365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 144
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 230
Скрит текст:
Пет години и три месеца едно дете работѝ с нас. Дойде на 19, с 10 месеца е по-голям от големия ми син. Приех го като свое дете. Той е безумно умен, целеустремен, упорит, добър, оправен, изстрадал от живот и гадни родители. Безкрайно принципен, трудолюбив, четящ книги, почти съвършен и прекрасен млад човек. Такива деца са истински бисери, скъпоценни! Днес беше последният му работен ден при нас. Сърцето ми се скъса, плаках от мъка, че това дете си отива, а в същото време съм щастлива за него, защото той заслужава някой да го оцени и да му даде по-добър шанс. Отива в световно известна, голяма фирма. Дано има късмет и се гордея истински с него. Имам чувството, че един от собствените си синове изпращам надалеч... Трудно преживявам раздели с хора, които са ми скъпи. Много, много ме боли! Хиляди пъти за тези пет години съм си казвала, че бих била ужасно горда да съм му майка и да имам и такъв син. Прегърнах го и му благодарих, че го познавам; казах, че истински го обичам и ужасно ще ми липсва, и всичко това е самата истина. Бързо си тръгнах, защото се разплаках от болка. Това е тайната ми! Това дете би било щастие за всеки родител, а животът не е бил щедър към него, затова пък е станал истински Човек. От сърце му желая всичкото щастие и успехи на света. Станахме близки и знам, че един ден ще имам повод да се гордея с него още повече така, както със собствените си синове, и няма да ме забрави.
Тайната ми днес е, че този пост на Бижу ме зареди адски много, толкова  позитивизъм има в него!

# 1 231
vita, злоупотреби с пари ли?

косвено

# 1 232
Щом е така, трябва да съобщиш Peace

# 1 233
Разбрах някои неща за моя приятелка,и това много ме разочарова,не я имах за толкова лека ooooh!

# 1 234
Разбрах някои неща за моя приятелка,и това много ме разочарова,не я имах за толкова лека ooooh!

Ами ако са само клюки?

# 1 235
То па като ви се казва в прав текст, палите и дим да ви няма с 200, сакън да не ви се овеси някоя на врата и да вземе да ви обожава! И вие, ако знаете какво искате... ooooh!

И това, но Но имах предвид и друго- когато  съм казвала на някого че ми е приятен и че мисълта за него ме прави щастлива, при положение, че го познавам отскоро  неговото поведение се превръща в поведение тип " след като ме харесваш, ще правиш това и това". Ем, сори, няма как да стане. Имам си гордост  Laughing за това го казвам само на хората, които познавам от много, много отдавна Wink

Тайната ми за днес:
Искам ми се да чуя че ме обича. Поведението му го "крещи" и оценявам страшно много всеки  негов жест. Непрекъснато ми помага, без да го моля, звъни ми да ми каже някоя и друга глупост за да ме усмихне и.......Но по дяволите пак ли трябва да се напие за да ми наговори онези  сладки неща?  Cry

# 1 236
Повишиха ме. Пак  Crazy Не,че е тайна, но не смея да се похваля, само злостни коментари слушам тези дни зад гърба ми. А всичко съм постигнала с много труд.

# 1 237
Red velvet, поздравления! Simple Smile И да почерпиш ...

# 1 238
Повишиха ме. Пак  Crazy Не,че е тайна, но не смея да се похваля, само злостни коментари слушам тези дни зад гърба ми. А всичко съм постигнала с много труд.

Браво! Наслаждавай се и не слушай коментарите.

# 1 239
  • при моите деца .....

Браво! Наслаждавай се и не слушай коментарите.

Peace
Знам, че не е коментарна темата, но се радвам на подобни, споделени тайни!

# 1 240
За един месец боледувам за трети път! Такъв стрес свързан със здравето на други хора и с други хора изобщо преживявам, че имунитета ми е сринат и какъвто и вирус да мине покрай мен, ме поваля.  Tired Това много ме ядосва!

# 1 241
Боли ме ужасно много и когато няколко пъти подред ме удрят по болното място вече е нечовешко. Cry

# 1 242
 Имам една братовчедка, по-малка от мен и студентка, която наскоро направи аборт, защото не знаеше от кого е детето.

Снощи на гости беше майка й,  която идея си няма за аборта. Тази жена много я хвалеше. Нормално, става дума за дъщеря й. Това което ме ядоса и огорчи е майка ми, която разказа как я видяла преди дни в  едно заведение в компанията на младежи и колко била сериозна, каква тежкарка била, и после се обърна срещу мен че аз съм била  много общителна и "неприлично лекомислена" в компанията на момчета. Та двете ме изкараха като лекомислено момиче, а въпросната ми роднина - "много по-умна от мен" (!!!!!!!!!!!!!!! Shocked)
Не знам как си замълчах и не споменах "дребния факт" за аборта и че през последната година тя е сменила дузина момчета, което  е най-малкото десет пъти повече от мен за целия ми 24г. живот!
Но не мога да им го кажа, не мога да го причиня на момичето. А ми тежат обвиненията на майка ми.

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 13:52 от Ванилина

# 1 243
  • Пловдив
Ванилина, не ги приемай така навътре нещата. Много хора си правят изводи ей така от пръв поглед на нещата. Това, че общуваш непринудено, пък ако щеш дори и да флиртуваш не прави автоматично, че си лека жена. Едва ли майка ти е искала да те засегне толкова болезнено, просто се притеснява може би как биха погледнали чуждите хора /не че това е важно/, но просто всяка майка иска най-доброто за детето си.

# 1 244
Ванилина, не ги приемай така навътре нещата. Много хора си правят изводи ей така от пръв поглед на нещата. Това, че общуваш непринудено, пък ако щеш дори и да флиртуваш не прави автоматично, че си лека жена. Едва ли майка ти е искала да те засегне толкова болезнено, просто се притеснява може би как биха погледнали чуждите хора /не че това е важно/, но просто всяка майка иска най-доброто за детето си.
Благодаря ти Деси!  bouquet Сега погледнах и от друга точка, започвам да разбирам, но....майка ми можеше да ми го каже най-малко насаме. А не пред тази роднина. Да не говорим, че същата ми роднина обожава да ме търмози, защо не съм се родила момче, че да продължа рода им. И вчера съм сигурна че я видях как се подхилкваше "под мустак" образно казано. Стъпи ли у дома тази жена само стрес ми докарва. А майка ми сякаш й  помага.

Общи условия

Активация на акаунт