365 тайни от моя живот ...тема №2

• 361 993
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 2 910
  • България-Швейцария
Другата седмица и аз съм на слухов тест, почти знам какъв ще е резултатът.
Психологически се подготвям да нося апарат, но какво пък, ако така ще се чувствам по-добре.
Това само да са ни болестите, прегръдки Hug

# 2 911

Това само да са ни болестите, прегръдки Hug

Абсолютно..
Живи и здрави да сме, с другото ще се оправим..

П.С - преди малко разбрах за мой роднина-прекрасен младеж, на 23 г..болен от рак..
След няколко неуспешни в БГ операции му предстои още една, с добри прогнози и в чужбина..за 30 000 евро..
 ooooh! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Да си имам и аз "кахърите".. Embarassed

# 2 912
Ох, много тъжно Sad
Хайде малко да ви развеселя, аз пък хич не съм добре със зрението. Без очила съм като къртица.
Да има случайно някой накуцващ,  че да направим партия?! Сляпо и глухо вече имаме Simple Smile
Момичета, да не се засегнете само, правилното поведение според мен е да се самоиронизираме, дори и недъзите си..Иначе, ако почнем да се самосъжаляваме, заникъде сме. А наистина има много по-страшни неща.

# 2 913
Изобщо не ти се засягам..благодаря ти за разведряването..Да ти го върна и аз..
"Глухотата" е последният ми "бонус"
Късогледа съм тежко по рождение, и имам стара спортна трамва, от която доживот ще си куцам..
Та..3 в 1 съм.. #Crazy Joy

# 2 914
Много се дразня на себе си, винаги реагирам детински и първично, а после съжалявам. Не мога да сдържам емоциите си, а понякога трябва. ooooh!

# 2 915
И аз Съншайн ...и аз...като ги стая нещата се поуталагат, но не винаги успявам... Sad

Вчера изцапах чужда мебел, там сътрудниците са ми що годе приятели Sad Уплаших сеи нищо не казах, днес ми се наложи да отида и видях,че са изпрали мястото Sad Мнооого ми е гадно. Изключително много Sad

# 2 916
    EXQUISITE
исках само да ти кажа,че тисе възхищавам и винаги те чета с удоволствие Hug

# 2 917
   EXQUISITE
исках само да ти кажа,че тисе възхищавам и винаги те чета с удоволствие Hug
Камъчка, много мило..благодаря ти! Hug

# 2 918
В работата си се сблъсках с доста гнусен случай. Сега разбирам, че в центъра е човек, който познавам макар и бегло. Силно се надявам общите ни приятели, които са ми по-близки да не са замесени...  Sick

# 2 919
За какво става дума?

# 2 920
Темата е за тайни, не за клюки.  Peace

# 2 921
  • Варна
Днес една колежка се изцепи за друга по повод че е отслабнала следното.
"Ами тя ... сигурно е отслабнала защото иска да се ожени ,кой ще е тоя да я вземе такава дебела "

Замислих се това ли е критерия за да се ожениш да не си дебела.... И после нямало женска злоба  ooooh!

# 2 922
  • Plovdiv
Лоренка, аз съм живия пример, че не е вярно. Доста пухкава съм, а сватбата ми беше миналия юни. Имам доста слаби приятелки, които даже и гадже нямат. Това за мен са предразсъдъци, които  много добре виреят на местна почва. Тука се смята, че трябва да си с мерки на манекенка, за да си хванеш гадже и да се омъжиш.

Жалко е, че в България се държи на външната красота, повече от на вътрешната.

# 2 923
  • Варна
Лоли ,има много истина в думите ти .Може би го приех лично понеже ми е наболяла тема килограмите но ми прозвуча много тъпо и грозно.

# 2 924
  • Plovdiv
Аз се научих да подминавам подобни коментари с мисълта, че аз по-слаба мога да стана, но те по-образовани и толерантни-никога.

Общи условия

Активация на акаунт