365 тайни от моя живот ...тема №2

• 363 973
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
desidi_ и идея си нямаш колко добре те разбирам. Чувствам се по абсолютно същия начин. Тайна е, с никого не съм споделя тези мои мисли и колко самотна се чувствам всъщност. Имам чувството, че никога няма да открия мъж, в когото да се влюбя и да искам да бъде баща на децата ми. А когато харесам някой сама се спирам, защото ме е страх, че той няма да ме хареса. Cry

# 1 546
 Понякога...често...си мисля, че съм прекалено добра за света, в който живея. Проблемът ми напоследък е, че съм направила и детето си прекалено добро за света. Разочарована съм как се толерира нахалството, наглостта, грубостта, лицемерието и злобата. Бих искала той да не е като мен...понякога.

# 1 547
Нямам особени проблеми. Единствено се опасявам, че не съм добър родител.  Confused Прекалено много приличам на майка ми.  Confused
Както се пееше в една песен: "Всеки знае как се правят деца, но никой не знае как да направи родител".  Confused Да си родител е много по-трудно, отколкото съм предполагала и усещам, че никак, ама никак не ми се удава.  Confused

# 1 548
Нямам особени проблеми. Единствено се опасявам, че не съм добър родител.  Confused Прекалено много приличам на майка ми.  Confused
Както се пееше в една песен: "Всеки знае как се правят деца, но никой не знае как да направи родител".  Confused Да си родител е много по-трудно, отколкото съм предполагала и усещам, че никак, ама никак не ми се удава.  Confused

И тук ли създаде измислен образ - в този форум?

poem Hug

Темата наистина отиде по дяволите  Tired
Забелязвам напоследък нашествие на една особена порода потребителки. И тази тема и в разни други. Такива "мъдрости" леят, че ще започна да вярвам в старото форумно клише - "едно време какво беше..."

# 1 549
Понякога...често...си мисля, че съм прекалено добра за света, в който живея. Проблемът ми напоследък е, че съм направила и детето си прекалено добро за света. Разочарована съм как се толерира нахалството, наглостта, грубостта, лицемерието и злобата. Бих искала той да не е като мен...понякога.
Не си сама, чувствам се по същия начин.  Hug

# 1 550
  • Hell
Искам бебе. Искам да е от него. Виждам го като баща на детето ми, страх ме е ,ако му кажа за тези ми мисли как ще реагира. Sad

# 1 551
Искам бебе. Искам да е от него. Виждам го като баща на детето ми, страх ме е ,ако му кажа за тези ми мисли как ще реагира. Sad
Ако искаш купи от онези положителни тестове и го тествай Mr. Green Най-добре да почнеш отдалеч, да видиш какво мисли той за децата, иска ли, кога ги иска, от кого ги иска и едва след това да му споделиш, това, което чувстваш, щом не си сигурна.

# 1 552
Аха, това е най-сигурният начин някой да хване чукалата.

# 1 553
  • Където си поискам:)
Моля се и се надявам Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Дано този път не е напразно.

# 1 554
  • Hell
Ако искаш купи от онези положителни тестове и го тествай Mr. Green Най-добре да почнеш отдалеч, да видиш какво мисли той за децата, иска ли, кога ги иска, от кого ги иска и едва след това да му споделиш, това, което чувстваш, щом не си сигурна.

Подкрепям! По-добре на време... ,но това с теста после как ще го обесня... няма смисъл. Ще седна и ще говорим очи в очи.

# 1 555

Извинявай, рядко коментирам тук, но това е най-глупавият съвет, който съм чела.
Това не е шега, а лъжа.
Аз бих посъветвала момичето да говори открито с приятеля си. Тогава би получила реален отговор и би видяла истинската му реакция. Направи го, момиче. Успех!

# 1 556
Ми те хората пари направиха от положителни тестове от тия глупости  Mr. Green

# 1 557
Кажи му го! Представи си, че той това иска да чуе  Simple Smile

# 1 558

Това не е шега, а лъжа.
Аз бих посъветвала момичето да говори открито с приятеля си. Тогава би получила реален отговор и би видяла истинската му реакция. Направи го, момиче. Успех!
Алина, разбира се, че се шегувах за теста.

# 1 559

Това не е шега, а лъжа.
Алина, разбира се, че се шегувах за теста.
Явно не се разбира от поста ти.

Общи условия

Активация на акаунт