365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 079
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Искам бебе. Искам да е от него. Виждам го като баща на детето ми, страх ме е ,ако му кажа за тези ми мисли как ще реагира. Sad
Общо взето това е най-сигурния начин да избяга от живота ти с 200 км/ч. То това си е станало като нарицателно:" Ако искаш да се отървеш от един мъж веднага, кажи му, че искаш дете от него". Работи безотказно Laughing

# 1 591
Има около мен един младеж към когото не мога да определя какво точно изпитвам. Не е плътско привличане, нещо друго е, но какво?
Познавам се добре, правя си дълги самоанализа, но този ми е загадка отвсякъде.  Blush

# 1 592
  • София
Слушай, ти си свободна жена - нямаш ангажимент ни към съпруг, ни към деца! едва ли помислите ти сса извън нормалното човешко. От самоанализи полза нЕма! В един момент нещата стават или-или - хоп, и скачаш!

# 1 593
  • Hell
Искам бебе. Искам да е от него. Виждам го като баща на детето ми, страх ме е ,ако му кажа за тези ми мисли как ще реагира. Sad
Общо взето това е най-сигурния начин да избяга от живота ти с 200 км/ч. То това си е станало като нарицателно:" Ако искаш да се отървеш от един мъж веднага, кажи му, че искаш дете от него". Работи безотказно Laughing

Ами, значи трябва да се радвам , той сам ми предложи да си имаме бебе.
Не се стигна до това аз да му задавам въпроса.  loveuuu

# 1 594
  • Варна
Много боли да видиш баща си да плаче от мъка  Cry

# 1 595
Не искам да кажа на майка ми, че ще постъпвам в болница с диагностична цел. Не искам да я притесня /тя е на повече от 300 км от мен/, но тя ще разбере после и ще се сърди много, че съм скрила това от нея. Хем ще ми е спокойно като е до мен, хем не искам да я притесня изобщо  Confused

# 1 596
Толкова сме еднакви,че чак е плашещо.Двама големи ината на едно място никак не е добре.До къде ще я докараме така от " гордост" не зная.Омръзна ми често,докога ще греша,няма ли да се науча вече  ooooh!

# 1 597
  Искам и аз да споделя но ви моля за съвет имам бебе на 3месеца но мъжът ми ни напуска,ако не отида да живея с детето на село при техните с които не се понасям,а така и майка  ми и сестра  ми сте ми се разсърдят.кажете да остане бебето ми без баща или да ме намразят вси4ки и да отида на село където ще запо4не моят ад скандали алкохол и вси4ко лошо на куп  нямам време 4акам отговор  моля ви

# 1 598
  Искам и аз да споделя но ви моля за съвет имам бебе на 3месеца но мъжът ми ни напуска,ако не отида да живея с детето на село при техните с които не се понасям,а така и майка  ми и сестра  ми сте ми се разсърдят.кажете да остане бебето ми без баща или да ме намразят вси4ки и да отида на село където ще запо4не моят ад скандали алкохол и вси4ко лошо на куп  нямам време 4акам отговор  моля ви
ooooh! Може би трябва първо да си отговориш на въпроса: "Искам ли такъв баща за бебето си?" и всичко ще ти стане ясно. Успех!

# 1 599
  • София
Единия от вас двамата трябва да направи компромис,но като гледам и двамата се инатите...
Големи хора сте вече не ви трябват нито мама нито тати...

# 1 600

Щом мъжът ти поставя такива условия, значи не заслужава да бъде с теб и детето ви. Остави го да си ходи при мама, а ти си стой при твоята, тя все пак ти е майка, какво толкова може да ти се сърди. Той ако е мъж на място, ще се сети че иска да е с теб и детето и ще намери начин да живеете заедно не при техните.

Аз обаче ще ти кажа, аз живея при свекърва ми вече 7 - 8 години. Не ми е супер, но сме намерили начин да не си пречим. Ако сте разумни хора, има начин. Simple Smile

# 1 601
  • Бургас
Алкохолът и скандалите не са "до време"-те са за цял живот. Ако отиде сам на селото, ти почти си се отървала от тях. Набуташ ли се на село-няма измъкване, " набутала" си се завинаги. Бягай от такъв човек, докато си млада и детето ти не е започнало да живее в кошмар, па макар и с баща.

# 1 602
  • В един копнеж!

Махай се оттам, защото ще станеш бяла робиня! Дете се отглежда и без мъж...отидеш ли, ще опропастиш живота и на детето, и твоя.

# 1 603
Ох, ужааас!!! Close Мисля, че направих една голяма глупост  Sad  А знаех че трябва да внимавам  Sad Защо, защо, защо.... дано не е както си го мисля. Сега сигурно ме мислят за луда ! Cry иде ми да изчезна вдън земя

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 18:11 от ellias

# 1 604
забравих да спомена ние живеем оделно аз бебо и мъжът ми и така ми е ок.но майка  му иска да се преместим при тях.не се инатя ако знам да е добре за бебо бих отишла но знам че ще е добре само за мъжа  ми и за тях за да ги финансираме за цигари и алкохол тъй като те не изтрезняват.благодаря на всички за оделеното време и съветите.

Щом мъжът ти поставя такива условия, значи не заслужава да бъде с теб и детето ви. Остави го да си ходи при мама, а ти си стой при твоята, тя все пак ти е майка, какво толкова може да ти се сърди. Той ако е мъж на място, ще се сети че иска да е с теб и детето и ще намери начин да живеете заедно не при техните.

Аз обаче ще ти кажа, аз жи
Единия от вас двамата трябва да направи компромис,но като гледам и двамата се инатите...
Големи хора сте вече не ви трябват нито мама нито тати...
взнея при свекърва ми вече 7 - 8 години. Не ми е супер, но сме намерили начин да не си пречим. Ако сте разумни хора, има начин. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт