365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 041
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 575
Но преди време потребителката щеше да се самоубива заради откраднат несесер с козметика. Това и е само една от драмите, де Simple Smile
Именно. Само най-малката драма е. Има и други жестокости при мен като например злобен баща...

И съжалявам, ако на някого му идва в повече моите писания. Но на мен ми идва в повече всичко което ми сервира живота....
А темата е за тайни, които ще ни отровят, ако си ги държим в себе си, нали?
А, и за оплаквания беше предната, ако си спомням правилно...
Просто ме прескачайте, или пък направо  уведомете администраторите, че има една депресирана която ви трови живота....

# 1 576
Млада си, гледай на живота по-спокойно и ведро. Не драматизирай толкова. Не те виждам след години или ако ти се случи наистина нещо сериозно в живота.

От това, което съм чела животът не ти е сервирал нищо чак толкова драматично, направо бели кахъри и глупости. Стегни се и спри да мрънкаш и да предизвикваш съдбата. 

# 1 577
И моя съвет е да погледнеш от друга страна на нещата, защото ще предизвикаш съдбата да ти сервира нещо наистина драматично и отвратително. От личен опот ти го казвам.
Тайната ми- до преди седмица не правех нищо, сега ми се очертава една серизона работа, една почасова и 2 курса, единия от който шофьорски и трябва  наистина да го науча и изкарам. Не знам как ще се стегна толкова. И въпреки това сега не чета, а си лакирам ноктите  #2gunfire

# 1 578
И моя съвет е да погледнеш от друга страна на нещата, защото ще предизвикаш съдбата да ти сервира нещо наистина драматично и отвратително. От личен опот ти го казвам.
Тайната ми- до преди седмица не правех нищо, сега ми се очертава една серизона работа, една почасова и 2 курса, единия от който шофьорски и трябва  наистина да го науча и изкарам. Не знам как ще се стегна толкова. И въпреки това сега не чета, а си лакирам ноктите  #2gunfire
Аз когато имам много работа, съм най-организирана, иначе само се мотая, ще влезеш в крачка и ще се справиш, споко  Simple Smile

# 1 579
Позната във фейсбук, с огромни претенции за интелигентност, възпитаваща "дете-чудо", представило се отлично на матурите за 4 клас, от сутринта се хвали за отличното представяне в постове пълни с правописни грешки. Грешки от рода на "приятели мой" и "неща, който те правят", липсващи запетайки и т.н.
Едвам се сдържам да не и пиша едно мило коментарче, ама няма щото съм добричка  Mr. Green
... ох олекна ми....  Joy

# 1 580
  • В един копнеж!
Позната във фейсбук, с огромни претенции за интелигентност, възпитаваща "дете-чудо", представило се отлично на матурите за 4 клас, от сутринта се хвали за отличното представяне в постове пълни с правописни грешки. Грешки от рода на "приятели мой" и "неща, който те правят", липсващи запетайки и т.н.
Едвам се сдържам да не и пиша едно мило коментарче, ама няма щото съм добричка  Mr. Green
... ох олекна ми....  Joy
Naughty Не ти е! Laughing Айде, бе, не те ли сърбят пръстите? Такива хора на място.

# 1 581
Naughty Не ти е! Laughing Айде, бе, не те ли сърбят пръстите? Такива хора на място.
Не дърпай дявола за опашката  Twisted Evil
Много ме сърбят, но не, няма да пиша, не виждам смисъл, нека си вярва. Ако ми беше приятелка, щях да й го кажа на лично съобщение, поне да не се излага, но не е. При такива рано или късно истината лъсва и всички виждат, че царят е  гол  Laughing Обмислям дали да не я махна от приятели, поне да не ме дразни, че е ежедневно  ooooh!

# 1 582
  • Варна
Много олеква като разчистиш фейса Mr. Green

# 1 583
Преди години неволно станах свидетел на катастрофа, при която загина моя позната на средна възраст. Отдалеч я видях да пресича смело оживения булевард не на определеното за целта място. Една от уж все още далечните коли прелетя с бясна скорост малко преди тя да стъпи на отсрещния тротоар, удари я и я подхвърли във въздуха. Струпаха се хора и дойде полиция. Жената беше запазена за възрастта си, здрава и силна, но беше известна с това, че пресичаше улиците където и когато пожелае, а на забележките отвръщаше: "Да внимават шофьорите. Те гледат напред, а аз нямам очи и на гърба."

# 1 584
Моля се някои "спомени" от детството ми да са.... всичко друго, но не и реалност.

# 1 585
  • Варна
Днес една жена ме помисли за бременна , а аз определено не съм.... почувствах се адски гадно  Tired

# 1 586
Моля се някои "спомени" от детството ми да са.... всичко друго, но не и реалност.
Разбирам те...

# 1 587
Хормоните от бременността ми идват в повече. Дразня се и се карам за незначителни неща с най-близките ми хора. Чудя се къде изчезна спокойната и лъчезарна жена, която бях преди. Не успявам да си наложа да съм по-спокойна, а всеки нервен изблик ме натоварва още повече. Чувствам се подтисната и нещастна от това, в което съм се превърнала. Мислех си, че след третия месец нещата ще се успокоят, а ето, че вече съм в пети и всичко си е като в началото. Уморително и депресиращо е... Tired

# 1 588
Знам, че въпросът ми се задава от както свят светува и отговор на него няма, но защо, защо е толкова несправедлив и жесток животът?! Едва днес случайно разбрах, че прекрасната млада майка Ани Паунчева е починала...Да ти се случи най-красивото нещо в живота - сватба с любим човек и да ти се роди желано детенце и да получиш най-жестокия удар, свързан с невъобразима болка и агония....

Защо умират деца, млади хора, жадуващи за живота, обичани от близки и приятели...Ужасно се чувствам от новината и ми се иска да плача безспир....За всички отишли си без време прекрасни, млади и добри хора Tired

# 1 589
Осъзнавам че животът ми предоставя прекрасни възможности в момента, за които винаги съм мечтала, но ме е страх че няма да мога да извлека максимума от тях и да изживея всичко. В миналото ми се е случвало заради страхове, неувереност, недостатъчна вяра в себе си... и трябва да променя себе си, за да продължавам нагоре и се надявам да успея да го направя.

Общи условия

Активация на акаунт