365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 021
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 560
Искам бебе. Искам да е от него. Виждам го като баща на детето ми, страх ме е ,ако му кажа за тези ми мисли как ще реагира. Sad
Ако искаш купи от онези положителни тестове и го тествай Mr. Green Най-добре да почнеш отдалеч, да видиш какво мисли той за децата, иска ли, кога ги иска, от кого ги иска и едва след това да му споделиш, това, което чувстваш, щом не си сигурна.

Извинявай, рядко коментирам тук, но това е най-глупавият съвет, който съм чела.
Това не е шега, а лъжа.
Аз бих посъветвала момичето да говори открито с приятеля си. Тогава би получила реален отговор и би видяла истинската му реакция. Направи го, момиче. Успех!
Алина, разбира се, че се шегувах за теста.
Явно не се разбира от поста ти.
Съжалявам, но затова съм сложила зеленото човече Simple Smile Пък и от постовете на г-ца Николва съдя, че е достатъчно разумна, за да не се върже на подобна глупост, въпреки че очевидно има и жени, които биха се възползвали, както sigma каза - хората пари направиха от това Mr. Green

# 1 561
Ще изляза на среща, с мъж ,когото познавам отдавна. Надявам се да е ново начало и никога повече да не погледна назад Praynig

# 1 562
Като разпръснат пъзел съм. Отчаяно събирам парченце по парченце, опитвайки се да се събера отново, да се "построя" и не успявам.

# 1 563
Не искам да се виждам с мои роднини.И без това съм на ръба на нервна криза ,а след като ми демонстрират колко щастливи са в личен и професионален план и си зададат дежурните въпроси към мен ... #2gunfire #2gunfire Само не знам как да откажа тактично.

# 1 564
Липсва ми....ужасно....баси, чак ме боли вляво.

# 1 565

Hug

# 1 566
И на мен, ама съм инат...

# 1 567
Много добре ми е познато това чувство - отвратително е! Гушкам ви и двете ...  Hug

# 1 568
  • В един копнеж!
Тази сутрин изпратих половинката си за чужбина. За пореден път, за трета година. Не се свиква с такова нещо...В такива моменти ненавиждам държавата България. Бих я подпалила от четирите посоки.

# 1 569
Скрит текст:
Iskam da umra. No nqma da go napravq, samo za6toto edin to4no opredelen 4owek 6te si lyska gordostta i samochustwieto cql jivot s moqta smyrt.

# 1 570
Скрит текст:
Iskam da umra. No nqma da go napravq, samo za6toto edin to4no opredelen 4owek 6te si lyska gordostta i samochustwieto cql jivot s moqta smyrt.

Стисни зъби и се дръж на положение! Не знам какво е станало, но и аз съм се чувствала така, прекалено дълго даже и просто искам да ми повярваш, че ще стане по-добре... в живота има баланс, ако страдаш сега, значи после те очаква много щастие !  Hug Само трябва да го повярваш. Стана ми много мъчно като прочетох поста ти .И избягвай хората, които са те наранили по някакъв начин, не си струва  Hug

# 1 571
Стана ми много мъчно като прочетох поста ти .Hug

Четеш я за първи път, нали?

# 1 572
  • В един копнеж!
 Joy Явно!

# 1 573
Ми не, не я чета за първи път, но не помня да ме е издразнила с нещо  Peace

# 1 574
Емпатията е прекрасно нещо. Но преди време потребителката щеше да се самоубива заради откраднат несесер с козметика. Това и е само една от драмите, де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт