365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 107
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 605
  • В един копнеж!
Само не разбрах защо го публикуваш същото. Не си успяла да прочетеш другите коментари по изказването ти ли?
Освен това темата не е за съветване и разискване на семейни неволи. Кратко и ясно, с няколко изречения...за уж тайни става въпрос!

# 1 606
Искам да се влюбя пак. Искам да изпитвам тези чувства. Без любов - не е живот.

# 1 607
  • София
Тъкмо започнеш да си мислиш, че животът е хубав, и той те тресне да ти смачка хубавото настроение.

# 1 608
Горчиво съжалявам за всеки случай, в който съм подтиснала собствените си желания, емоции и същност, за да не нараня някой друг, или за да му угодя. Не е трябвало да го правя.

# 1 609
  • В един копнеж!
 Смених работата, нови хора, нов екип. Седмица ми трябваше, за да посвикна със средата, да поговоря с хората. Явно нищо човешко няма да ми е непознато  Laughing...от толкоз народ, един индивид ми заинтригува вниманието. Не смятам да става квото и да е...но е интересна личност. Тих, не приказва излишно, не повишава тон. Заставам пред него и докато го гледам не си мисля, а усещам, колко спокойствие ми вдъхва само с присъствието си. Не ми пука дали е взаимно или не, наслаждавам се само като го гледам, докато работи. И не само. Тоя неговия глас мога да го слушам дълго без омръзване... Blush Нямам никакво време, за да завържем разговор, но когато трябва да опра до него, направо са ми наслада тези минути. А срамежливеца упорито не среща погледа ми за по-продължително време...Какво пък! Blush

# 1 610
Смених работата, нови хора, нов екип. Седмица ми трябваше, за да посвикна със средата, да поговоря с хората. Явно нищо човешко няма да ми е непознато  Laughing...от толкоз народ, един индивид ми заинтригува вниманието. Не смятам да става квото и да е...но е интересна личност. Тих, не приказва излишно, не повишава тон. Заставам пред него и докато го гледам не си мисля, а усещам, колко спокойствие ми вдъхва само с присъствието си. Не ми пука дали е взаимно или не, наслаждавам се само като го гледам, докато работи. И не само. Тоя неговия глас мога да го слушам дълго без омръзване... Blush Нямам никакво време, за да завържем разговор, но когато трябва да опра до него, направо са ми наслада тези минути. А срамежливеца упорито не среща погледа ми за по-продължително време...Какво пък! Blush

Някой май се влюбва... Wink

# 1 611
  • В един копнеж!
 Laughing Не, не! Turn-l Само главата не ме слуша.

# 1 612
Laughing Не, не! Turn-l Само главата не ме слуша.
Добреееее, така ще му казваме и нека да е споделено Peace

# 1 613
Мога да имам почти всеки който поискам - избора е голям. То намеци, то канене на кафе, предложения за масаж. И не са един или двама мераклиите. Толкова са гнусни и жалки, като дървета в гората.
Един съм си избрала, той се прави на утепан и го играе приятелче.
Защо мога да имам всичко, което не искам, а този, който искам - не?

# 1 614
Защо не искаш всичко, което можеш да имаш? А искаш това, което не можеш да имаш?
 Hug Hug Hug

# 1 615
  • София
Може този да не е за тебе.Имай търпение! Peace

# 1 616
Тоя неговия глас мога да го слушам дълго без омръзване... 

Това беше първото, което ми изникна в главата, прочитайки това изречение - този мога да го слушам 18 пъти подред  Joy

Скрит текст:

Иначе по "казуса" - мисля като Herz  Peace

Естелко, отдавна те чета и искам да ти кажа с най-добри чувства - имай малко търпение, няма такова нещо като "мога-не мога" Wink

# 1 617
исках да имам второ бебе и се трудихме за него около 2 години... сега ме е шубе как ще се справя, как ще обръщам внимание и на двете деца и кога по дяволите ще мога да съм насаме с мъжа ми или недай си боже да имам време за себе си. Хем ме е срам, от такива мисли, хем ....офффф Rolling Eyes

# 1 618
... или недай си боже да имам време за себе си. ...
Е, как не дай си Боже?!  Laughing
Ще се справиш, не се коси!

# 1 619
исках да имам второ бебе и се трудихме за него около 2 години... сега ме е шубе как ще се справя, как ще обръщам внимание и на двете деца и кога по дяволите ще мога да съм насаме с мъжа ми или недай си боже да имам време за себе си. Хем ме е срам, от такива мисли, хем ....офффф Rolling Eyes

Разбирам те напълно! Hug
При нас трудно се получи първото, а второто дойде малко неочаквано на етап, когато едно ни се струваше напълно достатъчно за момента. Сега изпитвам вина към първото - все едно вече съм му се нарадвала, та ще родя и още едно. Мъчно ми е за него, като си представя колко обсебващи са бебетата, особено в началото. Чувствам се като циганка, която е започнала, едва ли не, серийно възпроизводство...
Не че не искам второ дете, напротив. Мечтая си за трички! Но някак не бях готова да е сега...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт