в някаква драма с колегата , отколкото да се разберете двамата ще ви бъде или не ?

# 1 025
Бременна съм с третото ни дете. Новината ни шокира, а аз до вчера бях убедена, че ще направя аборт.
Снощи бях на преглед и чухме сърчицето на нашето бебе. В този миг разбрах, че ще си го гледаме.  Heart Eyes
Още не сме казали на роднини и приятели, не знам защо се страхувам от тяхната реакция.
Тъпо е, ама... Sad
Адашче, честито. Не се тревожи. Всичко ще бъде наред Hug Hug Hug

# 1 026
  • ГО
Адашче, честито. Не се тревожи. Всичко ще бъде наред Hug Hug Hug
Hug

# 1 027

Тайната ми за днес:

Май че ти е по удобно да си постоянно в някаква драма с колегата , отколкото да се разберете двамата ще ви бъде или не ?

дрън-дрън. До сега всичко си беше наред.....приятели, колеги...никой не отвори дума за връзка.
Това тази сутрин си беше негово дело....

# 1 028
Тъпо е, ама... Sad

Честито   bouquet Това е чудесно!  Praynig Надявам се всичко да бъде наред Simple Smile  Ще бъдете голямо семейство, точно като по филмите Simple Smile

# 1 029
И той е инат като се замисля.Като каже ,че не иска официална връзка с жена с дете това така и не става .Пък иначе съм му била най-близкия човек. Опитва се да се извини ама по неговия си начин ,иска всичко да мине като на майтап. А имал едно временно с това сериозни чувства  Thinking
Просто мъж. 90% съм сигурна, че всичко това го прави "за да е по-интересно".  Tired Това са мъжете на 21 век - правят се на интересни повече от жените.  Laughing

Нееее, това не е мъж на 21 век  Naughty Какъв е проблема,че имаш дете????? Не трябва да го осиновява предполагам.....Ще споделя нещо за такова семейство което и мен ме изуми, въпреки ,че никак не съм противник на връзки в които има деца от предишни такива.
Скрит текст:
Имам колежка на около 55 год. Постоянно говори за внуците си и я попитах от кой са внуците (има 3 деца). Отговори, че едното е на дъщеря й а другите три на снаха й ( но не от сина й Wink ) И тази жена постоянно пуска снимки във ФБ с 4-те си внучета Flutter Пише и за децата си като например- снимка на сина и снахата от сватбата - Щастието е голямо Simple Smile Коледната им фамилна снимка пак беше с внуците и децата. Тук тези снимки са много популярни. Пращат ги вместо коледни картички на родата и приятели Peace В началото  често си мислех какво ще е ако се случи в средностатистическо БГ семейство Crazy Инфаркти един след друг цялата рода и семейно оплакване на прецакалия се мъж, да вземе жена с три невръстни деца Crazy
Абсолютно. Ще го оплачат жив сина. Ще има "свършиха ли момите, мама... ".  Laughing

За жалост родителите ми имат такива семейни приятели--жената дума не дава да види новата приятелка на малкия си син, която има дете. КРАЙ. При положение, че тази жена е страдала от бившия си мъж, биел ги и двете с дъщеря й и т.н. Не иска да го вижда него дори...

Аз си представям какво ще е да се запознавам с някоя нова мама, при все че съм разведена...

# 1 030

От  началото на тази седмица го избягвам за да не подхранвам любовта си.

Може пък да са чути желанията ти и това да е отговора.Ама винаги е по лесно да се направиш на зла нали ?

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 10:44 от Remy Martin

# 1 031

От  началото на тази седмица го избягвам за да не подхранвам любовта си.

Може пък да са чути желанията ти и това да е отговора.Ама винаги е по лесно да се направиш на зла нали ?

зла?! че аз ако съм зла, на него ще му се стъжни живота Laughing И в интерес на истината колко може да се има вяра на пиян човек? след като чака да се напие и така да действа.....а пък от друга страна той въобще не се е напивал... все пак го познавам от 4 години....не е малко времето....

# 1 032
зла?! че аз ако съм зла, на него ще му се стъжни живота Laughing И в интерес на истината колко може да се има вяра на пиян човек? след като чака да се напие и така да действа.....а пък от друга страна той въобще не се е напивал... все пак го познавам от 4 години....не е малко времето....

Уж си влюбена а ще му се стъжни живота ???? И в интерес на истината в думите на пиян човек ( мъж/жена ) понякога има повече истина отколкото като е трезвен.Тогава всичко казано е неподправено от интереси и игрички.

А щом ти звъни посреднощ....явно не си му безразлична.Може би!

Вдигни му един скандал задължително , та барем те остави на мира ( т.е. да му дойде акъла в главата ) и да знаеш със сигурност че нямаш никакви шансове повече с него.Да продължавай в същият дух!

# 1 033

Уж си влюбена а ще му се стъжни живота ???? И в интерес на истината в думите на пиян човек ( мъж/жена ) понякога има повече истина отколкото като е трезвен.Тогава всичко казано е неподправено от интереси и игрички.

А щом ти звъни посреднощ....явно не си му безразлична.Може би!

Вдигни му един скандал задължително , та барем те остави на мира ( т.е. да му дойде акъла в главата ) и да знаеш със сигурност че нямаш никакви шансове повече с него.Да продължавай в същият дух!
Скандали не вдигам! аз снощи не му вдигнах, камо ли днес..................
 Не знам как днес ще се държи с мен.....а може  нищо да не помни....е, няма да съм аз тази която ще му напомня.......

# 1 034
По темата за чуждите деца: Приятеля ми, бивш вече, имаше две момченца близначета от предишна връзка. Двамата са на 5 годинки и аз ги гледах. Приемах ги за свои, толкова много ги обичах. То само заради това, че са деца на човека, който обичаш, би трябвало да ги приемаш. Сега след като се разделихме не съм ги виждала и ми е толкова мъчно за тях.

Аз самата съм дете на разведени родители. Майка ми живее с друг мъж вече 10 години и той приема мен и сестра ми като свои деца, че даже и неговите роднини също ни приемат така. Сестра ми, която е по-малка от мен, живее с тях и отказва да се вижда с родния ни баща - приема пастрока ни за баща. Двамата с майка ми имат общо детенце. Никога няма да забравя една вечер, докато тя беше още бременна. Пастрока ни беше подпийнал с приятели и като се прибра ни каза на мен и сестра ми: Искам да знаете, че за мен няма никаква разлика между вас и бебето. Та така...

Общи условия

Активация на акаунт