365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 232
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 080
Изморена съм много. Близък човек, абсолютен магнит за неприятности, ни въвлича в нещо и дори не ми се даде възможност да се опитам да се противопоставя.

# 1 081
Аз пък искам и второ и трето бебе, това най-много искам от всичко на света, но не и с точно този мъж.

Късай и хвърляй. Знам, че е трудно, и аз не слушах като ми казват. И после колко хубаво ми стана като се махна от живота ми. И видях какви мъже има...О ГОСПОДИ. Колко съм била тъпа и сляпа, честно.

Не, не го боготворя, напротив. Казах му,че не искам да бързам, но той засега е много разбран. Иска ми се да повярвам, че е възможно да имам сродна душа.  Peace

Иначе искам 3 деца. Когато стане, и както стане. Искам три и това е.

# 1 082
Аз пък искам и второ и трето бебе, това най-много искам от всичко на света, но не и с точно този мъж.

Късай и хвърляй. Знам, че е трудно, и аз не слушах като ми казват. И после колко хубаво ми стана като се махна от живота ми. И видях какви мъже има...О ГОСПОДИ. Колко съм била тъпа и сляпа, честно.

Hug
Знам че ще започна да дишам по-леко. Знам го.
Обаче, дете, жилище, работа, пари..... много е дълъг списъка, който ме бави.

# 1 083
Липсват ми нашите!
Не живеем много далеч едни от други,но се виждаме веднъж в седмицата.От почти 5год. не живея с тях и това направо ме изяжда.Чувствам,че сякаш съм ги предала. Cry
Плакала съм с глас понякога....
Нормално ли е?!

# 1 084
Липсват ми нашите!
Не живеем много далеч едни от други,но се виждаме веднъж в седмицата.От почти 5год. не живея с тях и това направо ме изяжда.Чувствам,че сякаш съм ги предала. Cry
Нормално ли е?!
За мен не е. Носталгията е нормална, но не и  години да продължава. Но сигурно имаш причина да се чувстваш така и обяснение за теб самата.  Hug

# 1 085
Липсват ми нашите!
Нормално ли е?!

Не! Не е нормално.

# 1 086
Липсват ми нашите!
Нормално ли е?!
Не е нормално да изпадаш в депресии и да мислиш, че предаваш родителите си, защото не живееш с тях. Нормално е да тъгуваш и да изпитваш носталгия към дома си и спомените от него. Но смятам, че се виждате достатъчно често, за да се чувстваш спокойна  Hug Все пак и те си имат собствен живот, нищо, че са те отгледали, това е било тяхно задължение 20+ години, време е все някога да си починат..

# 1 087
Какво значи не е нормално? Нормалното за едни е ненормално за други. Хората сме с твърде различна душевност едни от други. Аз съм много емоционална , омъжена съм от 3 години , но на мен също ми е мъчно за нашите / макар и ние да живеем в един град /. Виждаме се , чуваме се постоянно , но не е същото. Така , че аз напълно те разбирам  ansitka   Hug Hug Hug

# 1 088
Най-много се страхувам да не съм направила децата си твърде зависими от дома и от нас с баща им, защото сме много близки. Такава зависимост не ми изглежда здравословна за никого. Някой ден няма да ни има и не искам това да ги погуби емоционално. Всеки човек е личност, напълно самостоятелна и независима. Всяка зависимост от каквото и да е, е проблем.

# 1 089
Най-много се страхувам да не съм направила децата си твърде зависими от дома и от нас с баща им, защото сме много близки. Такава зависимост не ми изглежда здравословна за никого. Някой ден няма да ни има и не искам това да ги погуби емоционално. Всеки човек е личност, напълно самостоятелна и независима. Всяка зависимост от каквото и да е, е проблем.

И аз се страхувам най-много точно от същото. Мисля, с основание. Дистанцираността е добро решение в отношенията с наследника, ако човек иска детето му да стане напълно независим човек. Ние, у нас, май сбъркахме .... Confused

# 1 090
Ако трябва да съм честна,не очаквах разбиране.... Embarassed Благодаря ви момичета  Hug
Много истина има в думите ви!
Аз всъщност до някаква степен осъзнавам,че не е нормално.Но е по-силно от мен.Мама ми е много добра приятелка,с часове говорим по телефона и винаги имам какво да и разказвам.
Така стана,защото поисках да порасна много бързо.Вълнуващо ми се стори да работя и да изкарвам пари,да живея с приятеля си....Не,че съжалявам.Той ме обича и аз него.Но живеем и с неговите родители,което май е причината да изпадам в такива състояния понякога.Не,че се държат зле с мен,напротив.Добри хора са.Просто не мога съвсем да свикна и да се почувствам у дома.

Благодаря отново!По-добре е като споделиш.

# 1 091
  • Hell
Страхувам се ,че съм бременна...  Confused

# 1 092
Изморена съм психически, моят мъж ми заяви,че ще напусне работа. опитвам се да го разубедя, но не иска и да чуе. Ако напусне точно тази работа, не ми се мисли как ще се оправяме. Писнало му е, ами и на мен ми писна, ама за момента избор няма. Навива се сам за друга работа, а фактът е че там няма да има никакво развитие и половината облаги, които сега получава. Откакто ми каза не си говорим, само дежурното "да", "не" и нещо свързано с детето. Така ме е ядосал, че нямам желание да говоря с него. Случва ми се за първи път от толкова години, досега ми минава за час два, но този път....и аз не знам.

# 1 093
  • на последния етаж
Аз пък все по- често се замислям за трето... Тайна е, пред никого не съм признавала. Защото подхвърля ли го на мъжа ми като идея, той веднага ще се навие. А при мен положението е, че хем ми се иска, хем не ми стиска. Отделно много се страхувам от още една бременност и тези безкрайни 9 месеца в очакване на "дано всичко е наред с бебето"  Confused Нямам основания за подобни страхове, но... не зная защо по времето на втората бременност постоянно ги изпитвах. Напразно, слава на Бога!
А при мен има и не малка доза егоизъм, искам време и за себе си. Лично, свободно време.
Peace
Това като че ли съм го писала аз...

# 1 094
 Щастлива, по-щастлива, най-щастлива, Виктория Simple Smile

Пожелавам много щастие и купища добри новини на всеки от вас Simple Smile

bouquet Laughing Heart Eyes  bouquet Hug

Това е за оправяне на настроението:

Трима братя напуснали бащиния дом, започнали бизнес и преуспели. След време се събират и обсъждат кой какво е направил за старата им майка.
Първият син казал: "Аз построих нова голяма къща на мама".
Вторият казал: "Аз ѝ купих лимузина и наех шофьор, за да я вози."
Третият син се усмихнал: "И двамата ви надминах! Нали знаете, че мама обича да чете Библията, обаче вече недовижда. Аз ѝ изпратих един папагал, който знае цялата Библия наизуст. В продължение на 12 години 20 монаха са го учили. Съгласих се да правя дарения от по 100 хиляди долара в продължение на 10 години, но си струва. Мама трябва само да му каже главата и стиха и папагалът започва да рецитира."
Скоро след това майката изпратила благодарствени писма на синовете си. На първия написала: "Къщата, която си ми построил, не е практична. Живея само в една стая, а трябва да топля и чистя цялата къща."
На втория: "Прекалено стара съм, за да пътувам. Седя си вкъщи и не ползвам лимузината. Пък и шофьорът е грубиян."
На третия: "Миличък, ти единствен знаеш как да ме зарадваш и да ми стоплиш сърцето! Пилето беше невероятно вкусно!"

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 11:28 от Ванилина

Общи условия

Активация на акаунт