У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 723
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Аз имах щастието да посетя The London dungeon на живо и бях  очарована! Мирис на кръв и гнилоч, тъмнина, ужасяващи крясъци и стенания, дрънчене на вериги и окови, покъртително изглеждащи затворници, които изскачат от най-тъмния ъгъл на подземието и те стряскат и още много изненади. Twisted Evil Heart Eyes
Ееех, как ти завиждам, че си била там! Hug Страхотно си го описала.

Много си мечтая да можех да се върна поне за ден в миналото, но в различни епохи и в различни краища на света и да видя и усетя как са живели хората тогава. Само да не попадна на някое от тези чудесни столчета за мъчения в мрачна тъмница, да не бъда изгорена на клада, да не ме тръшне черна чума и да не попадам във времето на Калигула например Laughing Казвам си, да не чуе Господ само с едното ухо и в следващия живот да ме сполети такава участ, като искам в миналото Crazy

Онзи ден гледах Sleepy Hollow - прекрасна мрачна и зловеща атмосфера, истинска наслада за окото Heart Eyes Бях го гледала отдавна и си го припомних. Историята не ме впечатли особено, леко на комедия го докарваше филма в някои моменти, но ми хареса, че беше като хубава зловеща приказка, точно каквото ми се беше догледало.

# 46
Утроо в новата тема !  Hug

Сарк, прочете ли " Ханибал" ?
Книгата бие филма между другото .

# 47
  • Ænima/Albuquerque
Добро утро.

Лан, не съм още, нямам време последния месец и нещо. Сега, покрай отпуската, мисля да свърша тая работа.  Mr. Green

Фенче, кво става, кака?  Flutter

# 48
  • София
Аз съм ходила в музея за мъчения в Прага. Доста сдухващо място е, защото е в замъка, в който са били затваряни и измъчвани реално хората, т.е. всяка тухла е част от музея.
Затворническите килии бяха остъклени и осветени, а вътре пресъздадени страховити сцени с кукли-манекени и много червена боя. Видях специални ниши в стените със стъпалце на около метър от земята, където са стъпвали затворниците, зазиждали ги към стената и са ги подлагали на "Китайската капка" до пълна лудост. Много зловещо ми се видя е един специално направен канал, 1/3 пълен с вода, в който са слагали затворника да легне, пак са го зазиждали с тухли и останалото са го вършели плъховете  ooooh! . А уредите за чупене на кости бяха сигурно повече от броя кости в човешкото тяло. Изродски музей и много spooky, защото е в реалната сграда на тогавашния затвор.

# 49
  • В Космоса
Йес! Twisted Evil

# 50
  • София
Малее  Rolling Eyes Ужасно ...

# 51
  • Ænima/Albuquerque
Дойде ми книгата, дойде ми книгата!

# 52
  • София
Ей, Сарки, честита да ти е  Hug !
Направиха ти Коледен подарък от издателството с това преиздаване.

# 53
  • Ænima/Albuquerque
Ама наистина! Мерси много, Кали, ти си виновна!   Hug
Това значи, че трябва да се видим, че да ти върна твоята. 

# 54
  • София
Това значи, че трябва да се видим, че да ти върна твоята. 

Това ще е поводът. Ама причината ще е, че искам пак да се видим!
ГУШ  Hug !

# 55
  • Ænima/Albuquerque
Добре.  hahaha

# 56
Гледах "Психо 2" от 83-та. Дори не знаех,че имало втора част. Филмът на Хичкок не ме впечатли особено,нито римейка.  Този става за едно гледане. Норман Бейтс е голямо куку. Grinning

# 57
# 58
  • Варна/Лондон
За малко да ви изпусна. Мерси за темата, супер е! Hug
Гледах Гравитация, по-скоро той мен гледа, аз си пийвах биричката и цъках на играта на тела. За гледане с половин внимание става.
Open Grave и той..абе първите 15 минути не ме грабна и го спрях. Нещо съм се повредила. Оплаках се. Laughing
Акаша, мерси за идеята, ще уплътня някой уикенд, макар да съм бъзлива от подобни реалистични места.  Peace

# 59

Фенче, кво става, кака?  Flutter

Бездействам, а трябва да уча.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт