С тази жена общо дете нямат и живеят в сравнително малък град.
вместо да съм вярна на себе си и да го пратя по дяволите както обикновено правя в подобни ситуации, го оставих да се наприказва без да му отговарям.....посъветвах го накрая да се прибере и да си легне и той ми затвори.....след час ще се видим на лекции....идея си нямам как да се държа
....защото ако си отворя устата, така ще го "изпохапя" че като нищо ще ме намрази....

вместо да съм вярна на себе си и да го пратя по дяволите както обикновено правя в подобни ситуации, го оставих да се наприказва без да му отговарям.....посъветвах го накрая да се прибере и да си легне и той ми затвори.....след час ще се видим на лекции....идея си нямам как да се държа
....защото ако си отворя устата, така ще го "изпохапя" че като нищо ще ме намрази.... 

Това е чудесно!
Надявам се всичко да бъде наред
Ще бъдете голямо семейство, точно като по филмите

Това са мъжете на 21 век - правят се на интересни повече от жените.
Какъв е проблема,че имаш дете????? Не трябва да го осиновява предполагам.....Ще споделя нещо за такова семейство което и мен ме изуми, въпреки ,че никак не съм противник на връзки в които има деца от предишни такива.
) И тази жена постоянно пуска снимки във ФБ с 4-те си внучета
Пише и за децата си като например- снимка на сина и снахата от сватбата - Щастието е голямо
Коледната им фамилна снимка пак беше с внуците и децата. Тук тези снимки са много популярни. Пращат ги вместо коледни картички на родата и приятели
В началото често си мислех какво ще е ако се случи в средностатистическо БГ семейство
Инфаркти един след друг цялата рода и семейно оплакване на прецакалия се мъж, да вземе жена с три невръстни деца 
Препоръчани теми