След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 154

• 21 196
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662
Здравейте прекрасни. Hug Hug Hug

СВЕТ  Kissing Heart НАДЕ  Kissing Heart

Скрит текст:

# 663
# 664
# 665
# 666
# 667
ТОНИ Hug  Heart Eyes
не знам дали е нова или е стара ,но сега я мярнах в нета  bowuu bowuu

BURÇİN TERZİOĞLU ANNESİNİ KAYBETTİ!!!

Да почива в мир ,горката жена  Praynig Praynig
горките ни сладурчета ,сигурно са съсипани , не ми се мисли как е Бубето  bowuu bowuu
не е никак лесно да загубиш родител  bowuu bowuu
дано вече лошото с тази кончина свърши за нашите сладурчета семейство Йълдъръм  Praynig Praynig Praynig

# 668
Здравейте! От друга тема съм, но пак турски сериал, в който прочетох, че от 7 януари по Канал Д започва филм с  Нургюл Йашълчай и Енгин Алтан Дюзантан- "Убиец". Питане то ми е,ще има ли екип за превод?

# 669
СВЕТ Hug

Да почива в мир!

# 670
Здравейте! От друга тема съм, но пак турски сериал, в който прочетох, че от 7 януари по Канал Д започва филм с  Нургюл Йашълчай и Енгин Алтан Дюзантан- "Убиец". Питане то ми е,ще има ли екип за превод?

tigasa1  Hug

За сега не мога да ти отговоря, дали ще има превод. Peace

# 671
Здравейте! От друга тема съм, но пак турски сериал, в който прочетох, че от 7 януари по Канал Д започва филм с  Нургюл Йашълчай и Енгин Алтан Дюзантан- "Убиец". Питане то ми е,ще има ли екип за превод?

Здравей , tigasa не само тук ще се пускат фотки и коментари за новия сериал на Нургюл и  Енгин
това е темата за Нургюл Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756020.msg27000785#msg27000785
в нея също ще се коментира сериалчето , за сега няма сформиран екип да превежда  bowuu bowuu

# 672
Благодаря ви!

# 673
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Светле Hug,Наде Hug,Тони Д Hug
Тъжна новина за майката на Бурчин.Бог да я прости   bouquet
Светле снимката на Мурат и Бурчин е стара или поне така ми се струва  newsm78.Мисля че е от времето преди Сускунлар.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт